|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:28 am
kiedyś miałam lalkę barbie z takimi skshydłami whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:28 am
Ntsumi_Aya Witam ninja czuję siętak jakbym miała zaraz cos roz*$#wa;lić domokun hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:29 am
Delein Avsko! Kurcze nie wiem co mam wybrać...skrzydełka, czy toto drugie... Mi bardziej podobaja sie skrzydelka, ale do Twojego avatarka chyba bardziej pasowalby pajaczek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:30 am
Kitty ShadowCat kiedyś miałam lalkę barbie z takimi skshydłami whee 4laugh 0_o bardzo dawno temu w trawie porzuciłam zabawy lalkami barbi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Witam ninja czuję siętak jakbym miała zaraz cos roz*$#wa;lić domokun *bierze kocyk i chowa sie pod nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Witam ninja czuję siętak jakbym miała zaraz cos roz*$#wa;lić domokun witaj *chowa się za Ozziem i Aid* tylko nie mnie ninja ja mam plany na pshyshłość crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Delein Avsko! Kurcze nie wiem co mam wybrać...skrzydełka, czy toto drugie... Mi bardziej podobaja sie skrzydelka, ale do Twojego avatarka chyba bardziej pasowalby pajaczek 3nodding Szlag, przez przypadek wzięłam motyla XD Ktoś chce się zamienić? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:31 am
Aidanna *siada ozziemu na kolankach* *kladzie rece na jej brzuszku* czesc Aya... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:32 am
Ntsumi_Aya Kitty ShadowCat kiedyś miałam lalkę barbie z takimi skshydłami whee 4laugh 0_o bardzo dawno temu w trawie porzuciłam zabawy lalkami barbi sweatdrop *głos zza Ozzia* ja tesh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:33 am
Delein Omega Sun Delein Avsko! Kurcze nie wiem co mam wybrać...skrzydełka, czy toto drugie... Mi bardziej podobaja sie skrzydelka, ale do Twojego avatarka chyba bardziej pasowalby pajaczek 3nodding Szlag, przez przypadek wzięłam motyla XD Ktoś chce się zamienić? XD sproboj sprzedac za 8k i kup pajaczka ze 7 k razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:34 am
Vykk Delein Omega Sun Delein Avsko! Kurcze nie wiem co mam wybrać...skrzydełka, czy toto drugie... Mi bardziej podobaja sie skrzydelka, ale do Twojego avatarka chyba bardziej pasowalby pajaczek 3nodding Szlag, przez przypadek wzięłam motyla XD Ktoś chce się zamienić? XD sproboj sprzedac za 8k i kup pajaczka ze 7 k razz Ty masz łęba... *pędzi na swój stragan*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:35 am
Delein Szlag, przez przypadek wzięłam motyla XD Ktoś chce się zamienić? XD w motylku tez Ci ladnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:36 am
Delein Vykk Delein Omega Sun Delein Avsko! Kurcze nie wiem co mam wybrać...skrzydełka, czy toto drugie... Mi bardziej podobaja sie skrzydelka, ale do Twojego avatarka chyba bardziej pasowalby pajaczek 3nodding Szlag, przez przypadek wzięłam motyla XD Ktoś chce się zamienić? XD sproboj sprzedac za 8k i kup pajaczka ze 7 k razz Ty masz łęba... *pędzi na swój stragan* sie wie... biggrin whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|