|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:38 am
Jifer JESTESCIE MAKABRYCZNI!!!! CZLOWIEK PO WESELU WRACA SKACOWANY DO DOMU, CHCE SOBIE ODPOCZAC I POSIEDIZEC PRZED KOMPEM, A WY CHOLERCIA JAK ZWYKLE O SZKOLE I NAUCE! NAPRAWDE NIE DO POMYSLENIA!! ;;;;;;ppppppp ^_______^''''' Takie zycie ^^ Gdzie te smoki sie pochowaly.... *szuka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:39 am
Hey Kaku & Aki ^^
*patrzy w kierunku książek leżacych na biurku* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...o dzieki - nie zauwazylem ...Aki - co Ty tu jeszcze robisz? WON! domokun wink jak smiesz tak nawet do mnie mowic! WON! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jifer JESTESCIE MAKABRYCZNI!!!! CZLOWIEK PO WESELU WRACA SKACOWANY DO DOMU, CHCE SOBIE ODPOCZAC I POSIEDIZEC PRZED KOMPEM, A WY CHOLERCIA JAK ZWYKLE O SZKOLE I NAUCE! NAPRAWDE NIE DO POMYSLENIA!! ;;;;;;ppppppp ^_______^''''' tacy juz jestesmy..niedoskonali 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:40 am
Akiko Tamashii Ja- Yosei ...o dzieki - nie zauwazylem ...Aki - co Ty tu jeszcze robisz? WON! domokun wink jak smiesz tak nawet do mnie mowic! WON! xd ...wzywam modow! wzywam modow! ...przeciez ja jestem nowy - ona nie ma prawa mnie wyganiac! ...zbanowac ja! scream domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:41 am
Akiko Tamashii Ja- Yosei ...o dzieki - nie zauwazylem ...Aki - co Ty tu jeszcze robisz? WON! domokun wink jak smiesz tak nawet do mnie mowic! WON! xd Az milo patrzec jak jedno drugiego do nauki zacheca^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:43 am
Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei ...o dzieki - nie zauwazylem ...Aki - co Ty tu jeszcze robisz? WON! domokun wink jak smiesz tak nawet do mnie mowic! WON! xd ...wzywam modow! wzywam modow! ...przeciez ja jestem nowy - ona nie ma prawa mnie wyganiac! ...zbanowac ja! scream domokun xd co? ty nowy? ja jestem zaledwie pare minut! a ty mnie tak witasz?! won?! powiem to modom crying WON!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:44 am
WON! WON! Zabierzcie go stąd!!!! On jest Nowy! FUJ! Ochydztwo! Zabierzcie go!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:45 am
no no, prosze państwa co za spoootkanie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:46 am
Jifer WON! WON! Zabierzcie go stąd!!!! On jest Nowy! FUJ! Ochydztwo! Zabierzcie go! WON!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:47 am
A tak szczerze, to witam smile Kolerzanka karzdego nowego tak wita smile Ja też dostałem "WON!" Od dziś razem zamną możesz na nią mówić "WON!" Ale to spoko kobitka, a do tego bosko maluje/rysuje smile puzniej jak sie trafi kolejny koziol ofiarny, to jej przejdzie i sie z nia dogadasz ;p ^_____^ Plawda??? Powiedz jej WON! i będziecie kwita!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:47 am
eek hejka >_<" *chowa sie do szafy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:48 am
Akiko Tamashii Jifer WON! WON! Zabierzcie go stąd!!!! On jest Nowy! FUJ! Ochydztwo! Zabierzcie go! WON! Jak nic go lubicie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|