|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:58 am
Baliaur Ozzwald Baliaur heyka Sei xd to kupi mi ktos te gacie czy nie??? xd xd xd xd Ozz hey pokurczu *chowa sie za Rati* tylko n9ie bij stressed wiesz co... jestem na tak silnych prochach ze mi obojetne jest jak sie do mnie wyrazasz.. sad niedobzie to nie powinno sie tyle brac gonk i to byl tylko cytat odzywki pijanej Rati xd hm... po co sie tlumaczysz... tylko winny sie tlumaczy... a tak pozatym ja na sile przyjaznych mi osob nie szukam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:59 am
Sei chan *wspina sie opcemu na glowe*^ ^ widze ze ilosc amatorek glowy mojej rosnie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 wszystko co ma nalozyl chyba na siebie xp stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Sei chan *wspina sie opcemu na glowe*^ ^ widze ze ilosc amatorow glowy mojej rosnie ^^ musisz przerobic swojego signa.. jeszcze jedna osobe do niego dorzucic... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:00 am
opcy Sei chan *wspina sie opcemu na glowe*^ ^ widze ze ilosc amatorek glowy mojej rosnie ^^ Nyo^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:01 am
Ozzwald hm... po co sie tlumaczysz... tylko winny sie tlumaczy... a tak pozatym ja na sile przyjaznych mi osob nie szukam... xp ja tylko ci mowie ze to nie najlepiej.... ja nawet ostatnio palic przestalam ale jakos nie czuje sie z tego powodu ani zadowolona ani dumna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:01 am
M-Teen  wszystko co ma nalozyl chyba na siebie xp stressed a skad te kaczuszki na dole?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:03 am
racqel M-Teen  wszystko co ma nalozyl chyba na siebie xp stressed a skad te kaczuszki na dole?!?! z kaczej czapki....... i jak Sei...... wygodnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bosh a o co chodzi z tym fanclubem bo julka ostatnio jakis zrobila i ja nie wiem o co chodzi sweatdrop xp
rac z tej czapeczki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel M-Teen  wszystko co ma nalozyl chyba na siebie xp stressed a skad te kaczuszki na dole?!?! z czapki kaczki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:04 am
racqel M-Teen  wszystko co ma nalozyl chyba na siebie xp stressed a skad te kaczuszki na dole?!?! nie wiem ale ten stwor ma niezly zwierzyniec biggrin kaczki, psa, kroliki bilae kolo uszu i jeszcze foczki biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:04 am
Akiko Tamashii racqel M-Teen  wszystko co ma nalozyl chyba na siebie xp stressed a skad te kaczuszki na dole?!?! z czapki kaczki XD co za syf xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|