|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:19 am
Ozzwald Omega Sun macie moze link do przewodnika programu gimp2, albo w ogole do jakiejs strony gdzie jest szerszy opis funkcji, jakas instrukcja obslugi czy cos ? ja z tym nie mam nic wspolnego.. do mnie z pytaniami o HTML, PHP, MySQL, Turbo Pascal, Delphi, C++, python w takim razie musze dalej przekopywac zasoby google sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:20 am
wroocilam 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:23 am
*skacze na LH* 4laugh whee witaj !!!!!! *przytuuuuuula mocniootko* whee heart whee jakie tam miesosherne xp .. my grzeczne :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:23 am
heyo wshystkim ninja a wiec Kotq...eee...Motylq co poviesh na przytula do slodkiego pajeczaka xd heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:24 am
zniakm uczyc sie moze zrobie sobie przerwe za 1,5h narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:24 am
Lethiel *skacze na LH* 4laugh whee witaj !!!!!! *przytuuuuuula mocniootko* whee heart whee jakie tam miesosherne xp .. my grzeczne :> hej ^^ no oby bo bym uciekal :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:25 am
Azram heyo wshystkim ninja a wiec Kotq...eee...Motylq co poviesh na przytula do slodkiego pajeczaka xd heart xd gonk gonk gonk *chowa sie za LH* crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich... Ehhh.. ale badziewne itemki w listach dali =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Azram heyo wshystkim ninja a wiec Kotq...eee...Motylq co poviesh na przytula do slodkiego pajeczaka xd heart xd gonk gonk gonk *chowa sie za LH* crying crying crying nie strasz motylka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald zniakm uczyc sie moze zrobie sobie przerwe za 1,5h narazie papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:26 am
Lavagetas_heqetai wiosna kurcze ale ich tu jest...O_oPisiu! whee 4laugh witaj *wiesh na shyi**przytuuuuuuuuuuuul* ja tesh jestem motylkiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:26 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Azram heyo wshystkim ninja a wiec Kotq...eee...Motylq co poviesh na przytula do slodkiego pajeczaka xd heart xd gonk gonk gonk *chowa sie za LH* crying crying crying nie strasz motylka xd *wyglada z kieszeni* ninja witaj goth xd *machu machu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:27 am
]Goth bless[ Witam wszystkich... Ehhh.. ale badziewne itemki w listach dali ==' witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:27 am
Ozzwald zniakm uczyc sie moze zrobie sobie przerwe za 1,5h narazie crying nie dobijajcie mnie nauka gonk mam tyle do zrobienia i do nauczenia ze nie wiem jak ja to zrobie....to jest niewykonalne! crying i jeszcze poprawic zalegle sprawdziany....help gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|