|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:42 am
M-Teen chyba sie wymienie tym pajakiem na motyla sweatdrop motylek ladniejshy.. ale tobie chyba pasooją bardziej te odnoosha wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:44 am
Azram Lethiel O.o ... a feeeeeeeeee !!! xd *shooca skippim w polooshową Basie* xd zroob mi orlandzia *mrug mrug* heart whee xd stare oczyviscie kotq.... igor shyqj troopa mamy prace !! scream *znika w dzioorze* O_o ...... eme... ale.. gonk zroob mi plooshowego whee 3nodding zebym go mogla tuuuulić i tuuulić po nocach whee heart heart xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:44 am
Lavagetas_heqetai Delein Nigdy nie było 3nodding 4laugh *^^* 4laugh dla kogos trzeba byc dobrym :cD *cmok* *merd ogonkiem* *dryg odnóżkiem* ...czy ja wyglądam jak jakaś chimera? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:46 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Nigdy nie było 3nodding 4laugh *^^* 4laugh dla kogos trzeba byc dobrym :cD *cmok* *merd ogonkiem* *dryg odnóżkiem* ...czy ja wyglądam jak jakaś chimera? XD O.o .. no coś ty !! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Nigdy nie było 3nodding 4laugh *^^* 4laugh dla kogos trzeba byc dobrym :cD *cmok* *merd ogonkiem* *dryg odnóżkiem* ...czy ja wyglądam jak jakaś chimera? XD emm no co ty- jestes tylko wilko-elfko-dynio-pajakiem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ale g�wna w tych listach :/ Witam wszystkich Avsko! Nu ja tego motyla się pozbywam...ale nogogłaszczki nawet niezłe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Ale g�wna w tych listach :/ Witam wszystkich Avsko! Nu ja tego motyla się pozbywam...ale nogogłaszczki nawet niezłe 3nodding A ja mam trzy listy :/ I nie wiem co z tym zrobić :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai emm no co ty- jestes tylko wilko-elfko-dynio-pajakiem XD XD czemu dynio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:48 am
Lethiel PointZer0 Ale g�wna w tych listach :/ Witam wszystkich wiedzialam ze to powiesh !! xd zawsze tak moowsh xd xd xd *wyskakooje z fortecy na Zero* *przytuuuuuuuuul* whee 4laugh witaj biggrin razz A co miałem powiedzieć ? gonk *przyjmuje przytula z pokorą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Azram stare oczyviscie kotq.... igor shyqj troopa mamy prace !! scream *znika w dzioorze* O_o ...... eme... ale.. gonk zroob mi plooshowego whee 3nodding zebym go mogla tuuuulić i tuuulić po nocach whee heart heart xd xd xd *wychodzi z dzioory*To wshystko co moglem dla niego zrobic Nazywa sie Oralndo Gloom *wskazooje lazacy wor miesa i flaqv* wiem ze nie jest zbyt urodzivy ale sam chodzi i loobi glaskac kaczki 3nodding mozesz sie do niego przytulac nocna ale troshq zalatuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein PointZer0 Ale g�wna w tych listach :/ Witam wszystkich Avsko! Nu ja tego motyla się pozbywam...ale nogogłaszczki nawet niezłe 3nodding A ja mam trzy listy :/ I nie wiem co z tym zrobić :/ Weź z dwóch dwie różne rzeczy, a trzeci zostaw nieotwarty i sprzedaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:49 am
gg nastapil bląd... nastąpi zamkniecie programu xp buuuu... gg mi sie popsiuulo xp
Zero nic .. trzymaj wink .. cena wzrośnie 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:50 am
Delein PointZer0 Delein PointZer0 Ale g�wna w tych listach :/ Witam wszystkich Avsko! Nu ja tego motyla się pozbywam...ale nogogłaszczki nawet niezłe 3nodding A ja mam trzy listy :/ I nie wiem co z tym zrobić :/ Weź z dwóch dwie różne rzeczy, a trzeci zostaw nieotwarty i sprzedaj 3nodding Jeden już opyliłem za 6900. zostają dwa. Jeden zatrzymam , nad drugim pomyślę i zdecyduje jak zobaczę na co popyt największy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|