|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:01 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Aidanna heart whee moze i dobrze 3nodding *rzuca sie na ozziego i przewraca na plecki* no teraz juz nie mam szans zeby sie uwolnic jestem caly twoj... heart biggrin eek ninja *chowa oczka za łapkami* ninja nio wiecie co.... ninja nie przy dzieciach xd potraktuj to jako lekcje zycia... blaugh *pac anielską laską* nio wiesh... sweatdrop hejka Bizzy biggrin no hej hej, no no no co ja tu widze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:03 am
Kitty ShadowCat ja zwariooje.... crying kolejne zadanie domowe z histori gonk a ja nawet nie wiem o co chodzi crying crying dzisiaj nie pomoge z lekcjami.. dopiero od Wtorku bede wstanie... no chyba ze godnie zniose jutro porazke to juz jutro popoludniu jestem do dyspozycji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ja zwariooje.... crying kolejne zadanie domowe z histori gonk a ja nawet nie wiem o co chodzi crying crying dont worry, mnie czeka fizyka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizzy_G Kitty ShadowCat Ozzwald eek ninja *chowa oczka za łapkami* ninja nio wiecie co.... ninja nie przy dzieciach xd potraktuj to jako lekcje zycia... blaugh *pac anielską laską* nio wiesh... sweatdrop hejka Bizzy biggrin no hej hej, no no no co ja tu widze razz a ja wole tam nie patsheć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Aidanna heart whee moze i dobrze 3nodding *rzuca sie na ozziego i przewraca na plecki* no teraz juz nie mam szans zeby sie uwolnic jestem caly twoj... heart biggrin eek ninja *chowa oczka za łapkami* ninja nio wiecie co.... ninja nie przy dzieciach xd potraktuj to jako lekcje zycia... blaugh *pac anielską laską* nio wiesh... sweatdrop hejka Bizzy biggrin hejka... nowa jestes co nie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:04 am
Aidanna Quote: no teraz juz nie mam szans zeby sie uwolnic jestem caly twoj... heart biggrin *siada na brzychu ozziego i wyciaga piorki... zaczyna laskotac ozz...* heart heart *zwija sie ze sniechu probujac powstrzymacswego uroczego oprawce* heart biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:06 am
szkodsa ze stale lacze bende miala dopiero za tydzien. zanudze sie bezwas w ciagu tygodnia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Aidanna heart whee moze i dobrze 3nodding *rzuca sie na ozziego i przewraca na plecki* no teraz juz nie mam szans zeby sie uwolnic jestem caly twoj... heart biggrin eek ninja *chowa oczka za łapkami* ninja nio wiecie co.... ninja nie przy dzieciach xd potraktuj to jako lekcje zycia... blaugh *pac anielską laską* nio wiesh... sweatdrop hejka Bizzy biggrin hejka... nowa jestes co nie biggrin jesli chodzi o mnie, to tak biggrin od wczoraj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna hejka... nowa jestes co nie biggrin ja? ja nie ale Bizzy tak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:07 am
Aidanna szkodsa ze stale lacze bende miala dopiero za tydzien. zanudze sie bezwas w ciagu tygodnia sweatdrop w miare czekania apety t rosnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:07 am
macie moze link do przewodnika programu gimp2, albo w ogole do jakiejs strony gdzie jest szerszy opis funkcji, jakas instrukcja obslugi czy cos ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:09 am
Ozzwald Aidanna Quote: no teraz juz nie mam szans zeby sie uwolnic jestem caly twoj... heart biggrin *siada na brzychu ozziego i wyciaga piorki... zaczyna laskotac ozz...* heart heart *zwija sie ze sniechu probujac powstrzymacswego uroczego oprawce* heart biggrin *pochyla sie nad twarza ozziego i delikatnie caluje jego usta... niepokonasz mnie.... Aidanna wrote: szkodsa ze stale lacze bende miala dopiero za tydzien. zanudze sie bezwas w ciagu tygodnia w miare czekania apety t rosnie... sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:10 am
Omega Sun macie moze link do przewodnika programu gimp2, albo w ogole do jakiejs strony gdzie jest szerszy opis funkcji, jakas instrukcja obslugi czy cos ? ja z tym nie mam nic wspolnego.. do mnie z pytaniami o HTML, PHP, MySQL, Turbo Pascal, Delphi, C++, python
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:13 am
dobra... ide sie pouczyc fizyki... zyczcie mi powodzenia bo bedzie mi potrzebne z tymi cwiczeniami! te zadania sa nie wykonalne, M-Teen moze to potwierdzic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|