|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:37 am
Raticiel Heeeej! Dobeeeereeeek!!! biggrin Bali masz kotka, ty niedobra whee moge ci pozyczyc 2giego do czasu az uzbierash whee *rzuca sie Rati na szyje* xd xd *pac poducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Raticiel Heeeej! Dobeeeereeeek!!! biggrin Bali masz kotka, ty niedobra whee witaj whee hej... buuu wszyscy majom kotki a ja nie... crying ale uzbieram siobie, niaf niaf 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur sweet_chii Baliaur sweet_chii e no.. o sash i o devils tail to ja juz nawet marzyc przestalam.... eek bao to to:  teraz wyszlo razem z nowymi ubrankami 4laugh bardzo przypomina to cos czym miala obwiazane koczki Chun Li ze Street Fighter , a to byla moja ulubiona bohaterka crying ale wiesh bao ci nie zdrozeje whee wink a listy tak gonk tak, ale jesli ty zdobedziesz list to bedzie ci sie fortuna powiekszac, a takie bao za 30k juz mi nic nie da... lepiej inwestowac w listy... ale 3ba miec co blaugh "Welcome Baliaur , your Gaia Gold: 340" gonk ja chyba zaloze jakis nowy sklepik, bo tego starego nie chce mi sie prowadzic i moze cos zarobie... ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:38 am
Lethiel Raticiel Heeeej! Dobeeeereeeek!!! biggrin Bali masz kotka, ty niedobra whee witaj 4laugh *przytuuuuuuul* tulas 3nodding Bali poważnie??? heart biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:38 am
M-Teen chce ktos pajaczka wzamian za motylka? sad chce ktos czy nie? sad chce sie tego pozbyc bo mi sie nie podoba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:39 am
heryka *przytul* Rati tylko mysle czy ci mojego nie wyporzyczyc blaugh jka teraz na list zbieram sweatdrop xp i winged ankletsy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bali-chan? tak za darmo mi dajesz???? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baluś jak z tymi ryskami avkoof? Mam ostatnio natchnienie, może nawet je pokoloruje wiec musicie skorzystac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:40 am
Raticiel Baluś jak z tymi ryskami avkoof? Mam ostatnio natchnienie, może nawet je pokoloruje wiec musicie skorzystac 3nodding JA CHCCCCCCCCCCEEEEEEEEE! PROOOOSZE !!!! DO QUESTA!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:40 am
sweet_chii bali-chan? tak za darmo mi dajesz???? gonk porzyczam 3nodding eek eMka uzbieralas w koncu na slipersy?? gratooluje 3nodding ladny quest??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:41 am
witaj wink *przytuuuuuuul ogromniasty* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:42 am
Raticiel Baluś jak z tymi ryskami avkoof? Mam ostatnio natchnienie, może nawet je pokoloruje wiec musicie skorzystac 3nodding ja ciem tyl;ko z pednantem i kicia na gloowce i ta czarna zwykla bielizna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|