|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:57 am
0_o *przytrzymuje go raczkami i zaczyna laskotac skrzydelkami xd blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:57 am
Lethiel O.o .... piiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!!!!! hm... *przytuuuuuuuuuuuuul* mooj pajaczek heart whee edit: kompooterek sie zrestartowal xp mraaaaauuurrr whee heart whee *zaczyna ja opcalovyvac zaciskajac przytula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:58 am
Lavagetas_heqetai Illune *przytuuuuuuuula mocna Pisia* xd xd co slychac? :cDyy....zostałam porzucona....ale co tam xd i tak jest fajnio blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald potrzebuje przerwy wiec przyszedlem do was.. biggrin Witaj biggrin xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald potrzebuje przerwy wiec przyszedlem do was.. biggrin Witaj ... xd Jak tam noc poslubna ... o ile wougle byla ... blaugh cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat racqel ]zglos to wladzy. wladza ci pomoze. ale ja jush mówiłam modom.... nikt mi nie pomógł crying crying moja siostra naprawde się przejęła .... miała tam ok 3k i trochę rzeczy które jej przesłałam crying Illune- zapisze twojego avka do mojego avi contestu w tych odnużach pająka.... jest ci w nich ładniej 3nodding czy komuś zapisać zmiany? (w moim conteście) w takim razie uderz do naszej wladzy lokalnej >>> Kukus i reszta bossow : ) Ozz! witaj poskramiaczu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:59 am
Kiart Ozzwald potrzebuje przerwy wiec przyszedlem do was.. biggrin Witaj ... xd Jak tam noc poslubna ... o ile wougle byla ... blaugh cool nic nie bylo.. najpierw egzaminy pozniej przyjemnosci... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune OK KItty zapisz mnie jako pająka xd O.o. a dlaczego jak ktoś zmienia ubranie avka to zmienia się także na moim konteście?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya 0_o *przytrzymuje go raczkami i zaczyna laskotac skrzydelkami xd blaugh * przestan nimi machac bo odlecimy xd a mnie to bynajmniej nie laskocze ...mrr xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:00 am
Illune Lavagetas_heqetai Illune *przytuuuuuuuula mocna Pisia* xd xd co slychac? :cDyy....zostałam porzucona....ale co tam xd i tak jest fajnio blaugh porzucona? jakto? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya 0_o *przytrzymuje go raczkami i zaczyna laskotac skrzydelkami xd blaugh * przestan nimi machac bo odlecimy xd a mnie to bynajmniej nie laskocze ...mrr xd xd xd pech blaugh *laskota czuptynką xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiart Ozzwald potrzebuje przerwy wiec przyszedlem do was.. biggrin Witaj ... xd Jak tam noc poslubna ... o ile wougle byla ... blaugh cool nic eni bylo.. najpier egzaminy pozniej przyjemnosci... wink prawidlowo ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:01 am
Azram Lethiel O.o .... piiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!!!!! hm... *przytuuuuuuuuuuuuul* mooj pajaczek heart whee edit: kompooterek sie zrestartowal xp mraaaaauuurrr whee heart whee *zaczyna ja opcalovyvac zaciskajac przytula* whee mruuuuu ;* heart heart heart znowu restart O_o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:02 am
Eh .. Ja niestety musze myakc ... sad
...moze jeszcze pozniej wpadne ... xd
Narka All...
xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:02 am
Ntsumi_Aya pech blaugh *laskota czuptynką xd * ty mnie tu nie bierz pod szpic tym laskotaniem xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|