|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:28 am
HejKa All...^^
4laugh
:Eh.. Te nowe itemki w liscikach to nie dosc ze mi sie nie podobaja to jeszcze sa tak tanie ze wiekszosc sobie moze o nich pomazyc ...ale Tobie Lethi to te skrzydelka pasuja... wink :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel gonk gonk gonk *chowa sie za LH* crying crying crying nie strasz motylka xd wylaz sama bo tam wejde i znovu beda plotki co to sie nie robi w ciemnych miejscach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai wiosna kurcze ale ich tu jest...O_oPisiu! whee 4laugh witaj *wiesh na shyi**przytuuuuuuuuuuuul* ja tesh jestem motylkiem whee witaj sloneczko 4laugh no slicznym motylkiem *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Witam wszystkich... Ehhh.. ale badziewne itemki w listach dali ==' zgadzam sie! >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:29 am
Kiart HejKa All...^^ 4laugh :Eh.. Te nowe itemki w liscikach to nie dosc ze mi sie nie podobaja to jeszcze sa tak tanie ze wiekszosc sobie moze o nich pomazyc ...ale Tobie Lethi to te skrzydelka pasuja... wink : O.o redface redface redface whee heart dziekooje !!!!! 4laugh *przytuuuuuuuul* witaj Kiartooś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:29 am
Jak bedziecie mieli czas, to prosze, pobumpujcie na mojej aukcji, bo jest ostatni dzien ^_^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:30 am
Azram Lavagetas_heqetai Lethiel gonk gonk gonk *chowa sie za LH* crying crying crying nie strasz motylka xd wylaz sama bo tam wejde i znovu beda plotki co to sie nie robi w ciemnych miejscach xd O.o .... ninja nie wyleze !!!! xd *glos z kieszeni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:30 am
Lethiel Ozzwald zniakm uczyc sie moze zrobie sobie przerwe za 1,5h narazie papatki do zobaczenia za tydzien ozz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:31 am
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai wiosna kurcze ale ich tu jest...O_oPisiu! whee 4laugh witaj *wiesh na shyi**przytuuuuuuuuuuuul* ja tesh jestem motylkiem whee witaj sloneczko 4laugh no slicznym motylkiem *^^* redface redface redface heart dziękooje *maga wtul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:31 am
sorka, ze mnie przez chwile nie bylo, ale probowalam kompa narpawic gonk gonk wrr stressed scream scream nienawidze mojego brata stare siedze na złomie brata, a on nie chce mi kompa naprawić scream pytanie: czy ktos mi pomoze? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:33 am
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai wiosna kurcze ale ich tu jest...O_oPisiu! whee 4laugh witaj *wiesh na shyi**przytuuuuuuuuuuuul* ja tesh jestem motylkiem whee witaj sloneczko 4laugh no slicznym motylkiem *^^*dziękooje *maga wtul* whee 4laugh ...) Kitty ty tez masz skrzydelka ...^^ Tez w nich ladnie wygladasz ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai wiosna kurcze ale ich tu jest...O_oPisiu! whee 4laugh witaj *wiesh na shyi**przytuuuuuuuuuuuul* ja tesh jestem motylkiem whee witaj sloneczko 4laugh no slicznym motylkiem *^^*dziękooje *maga wtul* whee 4laugh ^^ chcialem wyslac kasiorke ale cos nie tak jest z moja kasiorka- wysle jak tylko bede mogl 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o .... ninja nie wyleze !!!! xd *glos z kieszeni* hmm... oki ... whee *wlazi po scianie i znika gdzies w ciemnosciach pod soofitem* kiedys bedziesh musiala wyjsc Moj Motylq whee heart whee bede czekal heart twisted whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:34 am
Kiart Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai wiosna kurcze ale ich tu jest...O_oPisiu! whee 4laugh witaj *wiesh na shyi**przytuuuuuuuuuuuul* ja tesh jestem motylkiem whee witaj sloneczko 4laugh no slicznym motylkiem *^^*dziękooje *maga wtul* whee 4laugh ...) Kitty ty tez masz skrzydelka ...^^ Tez w nich ladnie wygladasz ... xd whee 4laugh witaj *mega wtuuuuuuuuul* redface redface dziękooje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:34 am
Ntsumi_Aya sorka, ze mnie przez chwile nie bylo, ale probowalam kompa narpawic gonk gonk wrr stressed scream scream nienawidze mojego brata stare siedze na złomie brata, a on nie chce mi kompa naprawić scream pytanie: czy ktos mi pomoze? gonk ja sie na tym nieznam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|