|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:46 am
Kitty ShadowCat Miss Sara Kitty ShadowCat Miss Sara hej... pomorzecie mi kupic faerie wins whee dlaczego ty mash nick jak moja siostra ? i dlaczego ona nia może wejść na swoje konto bo ktoś je zhackował i zmienił hasło? niewiem ja mam takiego nicka od poczatku whee tja... zależy od kiedy trwa ten początek.... tylko zastanawiające jest to że na gai mogą być dwie osoby o tym samym nicku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:46 am
Kiart Ntsumi_Aya Kiart eek ... Ilez tu motylkow ... 3nodding ...a u mnie za oknem zadnego ... i do tego jest zimno ... sweatdrop a u mnie cieplusi blaugh u mnie tez zadnego nie ma sweatdrop :/ u Mnie jedynie co lata ta jakies owady i pelno jakiegos ptactwa [na wakacje zainwestuje w jakas proce i je powybyjam, albo w pile mechaniczna i drzewo zetne bo mi galezie prawie na okno nachodza, i inne drzewa tez, ... a do tego wkurza mnie halas sork, czy golebi o godzinie 5 rano ... scream ] ... xd xd :/ wspoolczucia.... *pshytulas xd * a mnie brakoje drzew w pobliżu....-_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:47 am
Kitty ShadowCat Miss Sara Kitty ShadowCat Miss Sara hej... pomorzecie mi kupic faerie wins whee dlaczego ty mash nick jak moja siostra ? i dlaczego ona nia może wejść na swoje konto bo ktoś je zhackował i zmienił hasło? niewiem ja mam takiego nicka od poczatku whee tja... zależy od kiedy trwa ten początek.... wczesniej mialam inne imie... miss saramin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Kiart Ntsumi_Aya Kiart eek ... Ilez tu motylkow ... 3nodding ...a u mnie za oknem zadnego ... i do tego jest zimno ... sweatdrop a u mnie cieplusi blaugh u mnie tez zadnego nie ma sweatdrop :/ u Mnie jedynie co lata ta jakies owady i pelno jakiegos ptactwa [na wakacje zainwestuje w jakas proce i je powybyjam, albo w pile mechaniczna i drzewo zetne bo mi galezie prawie na okno nachodza, i inne drzewa tez, ... a do tego wkurza mnie halas sork, czy golebi o godzinie 5 rano ... scream ] ... xd xd :/ wspoolczucia.... *pshytulas xd * a mnie brakoje drzew w pobliżu....-_- ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat mhraaa.... ale chcesz wziąć udział? wink jasne, moze cos mi sie uda raz w zyciu wygrac xd ninja Piiisio.... xd twisted *pac poducha * xd hey racq wink hej slonce xd xd eek sa...mo...bi..jąca? 0_o *chwyt Pisia xd * nie dam sie tak latwo xd *zaslania sie Pisiem blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:48 am
te co to jest to czarne!? w listach! bo te biale to widze wlasnie skrzydla motyla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:48 am
Miss Sara Kitty ShadowCat Miss Sara hej... pomorzecie mi kupic faerie wins whee dlaczego ty mash nick jak moja siostra ? i dlaczego ona nia może wejść na swoje konto bo ktoś je zhackował i zmienił hasło? niewiem ja mam takiego nicka od poczatku whee i dziwne że to konto było załoshone tego samego dnia co mojej siostry scream *rzuca się na sarę z ramiarem zabicia* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:49 am
M-Teen te co to jest to czarne!? w listach! bo te biale to widze wlasnie skrzydla motyla... odnoza pająka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat mhraaa.... ale chcesz wziąć udział? wink jasne, moze cos mi sie uda raz w zyciu wygrac xd ninja Piiisio.... xd twisted *pac poducha * xd hey racq wink hej slonce xd xd eek sa...mo...bi..jąca? 0_o *chwyt Pisia xd * nie dam sie tak latwo xd *zaslania sie Pisiem blaugh * xd trafiona xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leti, rzadko tu bywam, bo po pierwsze mam tak zajęte życie w realu że nie mam czasu nawet na gaję, a po drugie zazwyczaj siedzę na chatterboxie xd Przepraszam ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:50 am
M-Teen te co to jest to czarne!? w listach! bo te biale to widze wlasnie skrzydla motyla... to czarne to odnuża pająka, ale tobie bardziej pasooją skrzydełka i są ładniejshe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Miss Sara Kitty ShadowCat Miss Sara hej... pomorzecie mi kupic faerie wins whee dlaczego ty mash nick jak moja siostra ? i dlaczego ona nia może wejść na swoje konto bo ktoś je zhackował i zmienił hasło? niewiem ja mam takiego nicka od poczatku whee i dziwne że to konto było załoshone tego samego dnia co mojej siostry scream *rzuca się na sarę z ramiarem zabicia* domokun zglos to wladzy. wladza ci pomoze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen te co to jest to czarne!? w listach! bo te biale to widze wlasnie skrzydla motyla... Chestplate of Arachne... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|