|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:48 am
...a tak w ogole ... ...to WON! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:49 am
Jifer A tak szczerze, to witam smile Kolerzanka karzdego nowego tak wita smile Ja też dostałem "WON!" Od dziś razem zamną możesz na nią mówić "WON!" Ale to spoko kobitka, a do tego bosko maluje/rysuje smile puzniej jak sie trafi kolejny koziol ofiarny, to jej przejdzie i sie z nia dogadasz ;p ^_____^ Plawda??? Powiedz jej WON! i będziecie kwita! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii eek hejka >_<" *chowa sie do szafy* nie lubisz pajaczkoof? whee sa przeciesh takie slodkie... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...a tak w ogole ... ...to WON! scream xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii eek hejka >_<" *chowa sie do szafy* A nie mowilem smile Ja mam zawsze racje. Nie chowaj sie Akiko, popisz, bo lubie na twojego awka patrzec Nie lubimy, bo nie znamy, ale jak poznamy, to pewnie polubimy smile Nie Akiko, my frind???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Im wiecej smokow na google szukam tym ich jest mniej a wiecej ludzi.... _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:50 am
Neilameane Akiko Tamashii Jifer WON! WON! Zabierzcie go stąd!!!! On jest Nowy! FUJ! Ochydztwo! Zabierzcie go! WON! Jak nic go lubicie......co? kogo? ...WON!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja ciem otworzyć listy dziś crying crying witajcie *niecierlpiwie krąży w około listu.....* hmmmm..... może by otworzyć nad parą ? nikt się nie skapnie xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:51 am
Kitty ShadowCat ja ciem otworzyć listy dziś crying crying witajcie *niecierlpiwie krąży w około listu.....* hmmmm..... może by otworzyć nad parą ? nikt się nie skapnie xd twisted troszeczke nie na czasie jestes kitty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:51 am
Kitty ShadowCat ja ciem otworzyć listy dziś crying crying witajcie *niecierlpiwie krąży w około listu.....* hmmmm..... może by otworzyć nad parą ? nikt się nie skapnie xd twisted kitty, listy mozna otworzyc dzisiaj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:52 am
taaa nad parą - dobry pomysł - tylko przylepic później trudno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Akiko Tamashii eek hejka >_<" *chowa sie do szafy* nie lubisz pajaczkoof? whee sa przeciesh takie slodkie... xd xd xd sa okropne! wez go z tad! >_<"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gdzie sie podzialy wszystkie smoki.... Jedynie moj Nano zostal przymnie *mala glowka wysowa sie z kieszeni i patrzy po obecnych dookola*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|