|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:32 am
Lethiel Azram Lethiel *uklada podoochy w wieshyczke* ninja *wylazi z ciemnego kata, zaczyna boodove kataqmb w tvierdzy* ninja xp yay !! katakoomby !! xd *boodooje malą plooszową Basie przed wieshyczką* xd xd xd *znika pod sterta povoli formoojacych sie niezidentyfikovanych wzgoorkopodobnych stert podooch* bede sobie lapac latajace robaczki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:33 am
Azram Lethiel Azram Lethiel *uklada podoochy w wieshyczke* ninja *wylazi z ciemnego kata, zaczyna boodove kataqmb w tvierdzy* ninja xp yay !! katakoomby !! xd *boodooje malą plooszową Basie przed wieshyczką* xd xd xd *znika pod sterta povoli formoojacych sie niezidentyfikovanych wzgoorkopodobnych stert podooch* bede sobie lapac latajace robaczki 4laugh kooochanie czeeeemu szeepczeesz ??? xd xd xd *boodooje malego pokraka* :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:33 am
Lavagetas_heqetai jasne- ty nie wiesz XD (tak zly jestem wymagam od dziewczyny lubieznych zeznan ale taki jestemXD) To był żarcik słonko *cmok* XD i nie jesteś zły...jesteś...fecetem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:35 am
M-Teen Kiedyś kupie n80; powyżynam wszytkich zostawie tylko dwoje tylko Ja&Ty I TO NIE BYLO DO NIEGO TYLKO DO KOGOS INNEGO!!!!!!!!!! sad heart xp mam nadzieje ze nie do mnie bo jestem zajety xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:35 am
Delein Lavagetas_heqetai jasne- ty nie wiesz XD (tak zly jestem wymagam od dziewczyny lubieznych zeznan ale taki jestemXD) To był żarcik słonko *cmok* XD i nie jesteś zły...jesteś...fecetem :]dobra- odbiore to jako komplement ale cos mi tu... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:36 am
chyba sie wymienie tym pajakiem na motyla sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:37 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai jasne- ty nie wiesz XD (tak zly jestem wymagam od dziewczyny lubieznych zeznan ale taki jestemXD) To był żarcik słonko *cmok* XD i nie jesteś zły...jesteś...fecetem :]dobra- odbiore to jako komplement ale cos mi tu... XD Ej no...nie o to mi chodziło XD Ja tam nie narzekam blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:37 am
Lethiel kooochanie czeeeemu szeepczeesz ??? xd xd xd *boodooje malego pokraka* :] *cos psovatego wylatuje z cimnej dzioory* Lap Skippiego Kotq xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:38 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai jasne- ty nie wiesz XD (tak zly jestem wymagam od dziewczyny lubieznych zeznan ale taki jestemXD) To był żarcik słonko *cmok* XD i nie jesteś zły...jesteś...fecetem :]dobra- odbiore to jako komplement ale cos mi tu... XD Ej no...nie o to mi chodziło XD Ja tam nie narzekam blaugh xd nie ma na co blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:39 am
Nigdy nie było 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:39 am
Azram Lethiel kooochanie czeeeemu szeepczeesz ??? xd xd xd *boodooje malego pokraka* :] *cos psovatego wylatuje z cimnej dzioory* Lap Skippiego Kotq xd O.o ... a feeeeeeeeee !!! xd *shooca skippim w polooshową Basie* xd zroob mi orlandzia *mrug mrug* heart whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:41 am
Delein Nigdy nie było 3nodding 4laugh *^^* 4laugh dla kogos trzeba byc dobrym :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:42 am
Lethiel O.o ... a feeeeeeeeee !!! xd *shooca skippim w polooshową Basie* xd zroob mi orlandzia *mrug mrug* heart whee xd stare oczyviscie kotq.... igor shyqj troopa mamy prace !! scream *znika w dzioorze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|