|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:02 am
Kiart Eh .. Ja niestety musze myakc ... sad ...moze jeszcze pozniej wpadne ... xd Narka All... xp papas wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:03 am
Takto, ktoś mnie nie docenił... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:04 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya pech blaugh *laskota czuptynką xd * ty mnie tu nie bierz pod szpic tym laskotaniem xd xd huh? 0_o xd *odwraca się i teżgo laskocze* xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:04 am
Illune Takto, ktoś mnie nie docenił... xd ehem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:06 am
Lavagetas_heqetai Illune Takto, ktoś mnie nie docenił... xd ehem xd xd xd xd Sorry ale dzisiaj jestem w jakimś dziwnym stanie i nie wiem z co go spowodowało.... blaugh *zaczyna glaskac Pisia* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*puff* Jestem spowrotem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya pech blaugh *laskota czuptynką xd * ty mnie tu nie bierz pod szpic tym laskotaniem xd xd huh? 0_o xd *odwraca się i teżgo laskocze* xd xd xd no mercy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:07 am
Illune Lavagetas_heqetai Illune Takto, ktoś mnie nie docenił... xd ehem xd xd xd xd Sorry ale dzisiaj jestem w jakimś dziwnym stanie i nie wiem z co go spowodowało.... blaugh *zaczyna glaskac Pisia* xd to ja tak mialem przez ostatnie dni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:08 am
Delein *puff* Jestem spowrotem :] hejko :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:08 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya pech blaugh *laskota czuptynką xd * ty mnie tu nie bierz pod szpic tym laskotaniem xd xd huh? 0_o xd *odwraca się i teżgo laskocze* xd xd xd no mercy xd eek xd *probuje sie wyrywać xd * xd xd *unosi siłą woli poduche... i pac pisia.. xd *XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:09 am
Lavagetas_heqetai Delein *puff* Jestem spowrotem :] hejko :cP *cmok* *ma cha lewą górną pajęczą odnóżą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:10 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya pech blaugh *laskota czuptynką xd * ty mnie tu nie bierz pod szpic tym laskotaniem xd xd huh? 0_o xd *odwraca się i teżgo laskocze* xd xd xd no mercy xd eek xd *probuje sie wyrywać xd * xd xd *unosi siłą woli poduche... i pac pisia.. xd *XD co to za telekinetyczne walenie xd nieładnie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:10 am