|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:42 am
Lethiel witaj wink *przytuuuuuuul ogromniasty* 4laugh czy Ty w ogole wiesz cio to znaczy wink ?bo ja nie xd - pawel razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:42 am
Baliaur sweet_chii bali-chan? tak za darmo mi dajesz???? gonk porzyczam 3nodding eek eMka uzbieralas w koncu na slipersy?? gratooluje 3nodding ladny quest??  O.o .... ładne whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:43 am
Baliaur sweet_chii bali-chan? tak za darmo mi dajesz???? gonk porzyczam 3nodding eek eMka uzbieralas w koncu na slipersy?? gratooluje 3nodding ladny quest??  tez sie ciesze whee teraz zbieram na zlotego laura ^^ i provohe sie pozbyc rzeczy z marketu!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Raticiel Baluś jak z tymi ryskami avkoof? Mam ostatnio natchnienie, może nawet je pokoloruje wiec musicie skorzystac 3nodding JA CHCCCCCCCCCCEEEEEEEEE! PROOOOSZE !!!! DO QUESTA!!!! SRKI cHI ZAMOTALAM SIE.. napisalas w sigu ze to uczycni cie szczesliwsza wiec daje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur sweet_chii bali-chan? tak za darmo mi dajesz???? gonk porzyczam 3nodding eek eMka uzbieralas w koncu na slipersy?? gratooluje 3nodding ladny quest??  ladny xd musisz tam chyba dopisac jaki rozmiar chcesz tej koszulki gaia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lethiel witaj wink *przytuuuuuuul ogromniasty* 4laugh czy Ty w ogole wiesz cio to znaczy wink ?bo ja nie xd - pawel razz cio za rooshnica xd .. ja sie witam :> wiiiitaj Pawelq w skoorce Nerai !!! xd *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* heart whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Raticiel Baluś jak z tymi ryskami avkoof? Mam ostatnio natchnienie, może nawet je pokoloruje wiec musicie skorzystac 3nodding JA CHCCCCCCCCCCEEEEEEEEE! PROOOOSZE !!!! DO QUESTA!!!! rysuneczek? i jak panienka chcialaby wygladac? okej Bali, a co z Julią?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:44 am
Yo Leti!
Bal - chyba cos ci sie pomylila osemka z piatka w dacie urodzin??? Czy jest ok, a ty mozesz byc moja matka? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*drapie sie po glowie spogladajac to na Gaie to na fizyke gonk * musze przejsc z tej fizyki gonk *zabiera sie za robienie fizy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii ladny xd musisz tam chyba dopisac jaki rozmiar chcesz tej koszulki gaia blaugh wiem blaugh ale nie wiem jaka czcione wziac sweatdrop co mi tam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:45 am
Raticiel sweet_chii Raticiel Baluś jak z tymi ryskami avkoof? Mam ostatnio natchnienie, może nawet je pokoloruje wiec musicie skorzystac 3nodding JA CHCCCCCCCCCCEEEEEEEEE! PROOOOSZE !!!! DO QUESTA!!!! rysuneczek? i jak panienka chcialaby wygladac? okej Bali, a co z Julią? jejq !! ja tesh cie rysooneczek !! whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:46 am
Akiko Tamashii *drapie sie po glowie spogladajac to na Gaie to na fizyke gonk * musze przejsc z tej fizyki gonk *zabiera sie za robienie fizy* Rany, wczoraj też wszyscy sie fizyki uczą xd Baliiiii, gadałam wczoraj z Ozzwaldem (nie wiedział o co chodziło z cycami, myślał że coś do niego mam whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel sweet_chii Raticiel Baluś jak z tymi ryskami avkoof? Mam ostatnio natchnienie, może nawet je pokoloruje wiec musicie skorzystac 3nodding JA CHCCCCCCCCCCEEEEEEEEE! PROOOOSZE !!!! DO QUESTA!!!! rysuneczek? i jak panienka chcialaby wygladac? okej Bali, a co z Julią? xd ladniej niz IRL xd xd xd xd (a z Julka nie wiem) co robish w weekend za 2 tyg?? rac z ta data to jest walek xd 3nodding blaugh (wlaz na gadu i to jush)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Raticiel sweet_chii Raticiel Baluś jak z tymi ryskami avkoof? Mam ostatnio natchnienie, może nawet je pokoloruje wiec musicie skorzystac 3nodding JA CHCCCCCCCCCCEEEEEEEEE! PROOOOSZE !!!! DO QUESTA!!!! rysuneczek? i jak panienka chcialaby wygladac? okej Bali, a co z Julią? jejq !! ja tesh cie rysooneczek !! whee heart whee okej okej, musze siobie avki zapisać jak chcecie wyglądać! 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:47 am
Lethiel cio za rooshnica xd .. ja sie witam :> wiiiitaj Pawelq w skoorce Nerai !!! xd *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* heart whee xd łeheeeeeeeeeeeeeeeeee... heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|