|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:56 am
Lethiel PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 Akiko Tamashii hej zero ....naszczescie kupilam tylko jeden xd Hej Aki , no mnie teraz czeka obserwacja popytu oraz podaży tych produkt�w za rok sprzedaz za 60k pewnie wink xd albo za 60 golda sweatdrop nie ... dloga wszyscy czekali na skrzydelka wink .. jestem pewna ze osiągna wysoka cene 3nodding pamietash .. tak samo moowilam o kotkach blaugh i nie chcialeś sloochac xd One będą szły w górę na razie , potem się zatrzymają i stopnioowo w górę. Jakaś konkurencja dla Fairy Wings...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:57 am
Akiko Tamashii albo za 60 golda sweatdrop ales ty.......pesymista z ciebie xd Jak każdy facet , muszę sobie ponarzekać od czasu do czasu... Może nie będzie tak źle , ale zobaczymy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*cmok* Okej, ja na razie spadam z Gai, trza leveli ponabijać na RO...jak coś, to dalej jestem na gadu...niestety w przypadku mojego kompa opera i RO nie są kompatybilne, więc nie mogę siedzieć i tu i tu...do zobaczenia! *cmoka dla Lava* *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 One będą szły w górę na razie , potem się zatrzymają i stopnioowo w górę. Jakaś konkurencja dla Fairy Wings... niom :] .. wiec trzeba je grzecznie trzymac w inverntory whee 3nodding papatki Del wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:58 am
Delein *cmok* Okej, ja na razie spadam z Gai, trza leveli ponabijać na RO...jak coś, to dalej jestem na gadu...niestety w przypadku mojego kompa opera i RO nie są kompatybilne, więc nie mogę siedzieć i tu i tu...do zobaczenia! *cmoka dla Lava* *puff* *znika* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:59 am
Na razie Del xd
Lethiel , cytaty ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel gonk *wyshooca Basie za okno* xd *wskakooje na Azrama* twisted *wywraca dgo w poduszki* *pac pokrakiem* blaugh *oplata ja odnozami* hmm.. urzytecze te nove nooshki whee Skippy Bierze JA !! scream scream scream *patrzy na odrashajacego plooshovego pieska ktory nic by nie zrobil navet jesli by zyl* skippy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Now playing: Caesars (Palace) - Jerk it out
*tańczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:00 am
PointZer0 Na razie Del xd Lethiel , cytaty ninja przecie skroocilam wink heart spokojnie.. pilnooje sie :] 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:01 am
Lethiel PointZer0 Na razie Del xd Lethiel , cytaty ninja przecie skroocilam wink heart spokojnie.. pilnooje sie :] 3nodding Ja wiem ale muszę zachować gombrowiczowską gębę upierdliwca domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:01 am
Azram Lethiel gonk *wyshooca Basie za okno* xd *wskakooje na Azrama* twisted *wywraca dgo w poduszki* *pac pokrakiem* blaugh *oplata ja odnozami* hmm.. urzytecze te nove nooshki whee Skippy Bierze JA !! scream scream scream *patrzy na odrashajacego plooshovego pieska ktory nic by nie zrobil navet jesli by zyl* skippy stare buehehehehheeh xd xd .... *uwalnia jedna lapke* *pac Azrama pokrakiem* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:03 am
PointZer0 Lethiel PointZer0 Na razie Del xd Lethiel , cytaty ninja przecie skroocilam wink heart spokojnie.. pilnooje sie :] 3nodding Ja wiem ale muszę zachować gombrowiczowską gębę upierdliwca domokun aha !!! ale na poprzedniej stronie masz 6 cytat twisted ninja blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:04 am