|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:22 am
Neilameane [ Kaku ] *chodzi w pidzamie z poducha pod pacha* *mega zieeef .. * czesc wszystkim. Podziel sie poduszka....*dzieli sie poduszka i jebs na kanape* mialem wstac dzisiaj wczesniej i powtarzac pozytywizm na polski. chyba moj zegar biologiczny troche sie spoznia. czesc yosei, lady. hey aki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:23 am
Ja- Yosei Neilameane Ja- Yosei ...Ave ...ja tylko na chwile, bo sie ucze do egzamow... A z czego masz? Humanistyczne czy mat-przyrodnicze? ...we wtorek human ...w srode mata ... ...Night_Lady - ja sam chetnie bym zobaczyl jak to na mnie wyglada xd ...Aki?! co Ty tu robisz? xd WON! xd Na mete to sobie powtorz, humana olej, bo i tak opiera sie to tylko na rzoumieniu tekstu a potem na laniu wody w jakim wypracowanku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:23 am
Neilameane Na mete to sobie powtorz, humana olej, bo i tak opiera sie to tylko na rzoumieniu tekstu a potem na laniu wody w jakim wypracowanku... ...wiem, wiem ...dobrze wiem jak to wyglada ...glownie z fizy wzory musze powtorzyc i takie tam pierdoly typowo scislowe z chemii,bioli i maty... ...szczerze to ja to mam w dupie, ale coz ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:25 am
[ Kaku ] Neilameane [ Kaku ] *chodzi w pidzamie z poducha pod pacha* *mega zieeef .. * czesc wszystkim. Podziel sie poduszka....*dzieli sie poduszka i jebs na kanape* mialem wstac dzisiaj wczesniej i powtarzac pozytywizm na polski. chyba moj zegar biologiczny troche sie spoznia. czesc yosei, lady. hey aki. A tu front maturzystow.... Moj brat na 70% zdal.Normalnie kiedys nie wytrzymam i kopne z glana ten komputer...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:26 am
Neilameane Normalnie kiedys nie wytrzymam i kopne z glana ten komputer... ...nieee!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:26 am
Ja- Yosei Neilameane Na mete to sobie powtorz, humana olej, bo i tak opiera sie to tylko na rzoumieniu tekstu a potem na laniu wody w jakim wypracowanku... ...wiem, wiem ...dobrze wiem jak to wyglada ...glownie z fizy wzory musze powtorzyc i takie tam pierdoly typowo scislowe z chemii,bioli i maty... ...szczerze to ja to mam w dupie, ale coz ... xd Na jaki profil chcesz isc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:28 am
Neilameane Ja- Yosei Neilameane Na mete to sobie powtorz, humana olej, bo i tak opiera sie to tylko na rzoumieniu tekstu a potem na laniu wody w jakim wypracowanku... ...wiem, wiem ...dobrze wiem jak to wyglada ...glownie z fizy wzory musze powtorzyc i takie tam pierdoly typowo scislowe z chemii,bioli i maty... ...szczerze to ja to mam w dupie, ale coz ... xd Na jaki profil chcesz isc?...do klasy dwujezycznej ...ale sajgon bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:28 am
Ja- Yosei Neilameane Normalnie kiedys nie wytrzymam i kopne z glana ten komputer... ...nieee! *patrzy obok kompa* A Ty tu skad?? Ehh... Najpierw by mi musialo sie zachciec te glany wkladac... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:29 am
Neilameane Ja- Yosei Neilameane Normalnie kiedys nie wytrzymam i kopne z glana ten komputer... ...nieee! *patrzy obok kompa* A Ty tu skad?? Ehh... Najpierw by mi musialo sie zachciec te glany wkladac... ^^...pfew...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:31 am
*przeciera oczy*
Witam ^^
Kurde odchorowywuje wczorajszą osiemnastke kumpla razz Alee, fajnie było biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:31 am
novelin *przeciera oczy* Witam ^^ Kurde odchorowywuje wczorajszą osiemnastke kumpla razz Alee, fajnie było biggrin hejka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:32 am
Ja- Yosei Neilameane Ja- Yosei Neilameane Na mete to sobie powtorz, humana olej, bo i tak opiera sie to tylko na rzoumieniu tekstu a potem na laniu wody w jakim wypracowanku... ...wiem, wiem ...dobrze wiem jak to wyglada ...glownie z fizy wzory musze powtorzyc i takie tam pierdoly typowo scislowe z chemii,bioli i maty... ...szczerze to ja to mam w dupie, ale coz ... xd Na jaki profil chcesz isc?...do klasy dwujezycznej ...ale sajgon bedzie Ja jestem na humanie i nie liczac polskiego mam 3 jezyki: angielski, niemiecki i lacine.Na ramieniu jeszcze masz kurzyk... *strzepuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:33 am
novelin *przeciera oczy* Witam ^^ Kurde odchorowywuje wczorajszą osiemnastke kumpla razz Alee, fajnie było biggrin Hey novelin,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:36 am
JESTESCIE MAKABRYCZNI!!!! CZLOWIEK PO WESELU WRACA SKACOWANY DO DOMU, CHCE SOBIE ODPOCZAC I POSIEDIZEC PRZED KOMPEM, A WY CHOLERCIA JAK ZWYKLE O SZKOLE I NAUCE! NAPRAWDE NIE DO POMYSLENIA!! ;;;;;;ppppppp ^_______^'''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:37 am
Neilameane Ja- Yosei Neilameane Ja- Yosei Neilameane Na mete to sobie powtorz, humana olej, bo i tak opiera sie to tylko na rzoumieniu tekstu a potem na laniu wody w jakim wypracowanku... ...wiem, wiem ...dobrze wiem jak to wyglada ...glownie z fizy wzory musze powtorzyc i takie tam pierdoly typowo scislowe z chemii,bioli i maty... ...szczerze to ja to mam w dupie, ale coz ... xd Na jaki profil chcesz isc?...do klasy dwujezycznej ...ale sajgon bedzie Ja jestem na humanie i nie liczac polskiego mam 3 jezyki: angielski, niemiecki i lacine.Na ramieniu jeszcze masz kurzyk... *strzepuje*...o dzieki - nie zauwazylem ...Aki - co Ty tu jeszcze robisz? WON! domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|