|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:59 am
Ja- Yosei ...a najlepiej by bylo - jakby dali skrzydla od smoka - a nie jakies odnoza robali... stare xd nom mogliby dac ...i mieczyki siwetlne xd tez bym sie nie obrazil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...a najlepiej by bylo - jakby dali skrzydla od smoka - a nie jakies odnoza robali... stare albo takie fajne pierzaste! skrzydla kruka albo cos takiego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii [ Kaku ] *szturch szturch akiko* patrz, spiderwoman.. xd gonk *mdleje* ... ...Ty mi tu nie mdlej tylko WON! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:01 am
Vykk Ja- Yosei ...a najlepiej by bylo - jakby dali skrzydla od smoka - a nie jakies odnoza robali... stare xd nom mogliby dac ...i mieczyki siwetlne xd tez bym sie nie obrazil ja bym chciala skrzydla demona albo aniolka xp czesc Vykk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:01 am
Vykk Kitty ShadowCat [ Kaku ] Kitty ShadowCat ja ciem otworzyć listy dziś crying crying witajcie *niecierlpiwie krąży w około listu.....* hmmmm..... może by otworzyć nad parą ? nikt się nie skapnie xd twisted kitty, listy mozna otworzyc dzisiaj sweatdrop eek whee yaaaay.... doczekałam się xd ninja TYLKO CO WYBRAĆ? niech mi ktoś pokaże avka w tych dwooch rzeczach.. plzzz heart dlaczego nie mam GACa crying Hejka wszytkim kitty ja mam oba na sobie...pozatym w GaCu nie ma tych najnowszych imtemkow a nawet niektorych starszych *zastanawia się*Hmmmm... do mnie to by najbardziej pasował kostium dżdżownicy xd ale..... pomooshcie mi coś wybrać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:02 am
Kitty ShadowCat Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat [ Kaku ] Kitty ShadowCat ja ciem otworzyć listy dziś crying crying witajcie *niecierlpiwie krąży w około listu.....* hmmmm..... może by otworzyć nad parą ? nikt się nie skapnie xd twisted kitty, listy mozna otworzyc dzisiaj sweatdrop eek whee yaaaay.... doczekałam się xd ninja TYLKO CO WYBRAĆ? niech mi ktoś pokaże avka w tych dwooch rzeczach.. plzzz heart dlaczego nie mam GACa crying rolleyes w gac nie bedzie tych itemoow rolleyes zobacz w annoucements w glownym forum gai rolleyes a skąd ja to miałam wiedzieć stare .... *biegnie na głoowne forum i się drze:* blaugh yaayy .... w końcu fajne itemy! blaugh ' moglas tesh zaczac uzywac swojego mozgu rolleyes nawet "na logike" widac ze tam nie ma czesci ostatnich itemow rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jak dla mnie to mogliby dać normalne kiełki ( anie sztuczną szczene i zab jak u Azazella sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat [ Kaku ] Kitty ShadowCat ja ciem otworzyć listy dziś crying crying witajcie *niecierlpiwie krąży w około listu.....* hmmmm..... może by otworzyć nad parą ? nikt się nie skapnie xd twisted kitty, listy mozna otworzyc dzisiaj sweatdrop eek whee yaaaay.... doczekałam się xd ninja TYLKO CO WYBRAĆ? niech mi ktoś pokaże avka w tych dwooch rzeczach.. plzzz heart dlaczego nie mam GACa crying Hejka wszytkim kitty ja mam oba na sobie...pozatym w GaCu nie ma tych najnowszych imtemkow a nawet niektorych starszych *zastanawia się*Hmmmm... do mnie to by najbardziej pasował kostium dżdżownicy xd ale..... pomooshcie mi coś wybrać crying wybierz motyla!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:03 am
Setsuna Dragonclaw moglas tesh zaczac uzywac swojego mozgu rolleyes nawet "na logike" widac ze tam nie ma czesci ostatnich itemow rolleyes ale ja nie mam gaca i o tym nie wiem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:04 am
Ja- Yosei Akiko Tamashii [ Kaku ] *szturch szturch akiko* patrz, spiderwoman.. xd gonk *mdleje* ... ...Ty mi tu nie mdlej tylko WON! biggrin *daje mu w pysk* ....ale mnie przestraszyles....taka geba jak sie obudzilam..brrr gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:04 am
...ok ...ja ide sie uczyc ...trzymajcie sie ludziska ...a Ty Aki WON! ...Sayonara ... domokun >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:06 am
Ja- Yosei ...ok ...ja ide sie uczyc ...trzymajcie sie ludziska ...a Ty Aki WON! ...Sayonara ... domokun >WON!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ja- Yosei Akiko Tamashii [ Kaku ] *szturch szturch akiko* patrz, spiderwoman.. xd gonk *mdleje* ... ...Ty mi tu nie mdlej tylko WON! biggrin *daje mu w pysk* ....ale mnie przestraszyles....taka geba jak sie obudzilam..brrr gonk crying ...przepraszam ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Setsuna Dragonclaw moglas tesh zaczac uzywac swojego mozgu rolleyes nawet "na logike" widac ze tam nie ma czesci ostatnich itemow rolleyes ale ja nie mam gaca i o tym nie wiem... stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|