|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:44 am
Kitty ShadowCat Ntsumi_Aya Kitty ShadowCat mhraa whee ty tesh dołączyłaś do grona motylkoow? whee może załoshe stowashyshenie gaiowych motylkoow? 4laugh napewno będzie ich bardzo wielu.... ninja motyle vs pająki xd O.o. a moshe załoshe taki topic na guildi? wink hmmm... sadze ze ci go skasuja szybko i jeszcze ci sie za to oberwie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:45 am
Kitty ShadowCat Ntsumi_Aya Kitty ShadowCat mhraa whee ty tesh dołączyłaś do grona motylkoow? whee może załoshe stowashyshenie gaiowych motylkoow? 4laugh napewno będzie ich bardzo wielu.... ninja motyle vs pająki xd O.o. a moshe załoshe taki topic na guildi? wink jak chcesz.... ale pewnie modelatorzy nie będą zachwyceni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:45 am
Ozzwald hmmm... sadze ze ci go skasuja szybko i jeszcze ci sie za to oberwie... mash rację..... a moshe załoshe guildię?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:46 am
jak dla mnie te odnoosha są troshq... *przechodzi ja dreszcz* zbyt realistyczne gonk crying crying crying feeeeeeeeeee crying *chowa sie pod czapką Kaku* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kitty ShadowCat mhraa whee ty tesh dołączyłaś do grona motylkoow? whee może załoshe stowashyshenie gaiowych motylkoow? 4laugh buu to ja tam niebende nalezec bo skrzydelek niebende miec sweatdrop nie smuc sie ja temu stowarzyszeniu nie wroze dlugiej dzialalnosci... *caluje w raczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:47 am
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:47 am
Kitty ShadowCat O.o. a moshe załoshe taki topic na guildi? wink moze lepiej nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:48 am
Omega Sun Kitty ShadowCat O.o. a moshe załoshe taki topic na guildi? wink moze lepiej nie xp diobsh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie zapisooje sie do zadnego stowarzyszenia stare ... nie ma mowy sweatdrop
witaj Omi 4laugh *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!!!! xd Nu co? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel jak dla mnie te odnoosha są troshq... *przechodzi ja dreszcz* zbyt realistyczne gonk crying crying crying feeeeeeeeeee crying *chowa sie pod czapką Kaku* crying 0_o ejj T,T nie mazac mi sie tu T,T wystarczy, że ja jestem dzisiaj wqurzona :/ (nie pytać o co evil )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:49 am
Delein Lethiel piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!!!! xd Nu co? blaugh wyglada jakby trzymal cie olbrzymi pajak ... gonk nienawidze pająkoow !!! boje sie pajakoow !!! gonk crying xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:51 am
Ozzwald Aidanna Kitty ShadowCat mhraa whee ty tesh dołączyłaś do grona motylkoow? whee może załoshe stowashyshenie gaiowych motylkoow? 4laugh buu to ja tam niebende nalezec bo skrzydelek niebende miec sweatdrop nie smuc sie ja temu stowarzyszeniu nie wroze dlugiej dzialalnosci... *caluje w raczke* heart whee moze i dobrze 3nodding *rzuca sie na ozziego i przewraca na plecki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:51 am
Lethiel jak dla mnie te odnoosha są troshq... *przechodzi ja dreszcz* zbyt realistyczne gonk crying crying crying feeeeeeeeeee crying *chowa sie pod czapką Kaku* crying Leth, słuchaj, ja mam arachnofobię jak stąd na Alfa Centauri, ale te skrzydełka nie pasują mi do avka...poza tym teraz mogęiść do pająków mieszkających w piwnicy jako szpieg ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|