|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:27 am
witaj chii biggrin biggrin biggrin *przytuuuuuul ogromniasty* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Baliaur cio jest?? wdzial ktos Raticiel?? ja chce Bao, a to kosztuje 30k!!! crying a ja kce angelic sash ktora kosztuje 450k xd nie martw sie kiedys uzbierash xp a cio to bao?? s**t jesio do listu mi brakuje z 5k gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ale jestem LEET !!!!!!!1!!!!1!! xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:29 am
opcy ale jestem LEET !!!!!!!1!!!!1!! xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd wow.. Opcy.. ty bogaczu :> *wlazi mu na glowe i zaczyna czesać* a wlasnie.. 1k za usloogi fryzjerskie sie naleshy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:29 am
*drze sie na cala gildie: RATI GDZIE JESTES!???? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:30 am
Baliaur sweet_chii Baliaur cio jest?? wdzial ktos Raticiel?? ja chce Bao, a to kosztuje 30k!!! crying a ja kce angelic sash ktora kosztuje 450k xd nie martw sie kiedys uzbierash xp a cio to bao?? s**t jesio do listu mi brakuje z 5k gonk e no.. o sash i o devils tail to ja juz nawet marzyc przestalam.... eek bao to to:  teraz wyszlo razem z nowymi ubrankami 4laugh bardzo przypomina to cos czym miala obwiazane koczki Chun Li ze Street Fighter , a to byla moja ulubiona bohaterka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:31 am
ale narobiłam kaszany na moim avi conteście... zapędziłam się i chciałam zrobić kontest 15 osobowy... tyle osoob mi przesłało trade a nagle się okazało że na 15 os nie można... moosiałam zwracać kase ale nie wiedziałam komu... xd xd ale jush jest oki.... zapraszam do głosowania 3nodding jeden piepshnięty gość naliczał mi odsetki...nie chciał potwierdzić trade`a...... trochę na niego nakrzyczałam i potwierdził trad`a xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:31 am
chce ktos pajaczka wzamian za motylka? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:32 am
sweet_chii e no.. o sash i o devils tail to ja juz nawet marzyc przestalam.... eek bao to to:  teraz wyszlo razem z nowymi ubrankami 4laugh bardzo przypomina to cos czym miala obwiazane koczki Chun Li ze Street Fighter , a to byla moja ulubiona bohaterka crying ale wiesh bao ci nie zdrozeje whee wink a listy tak gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:33 am
Baliaur sweet_chii e no.. o sash i o devils tail to ja juz nawet marzyc przestalam.... eek bao to to:  teraz wyszlo razem z nowymi ubrankami 4laugh bardzo przypomina to cos czym miala obwiazane koczki Chun Li ze Street Fighter , a to byla moja ulubiona bohaterka crying ale wiesh bao ci nie zdrozeje whee wink a listy tak gonk tak, ale jesli ty zdobedziesz list to bedzie ci sie fortuna powiekszac, a takie bao za 30k juz mi nic nie da... lepiej inwestowac w listy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:34 am
Heeeej! Dobeeeereeeek!!! biggrin Bali masz kotka, ty niedobra whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:35 am
sweet_chii Baliaur sweet_chii e no.. o sash i o devils tail to ja juz nawet marzyc przestalam.... eek bao to to:  teraz wyszlo razem z nowymi ubrankami 4laugh bardzo przypomina to cos czym miala obwiazane koczki Chun Li ze Street Fighter , a to byla moja ulubiona bohaterka crying ale wiesh bao ci nie zdrozeje whee wink a listy tak gonk tak, ale jesli ty zdobedziesz list to bedzie ci sie fortuna powiekszac, a takie bao za 30k juz mi nic nie da... lepiej inwestowac w listy... ale 3ba miec co blaugh "Welcome Baliaur , your Gaia Gold: 340" gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:35 am
Raticiel Heeeej! Dobeeeereeeek!!! biggrin Bali masz kotka, ty niedobra whee witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:37 am
Raticiel Heeeej! Dobeeeereeeek!!! biggrin Bali masz kotka, ty niedobra whee witaj 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|