|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:16 am
Illune Lethiel Illune Lethiel *wydostaje sie z kleszcy pajaka* ninja *skok na Illune* wlasnie chcialam to zaproponować xd ou... eek *przewraca się na stos poduszek z Lethiel...na glowie?* eek *zeskakooje jej z glowy w poduszki* *upada na stosik* 4laugh mieeciooosienko !!!! 4laugh whee *wtool w podooszki* hyhyhy :> *obrzuca ja sterta poduszek* xd yay !!! whee whee whee whee xd *rzoots poducha w Ill* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:17 am
Delein Lavagetas_heqetai Illune Zr�bmy coś ciekawego... ;] wiesz co mam na mysli xd Zboczuch! wcale nie blaugh ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:18 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Illune Zr�bmy coś ciekawego... ;] wiesz co mam na mysli xd Zboczuch! wcale nie blaugh ... Tia, wciskaj mi kit whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Illune Lethiel Illune Lethiel *wydostaje sie z kleszcy pajaka* ninja *skok na Illune* wlasnie chcialam to zaproponować xd ou... eek *przewraca się na stos poduszek z Lethiel...na glowie?* eek *zeskakooje jej z glowy w poduszki* *upada na stosik* 4laugh mieeciooosienko !!!! 4laugh whee *wtool w podooszki* hyhyhy :> *obrzuca ja sterta poduszek* xd yay !!! whee whee whee whee xd *rzoots poducha w Ill* xd *spod poduszki* hm....a moze by tak cos zbudowac? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!! mad mad mad scream *spala dzięki ladserowym wiązkam w oczach pobliski flakon z czreownymi różami* aghr!!!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai mrr no i ile czynnosci na raz mozesz robic :] XD To samo pomyślałam, jak je zobaczyłam xd i kto tu jest zboczuch XD Ilune be be nieładnie :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:19 am
Illune *spod poduszki* hm....a moze by tak cos zbudowac? xd O.o *zdejmooje z niej poduszke* *usadawia sie na stosiq* hm... fortece :> whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai mrr no i ile czynnosci na raz mozesz robic :] XD To samo pomyślałam, jak je zobaczyłam xd i kto tu jest zboczuch XD Ilune be be nieładnie :cP e tam, jakos wrocilam do domu ;D Miss dlaczego jestes zla? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai mrr no i ile czynnosci na raz mozesz robic :] XD To samo pomyślałam, jak je zobaczyłam xd i kto tu jest zboczuch XD Ilune be be nieładnie :cP Ja nie zaprzeczam blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Illune Zr�bmy coś ciekawego... ;] wiesz co mam na mysli xd Zboczuch! wcale nie blaugh ... Tia, wciskaj mi kit whee khem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Illune *spod poduszki* hm....a moze by tak cos zbudowac? xd O.o *zdejmooje z niej poduszke* *usadawia sie na stosiq* hm... fortece :> whee 3nodding noo naprzyklad xd *zaczyna zbierac wszystkie poduchy* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!! mad mad mad scream *spala dzięki ladserowym wiązkam w oczach pobliski flakon z czreownymi różami* aghr!!!!!!!!! scream O.o ... cio sie stalo ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|