|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:08 am
Kitty ShadowCat Setsuna Dragonclaw moglas tesh zaczac uzywac swojego mozgu rolleyes nawet "na logike" widac ze tam nie ma czesci ostatnich itemow rolleyes ale ja nie mam gaca i o tym nie wiem... stare o boze to straszne, nie mozesz korzystac z wersji przez net? domokun wystarczyloby tylko uwazniej popatrzec po naszym faq a potem po ichniej stronie domokun mykam ludziska robic sobie obiad, prawdopodobnie wrooce jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:09 am
czesc 4laugh
jak Wam sie podobaja nowe itamki surprised ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:09 am
[ Kaku ] Kitty ShadowCat Setsuna Dragonclaw moglas tesh zaczac uzywac swojego mozgu rolleyes nawet "na logike" widac ze tam nie ma czesci ostatnich itemow rolleyes ale ja nie mam gaca i o tym nie wiem... stare xd no i czego sie cieszysz kaku? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:11 am
yayy.... motylem jestem whee *lata w około nad guildią* mhraa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czesc 4laugh jak Wam sie podobaja nowe itamki surprised ? (a mialam pojsc zrobic sobie obiad ><") omi, moglabys dac siga z trzema opcjami "ukladania" skrzydelek motyla? proooszu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka wszystkim.... mi te rzeczy niezbyt sie podobaja ale sa smieszne... a skrzydla moglybybyc aniellskie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czesc 4laugh jak Wam sie podobaja nowe itamki surprised ? mnie sie nie podobaja, ale ladnie ty w nich wygladasz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw [ Kaku ] Kitty ShadowCat Setsuna Dragonclaw moglas tesh zaczac uzywac swojego mozgu rolleyes nawet "na logike" widac ze tam nie ma czesci ostatnich itemow rolleyes ale ja nie mam gaca i o tym nie wiem... stare xd no i czego sie cieszysz kaku? xd z twoich komentarzy, mimo ze prawdziwych, to przydatnych jak kubek dla leworecznych. jestes zabawna..wrecz smieszna. pisz dalej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:12 am
Omega Sun czesc 4laugh jak Wam sie podobaja nowe itamki surprised ? pajaczek moe byc ...a zamiast skrzydelek motylka mogliby dac cosik bardziej extrawanckiego... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czesc 4laugh jak Wam sie podobaja nowe itamki surprised ? witaj... mnie się baardzo podobają heart shlicznie w nich wyglądash 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:13 am
Setsuna Dragonclaw Omega Sun czesc 4laugh jak Wam sie podobaja nowe itamki surprised ? (a mialam pojsc zrobic sobie obiad ><") omi, moglabys dac siga z trzema opcjami "ukladania" skrzydelek motyla? proooszu 3nodding dobrze, zaraz zrobie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:13 am
[ Kaku ] Setsuna Dragonclaw [ Kaku ] Kitty ShadowCat Setsuna Dragonclaw moglas tesh zaczac uzywac swojego mozgu rolleyes nawet "na logike" widac ze tam nie ma czesci ostatnich itemow rolleyes ale ja nie mam gaca i o tym nie wiem... stare xd no i czego sie cieszysz kaku? xd z twoich komentarzy, mimo ze prawdziwych, to przydatnych jak kubek dla leworecznych. jestes zabawna..wrecz smieszna. pisz dalej. Tez tak uwazam... jest zgryzliwe wredna i nie mila... przypomina mi Rin z PA! I wlasnie za to ja polubilem od pierwszych jej slow wypowiedzianych do mnie: "WON!" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:15 am
Jifer [ Kaku ] Setsuna Dragonclaw no i czego sie cieszysz kaku? xd z twoich komentarzy, mimo ze prawdziwych, to przydatnych jak kubek dla leworecznych. jestes zabawna..wrecz smieszna. pisz dalej. Tez tak uwazam... jest zgryzliwe wredna i nie mila... przypomina mi Rin z PA! I wlasnie za to ja polubilem od pierwszych jej slow wypowiedzianych do mnie: "WON!" blaugh a ty masz jakis uraz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|