|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:40 am
Azram Lethiel O.o *wylazi z kieszeni* ninja *przyglada sie podejshanie sufitowi* ninja *slychac tajemniczy shmer pod soofitem povoli zmierzajacy w kieroonq Lethi* *przechodza ja dreszcze* O.o .... o.O ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:41 am
Miss Sara hej... pomorzecie mi kupic faerie wins whee dlaczego ty mash nick jak moja siostra ? i dlaczego ona nia może wejść na swoje konto bo ktoś je zhackował i zmienił hasło?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat mhraaa.... ale chcesz wziąć udział? wink jasne, moze cos mi sie uda raz w zyciu wygrac xd ninja Piiisio.... xd twisted *pac poducha * xd hey racq wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Miss Sara hej... pomorzecie mi kupic faerie wins whee dlaczego ty mash nick jak moja siostra ? i dlaczego ona nia może wejść na swoje konto bo ktoś je zhackował i zmienił hasło? xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:42 am
witaj Racq 4laugh *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Miss Sara hej... pomorzecie mi kupic faerie wins whee dlaczego ty mash nick jak moja siostra ? i dlaczego ona nia może wejść na swoje konto bo ktoś je zhackował i zmienił hasło? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Miss Sara hej... pomorzecie mi kupic faerie wins whee dlaczego ty mash nick jak moja siostra ? i dlaczego ona nia może wejść na swoje konto bo ktoś je zhackował i zmienił hasło? niewiem ja mam takiego nicka od poczatku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:43 am
Ntsumi_Aya Kiart eek ... Ilez tu motylkow ... 3nodding ...a u mnie za oknem zadnego ... i do tego jest zimno ... sweatdrop a u mnie cieplusi blaugh u mnie tez zadnego nie ma sweatdrop :/ u Mnie jedynie co lata ta jakies owady i pelno jakiegos ptactwa [na wakacje zainwestuje w jakas proce i je powybyjam, albo w pile mechaniczna i drzewo zetne bo mi galezie prawie na okno nachodza, i inne drzewa tez, ... a do tego wkurza mnie halas sork, czy golebi o godzinie 5 rano ... scream ] ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat mhraaa.... ale chcesz wziąć udział? wink jasne, moze cos mi sie uda raz w zyciu wygrac xd ninja Piiisio.... xd twisted *pac poducha * xd hey racq wink hej slonce xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Kitty ShadowCat Miss Sara hej... pomorzecie mi kupic faerie wins whee dlaczego ty mash nick jak moja siostra ? i dlaczego ona nia może wejść na swoje konto bo ktoś je zhackował i zmienił hasło? xd xd xp *patrzy na Sare* ty nie jesteś moją siostrą bo ona teraz siedzi koło mnie scream ty złodzieju kont!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:44 am
Lethiel *przechodza ja dreszcze* O.o .... o.O .... *glos znad Lethi* Mash dreshcze ...zimno Ci biedactvo sad *zezkakuje na nia i ja oplata wszystkimi odnooshami* zaraz Cie ogsheje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karma is a slut and I hope she will f*** you in the a**! hard.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss Sara Kitty ShadowCat Miss Sara hej... pomorzecie mi kupic faerie wins whee dlaczego ty mash nick jak moja siostra ? i dlaczego ona nia może wejść na swoje konto bo ktoś je zhackował i zmienił hasło? niewiem ja mam takiego nicka od poczatku whee tja... zależy od kiedy trwa ten początek....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|