|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:21 am
Lethiel M-Teen jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!! mad mad mad scream *spala dzięki ladserowym wiązkam w oczach pobliski flakon z czreownymi różami* aghr!!!!!!!!! scream O.o ... cio sie stalo ?? nienawidze mojej klasy a szczegolnie tych wrednych zazdrosnie plotkujacych idiotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:22 am
nic nic bynajmniej kit XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:22 am
Illune Lethiel Illune *spod poduszki* hm....a moze by tak cos zbudowac? xd O.o *zdejmooje z niej poduszke* *usadawia sie na stosiq* hm... fortece :> whee 3nodding noo naprzyklad xd *zaczyna zbierac wszystkie poduchy* xd *uklada podoochy w wieshyczke* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:23 am
Lavagetas_heqetai nic nic bynajmniej kit XD wolałbyś co innego XD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:24 am
Delein Lavagetas_heqetai nic nic bynajmniej kit XD wolałbyś co innego XD blaugh a co na przyklad? :] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
spadam juz sad ....papa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Lethiel M-Teen jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!! mad mad mad scream *spala dzięki ladserowym wiązkam w oczach pobliski flakon z czreownymi różami* aghr!!!!!!!!! scream O.o ... cio sie stalo ?? nienawidze mojej klasy a szczegolnie tych wrednych zazdrosnie plotkujacych idiotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream evil O.o *ciągnie ją za lapke* spokojnie .. nie trzeba sie takimi przejmować.. nie warto na nie nerwoow racić stare *wręcza jej poduszke* lepiej pomoosh nam boodować fortece wink whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:25 am
Illune spadam juz sad ....papa :* papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai a co na przyklad? :] blaugh no ja nie wiem czym ty tam operujesz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune spadam juz sad ....papa :* papa slonko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:26 am
Lethiel *uklada podoochy w wieshyczke* ninja *wylazi z ciemnego kata, zaczyna boodove kataqmb w tvierdzy* ninja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:27 am
Lethiel M-Teen Lethiel M-Teen jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!! mad mad mad scream *spala dzięki ladserowym wiązkam w oczach pobliski flakon z czreownymi różami* aghr!!!!!!!!! scream O.o ... cio sie stalo ?? nienawidze mojej klasy a szczegolnie tych wrednych zazdrosnie plotkujacych idiotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream evil O.o *ciągnie ją za lapke* spokojnie .. nie trzeba sie takimi przejmować.. nie warto na nie nerwoow racić stare *wręcza jej poduszke* lepiej pomoosh nam boodować fortece wink whee 3nodding oni uwazaja, ze zakochalam sie w takim chlopaku, ktory doszedł do nas w tym roku (jest straszy od nas o rok) i ze skoro ja mu sie podobam to on mi sie podoba! no fajny to on jest ale dajcie spokoj te jego egoistyczne myslenie jeszcze tak dobitnie ukazen na gadu!!!!!!!!! jestem strasznie zła!!!!!!!!!!!! scream scream scream *bierze podana podzuszke* *patrzy w nia* *psala ja wzrokiem* aghr!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:27 am
Azram Lethiel *uklada podoochy w wieshyczke* ninja *wylazi z ciemnego kata, zaczyna boodove kataqmb w tvierdzy* ninja xp yay !! katakoomby !! xd *boodooje malą plooszową Basie przed wieshyczką* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:28 am
Delein Lavagetas_heqetai a co na przyklad? :] blaugh no ja nie wiem czym ty tam operujesz XD jasne- ty nie wiesz XD (tak zly jestem wymagam od dziewczyny lubieznych zeznan ale taki jestemXD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:29 am
M-Teen oni uwazaja, ze zakochalam sie w takim chlopaku, ktory doszedł do nas w tym roku (jest straszy od nas o rok) i ze skoro ja mu sie podobam to on mi sie podoba! no fajny to on jest ale dajcie spokoj te jego egoistyczne myslenie jeszcze tak dobitnie ukazen na gadu!!!!!!!!! jestem strasznie zła!!!!!!!!!!!! scream scream scream *bierze podana podzuszke* *patrzy w nia* *psala ja wzrokiem* aghr!!! xp ech... tja... musza sobie od czasu do czasu jakas afere wynaleźc.. a ty padlaą ich ofiarą sad *przytuuuuuul* nie przejmooj sie.. przejdzie im
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|