|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:11 am
Lethiel *wydostaje sie z kleszcy pajaka* ninja *skok na Illune* wlasnie chcialam to zaproponować xd ou... eek *przewraca się na stos poduszek z Lethiel...na glowie?* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:12 am
Lavagetas_heqetai co to za telekinetyczne walenie xd nieładnie xd xd *laskotana xd * buuu crying muszę iść... niewiem czy dzisiaj wroce... *przytul Pisia na pożegnanie sad *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:13 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein *puff* Jestem spowrotem :] hejko :cP *cmok* *ma cha lewą górną pajęczą odnóżą* XD*drapie go jednym za uchem* Czyż nie są urocze? Teraz mogę pracować jako szpieg wśród piwnicznych pająków xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lethiel *wydostaje sie z kleszcy pajaka* ninja *skok na Illune* wlasnie chcialam to zaproponować xd ou... eek *przewraca się na stos poduszek z Lethiel...na glowie?* eek *zeskakooje jej z glowy w poduszki* *upada na stosik* 4laugh mieeciooosienko !!!! 4laugh whee *wtool w podooszki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune Zr�bmy coś ciekawego... ;] wiesz co mam na mysli xd Zboczuch!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:14 am
Ntsumi_Aya *laskotana xd * buuu crying muszę iść... niewiem czy dzisiaj wroce... *przytul Pisia na pożegnanie sad * papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Illune Lethiel *wydostaje sie z kleszcy pajaka* ninja *skok na Illune* wlasnie chcialam to zaproponować xd ou... eek *przewraca się na stos poduszek z Lethiel...na glowie?* eek *zeskakooje jej z glowy w poduszki* *upada na stosik* 4laugh mieeciooosienko !!!! 4laugh whee *wtool w podooszki* hyhyhy :> *obrzuca ja sterta poduszek* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Illune Zr�bmy coś ciekawego... ;] wiesz co mam na mysli xd Zboczuch! ja bym powiedzial ze niewyrzyty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein *puff* Jestem spowrotem :] hejko :cP *cmok* *ma cha lewą górną pajęczą odnóżą* XD*drapie go jednym za uchem* Czyż nie są urocze? Teraz mogę pracować jako szpieg wśród piwnicznych pająków xd 3nodding mrr no i ile czynnosci na raz mozesz robic :] XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai mrr no i ile czynnosci na raz mozesz robic :] XD To samo pomyślałam, jak je zobaczyłam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|