|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:36 am
Kitty ShadowCat Ntsumi_Aya Kitty ShadowCat kiedyś miałam lalkę barbie z takimi skshydłami whee 4laugh 0_o bardzo dawno temu w trawie porzuciłam zabawy lalkami barbi sweatdrop *głos zza Ozzia* ja tesh... a ja nie mialem lalek... crying blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Delein Szlag, przez przypadek wzięłam motyla XD Ktoś chce się zamienić? XD w motylku tez Ci ladnie 3nodding XDD No i co ja mam zrobić?... Wiem! Dokupię sobie pająka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Delein Omega Sun Delein Avsko! Kurcze nie wiem co mam wybra�‡...skrzyde�‚ka, czy toto drugie... Mi bardziej podobaja sie skrzydelka, ale do Twojego avatarka chyba bardziej pasowalby pajaczek 3nodding Szlag, przez przypadek wzi�™�‚am motyla XD Kto�› chce si�™ zamieni�‡? XD sproboj sprzedac za 8k i kup pajaczka ze 7 k razz heh..najtansze chodza po 7k wiec poczekalaby troche. Delein, Moze sprzedaj skrzydla za 7k. ja za tyle sprzedam ci list z pajakiem. (nigdy nie myslalem, ze powiem zdanie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:38 am
[ Kaku ] heh..najtansze chodza po 7k wiec poczekalaby troche. Delein, Moze sprzedaj skrzydla za 7k. ja za tyle sprzedam ci list z pajakiem. (nigdy nie myslalem, ze powiem zdanie) Teraz to już kompletnie się zamieszałam... Ale okej, odkupię teraz od ciebie list :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:39 am
Ozzwald Aidanna *siada ozziemu na kolankach* *kladzie rece na jej brzuszku* *cicho mruczy i troszke podsypia na kolankach ozzia* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:41 am
mhraa whee ty tesh dołączyłaś do grona motylkoow? whee może załoshe stowashyshenie gaiowych motylkoow? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:42 am
*przytuuuuuuuuul* 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* Deli whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:42 am
Kitty ShadowCat mhraa whee ty tesh dołączyłaś do grona motylkoow? whee może załoshe stowashyshenie gaiowych motylkoow? 4laugh napewno będzie ich bardzo wielu.... ninja motyle vs pająki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:43 am
Ntsumi_Aya Kitty ShadowCat mhraa whee ty tesh dołączyłaś do grona motylkoow? whee może załoshe stowashyshenie gaiowych motylkoow? 4laugh napewno będzie ich bardzo wielu.... ninja motyle vs pająki xd O.o. a moshe załoshe taki topic na guildi? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:44 am
Kitty ShadowCat mhraa whee ty tesh dołączyłaś do grona motylkoow? whee może załoshe stowashyshenie gaiowych motylkoow? 4laugh buu to ja tam niebende nalezec bo skrzydelek niebende miec sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:44 am
4laugh *wskakooje na niego* witaj Kaku 4laugh moooootyyyyyylem jeeeesteeeeemmm aa aaaaaa !!!! xd heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|