|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:52 am
...a pozyczylby mi ktos pajaka? ...na chwilke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:53 am
Akiko Tamashii Setsuna Dragonclaw Akiko Tamashii eek hejka >_<" *chowa sie do szafy* nie lubisz pajaczkoof? whee sa przeciesh takie slodkie... xd xd xd sa okropne! wez go z tad! >_<" ale nie widze tu zadnego pajaka xd aaa o to ci chodzi... a obudzilam sie i juz bylo xd whee Aki, to w koncu tylko ja...a ze potrafie teraz chodzic po scianach domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:55 am
Setsuna Dragonclaw Akiko Tamashii Setsuna Dragonclaw Akiko Tamashii eek hejka >_<" *chowa sie do szafy* nie lubisz pajaczkoof? whee sa przeciesh takie slodkie... xd xd xd sa okropne! wez go z tad! >_<" ale nie widze tu zadnego pajaka xd aaa o to ci chodzi... a obudzilam sie i juz bylo xd whee Aki, to w koncu tylko ja...a ze potrafie teraz chodzic po scianach domokun gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Heh... To ja ide poszukac jakichs smokow w szafie... Papa!!! *macha lapka na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Akiko Tamashii Setsuna Dragonclaw Akiko Tamashii eek hejka >_<" *chowa sie do szafy* nie lubisz pajaczkoof? whee sa przeciesh takie slodkie... xd xd xd sa okropne! wez go z tad! >_<" ale nie widze tu zadnego pajaka xd aaa o to ci chodzi... a obudzilam sie i juz bylo xd whee Aki, to w koncu tylko ja...a ze potrafie teraz chodzic po scianach domokun *szturch szturch akiko* patrz, spiderwoman.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:56 am
[ Kaku ] Kitty ShadowCat ja ciem otworzyć listy dziś crying crying witajcie *niecierlpiwie krąży w około listu.....* hmmmm..... może by otworzyć nad parą ? nikt się nie skapnie xd twisted kitty, listy mozna otworzyc dzisiaj sweatdrop eek whee yaaaay.... doczekałam się xd ninja TYLKO CO WYBRAĆ? niech mi ktoś pokaże avka w tych dwooch rzeczach.. plzzz heart dlaczego nie mam GACa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heee Fajne rzeczy w tym liście nowym
Motyyyyyleeeeem jeeeeesteeeem aaaaaaaaaaaaa
i
Pajonczek bez nozek i bez ronczek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Heh... To ja ide poszukac jakichs smokow w szafie... Papa!!! *macha lapka na pozegnanie* ...Sayonara, gud lak! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat [ Kaku ] Kitty ShadowCat ja ciem otworzyć listy dziś crying crying witajcie *niecierlpiwie krąży w około listu.....* hmmmm..... może by otworzyć nad parą ? nikt się nie skapnie xd twisted kitty, listy mozna otworzyc dzisiaj sweatdrop eek whee yaaaay.... doczekałam się xd ninja TYLKO CO WYBRAĆ? niech mi ktoś pokaże avka w tych dwooch rzeczach.. plzzz heart dlaczego nie mam GACa crying rolleyes w gac nie bedzie tych itemoow rolleyes zobacz w annoucements w glownym forum gai rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:57 am
Kitty ShadowCat [ Kaku ] Kitty ShadowCat ja ciem otworzyć listy dziś crying crying witajcie *niecierlpiwie krąży w około listu.....* hmmmm..... może by otworzyć nad parą ? nikt się nie skapnie xd twisted kitty, listy mozna otworzyc dzisiaj sweatdrop eek whee yaaaay.... doczekałam się xd ninja TYLKO CO WYBRAĆ? niech mi ktoś pokaże avka w tych dwooch rzeczach.. plzzz heart dlaczego nie mam GACa crying Hejka wszytkim kitty ja mam oba na sobie...pozatym w GaCu nie ma tych najnowszych imtemkow a nawet niektorych starszych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:58 am
[ Kaku ] *szturch szturch akiko* patrz, spiderwoman.. xd gonk *mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:58 am
...a najlepiej by bylo - jakby dali skrzydla od smoka - a nie jakies odnoza robali... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:59 am
Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat [ Kaku ] Kitty ShadowCat ja ciem otworzyć listy dziś crying crying witajcie *niecierlpiwie krąży w około listu.....* hmmmm..... może by otworzyć nad parą ? nikt się nie skapnie xd twisted kitty, listy mozna otworzyc dzisiaj sweatdrop eek whee yaaaay.... doczekałam się xd ninja TYLKO CO WYBRAĆ? niech mi ktoś pokaże avka w tych dwooch rzeczach.. plzzz heart dlaczego nie mam GACa crying rolleyes w gac nie bedzie tych itemoow rolleyes zobacz w annoucements w glownym forum gai rolleyes a skąd ja to miałam wiedzieć stare .... *biegnie na głoowne forum i się drze:* blaugh yaayy .... w końcu fajne itemy! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|