|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:50 am
PointZer0 Delein PointZer0 Ale g�wna w tych listach :/ Witam wszystkich Avsko! Nu ja tego motyla się pozbywam...ale nogogłaszczki nawet niezłe 3nodding A ja mam trzy listy :/ I nie wiem co z tym zrobić :/ hej zero ....naszczescie kupilam tylko jeden xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai emm no co ty- jestes tylko wilko-elfko-dynio-pajakiem XD XD czemu dynio? no bo masz na karku to z tego dyniowego stracha XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lethiel Azram stare oczyviscie kotq.... igor shyqj troopa mamy prace !! scream *znika w dzioorze* O_o ...... eme... ale.. gonk zroob mi plooshowego whee 3nodding zebym go mogla tuuuulić i tuuulić po nocach whee heart heart xd xd xd *wychodzi z dzioory*To wshystko co moglem dla niego zrobic Nazywa sie Oralndo Gloom *wskazooje lazacy wor miesa i flaqv* wiem ze nie jest zbyt urodzivy ale sam chodzi i loobi glaskac kaczki 3nodding mozesz sie do niego przytulac nocna ale troshq zalatuje sweatdrop O.o .. feeeeee !!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaargh xd ... *bierze plooshową basie* *tyka woor miesa Basią* juuuuł xp .. *wypycha to basia za okno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:52 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai emm no co ty- jestes tylko wilko-elfko-dynio-pajakiem XD XD czemu dynio? no bo masz na karku to z tego dyniowego stracha XD A, to blaugh No nie no bomba chimera... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai emm no co ty- jestes tylko wilko-elfko-dynio-pajakiem XD XD czemu dynio? no bo masz na karku to z tego dyniowego stracha XD A, to blaugh No nie no bomba chimera... sweatdrop ładna *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o .. feeeeee !!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaargh xd ... *bierze plooshową basie* *tyka woor miesa Basią* juuuuł xp .. *wypycha to basia za okno* *patshy jak jego "dzielo" rozbryzgooje sie na wszystkie strony po uderzeniu o podloge gildi * echh... nigdy nie zadovolish kobiety sweatdrop xp Kotq ... Basia Ci sie pobroodzila stare sweatdrop stressed xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:55 am
PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 Akiko Tamashii hej zero ....naszczescie kupilam tylko jeden xd Hej Aki , no mnie teraz czeka obserwacja popytu oraz podaży tych produkt�w za rok sprzedaz za 60k pewnie wink xd albo za 60 golda sweatdrop ales ty.......pesymista z ciebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lethiel O.o .. feeeeee !!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaargh xd ... *bierze plooshową basie* *tyka woor miesa Basią* juuuuł xp .. *wypycha to basia za okno* *patshy jak jego "dzielo" rozbryzgooje sie na wszystkie strony po uderzeniu o podloge gildi * echh... nigdy nie zadovolish kobiety sweatdrop xp Kotq ... Basia Ci sie pobroodzila stare sweatdrop stressed xd gonk *wyshooca Basie za okno* xd *wskakooje na Azrama* twisted *wywraca go w poduszki* *pac pokrakiem* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|