|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:47 am
Nerai Lethiel witaj wink *przytuuuuuuul ogromniasty* 4laugh czy Ty w ogole wiesz cio to znaczy wink ?bo ja nie xd - pawel razz jaki pawel ? jaki xd ? [ kruchy i lsniacy ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:48 am
Akiko Tamashii *drapie sie po glowie spogladajac to na Gaie to na fizyke gonk * musze przejsc z tej fizyki gonk *zabiera sie za robienie fizy* heyka zajabiscie wygladash xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:49 am
Baliaur Raticiel sweet_chii Raticiel Baluś jak z tymi ryskami avkoof? Mam ostatnio natchnienie, może nawet je pokoloruje wiec musicie skorzystac 3nodding JA CHCCCCCCCCCCEEEEEEEEE! PROOOOSZE !!!! DO QUESTA!!!! rysuneczek? i jak panienka chcialaby wygladac? okej Bali, a co z Julią? xd ladniej niz IRL xd xd xd xd (a z Julka nie wiem) co robish w weekend za 2 tyg?? rac z ta data to jest walek xd 3nodding blaugh (wlaz na gadu i to jush) za dwa tygodnie jestem w szkole... ale Julia miala wyslac maila jak chce wygladac na rysunku! a wogole to przypomnij jej o fajnalach dla mnie! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:49 am
racqel Nerai Lethiel witaj wink *przytuuuuuuul ogromniasty* 4laugh czy Ty w ogole wiesz cio to znaczy wink ?bo ja nie xd - pawel razz jaki pawel ? jaki xd ? [ kruchy i lsniacy ] no wlasnie co za Pawel..? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:50 am
Raticiel Akiko Tamashii *drapie sie po glowie spogladajac to na Gaie to na fizyke gonk * musze przejsc z tej fizyki gonk *zabiera sie za robienie fizy* Rany, wczoraj też wszyscy sie fizyki uczą xd Baliiiii, gadałam wczoraj z Ozzwaldem (nie wiedział o co chodziło z cycami, myślał że coś do niego mam whee ) ROTFL xd frajer xd xd xd dobra kjto mi kupi gatki black costam i stanik?? (na gai oczywiscie sweatdrop ) bo ja kasy nie mam a Rati musi miec mojego avka w tej bieliznie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:50 am
Raticiel okej okej, musze siobie avki zapisać jak chcecie wyglądać! 3nodding heart 4laugh *przytuuuuuuuul* dziekooje.. czekaj.. zaraz sie przebiore wink Kaś&Pawlq !!! wychodzimy twisted :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:51 am
Baliaur Akiko Tamashii *drapie sie po glowie spogladajac to na Gaie to na fizyke gonk * musze przejsc z tej fizyki gonk *zabiera sie za robienie fizy* heyka zajabiscie wygladash xd ee..e...ja? *patrzy na swoje ciuchy* thx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Raticiel Akiko Tamashii *drapie sie po glowie spogladajac to na Gaie to na fizyke gonk * musze przejsc z tej fizyki gonk *zabiera sie za robienie fizy* Rany, wczoraj też wszyscy sie fizyki uczą xd Baliiiii, gadałam wczoraj z Ozzwaldem (nie wiedział o co chodziło z cycami, myślał że coś do niego mam whee ) ROTFL xd frajer xd xd xd dobra kjto mi kupi gatki black costam i stanik?? (na gai oczywiscie sweatdrop ) bo ja kasy nie mam a Rati musi miec mojego avka w tej bieliznie blaugh xd EDIT mam nadzieje ze dobrze ziterpretujecie ta buzke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald racqel Nerai Lethiel witaj wink *przytuuuuuuul ogromniasty* 4laugh czy Ty w ogole wiesz cio to znaczy wink ?bo ja nie xd - pawel razz jaki pawel ? jaki xd ? [ kruchy i lsniacy ] no wlasnie co za Pawel..? wink AQQ!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:53 am
Nyu=^_^= *Uwarza by pies kompa nie zresetowal*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:54 am
heyka Sei xd
to kupi mi ktos te gacie czy nie??? xd xd xd xd
Ozz hey pokurczu *chowa sie za Rati* tylko n9ie bij stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:56 am
Baliaur heyka Sei xd to kupi mi ktos te gacie czy nie??? xd xd xd xd Ozz hey pokurczu *chowa sie za Rati* tylko n9ie bij stressed wiesz co... jestem na tak silnych prochach ze mi obojetne jest jak sie do mnie wyrazasz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:56 am
*wspina sie opcemu na glowe*^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:57 am
Ozzwald Baliaur heyka Sei xd to kupi mi ktos te gacie czy nie??? xd xd xd xd Ozz hey pokurczu *chowa sie za Rati* tylko n9ie bij stressed wiesz co... jestem na tak silnych prochach ze mi obojetne jest jak sie do mnie wyrazasz.. sad niedobzie to nie powinno sie tyle brac gonk i to byl tylko cytat odzywki pijanej Rati xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|