|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:04 am
Falcone Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart a co rysujesz? ja tez bede rysowac xp ja prubuje se avatarka narysowac whee to mi pokarzesz , a ja kilka vatarkow sobie narysuje jak bedzie ładny to OK ........... a jak mi nie wyjdzie to do smieci pojdzie xd twojego tez narysuje ok ? Okej ^^ dobra to pojde se rysoeac , bye bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:05 am
pozyczy ktos na moment tego pająka?? i motylka? oddam zaraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:05 am
Neilameane Falcone Neilameane Czy ma ktos gdzie na wizji obraz smoka ze zlozonymi skrzydlami? yyyyyy....... co xd question Bo wczoraj wieczorem wena tworcza wreszcie zapukala do mojego pokoju i dala pomysl na smoka. Ale za cholere nie moge sobie wyobrazic zlozonych smoczych skrzydel....wpisz w gogle w wyszukiwarce grafik >>> smok albo smoki i napewno znajdziesz to czego potrzebujesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:06 am
Falcone Neilameane Falcone Neilameane Czy ma ktos gdzie na wizji obraz smoka ze zlozonymi skrzydlami? yyyyyy....... co xd question Bo wczoraj wieczorem wena tworcza wreszcie zapukala do mojego pokoju i dala pomysl na smoka. Ale za cholere nie moge sobie wyobrazic zlozonych smoczych skrzydel....wpisz w gogle w wyszukiwarce grafik >>> smok albo smoki i napewno znajdziesz to czego potrzebujesz wink thx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:06 am
Ita Lockheart dobra to pojde se rysoeac , bye bye bye bye ................ night lady a po co ci question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:08 am
Falcone Ita Lockheart dobra to pojde se rysoeac , bye bye bye bye ................ night lady a po co ci question po pierwsze do zrobienia screenow po 2 do zobaczenia czy dobrze wyglądam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:11 am
*chodzi w pidzamie z poducha pod pacha*
*mega zieeef .. *
czesc wszystkim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:14 am
[ Kaku ] *chodzi w pidzamie z poducha pod pacha* *mega zieeef .. * czesc wszystkim. Podziel sie poduszka....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:15 am
...Ave ...ja tylko na chwile, bo sie ucze do egzamow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:16 am
Ja- Yosei ...Ave ...ja tylko na chwile, bo sie ucze do egzamow... A z czego masz? Humanistyczne czy mat-przyrodnicze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:17 am
[ Kaku ] *chodzi w pidzamie z poducha pod pacha* *mega zieeef .. * czesc wszystkim. hej piachu, hej Yosei :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:19 am
Neilameane Ja- Yosei ...Ave ...ja tylko na chwile, bo sie ucze do egzamow... A z czego masz? Humanistyczne czy mat-przyrodnicze? ...we wtorek human ...w srode mata ... ...Night_Lady - ja sam chetnie bym zobaczyl jak to na mnie wyglada xd ...Aki?! co Ty tu robisz? xd WON! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:21 am
Ja- Yosei Neilameane Ja- Yosei ...Ave ...ja tylko na chwile, bo sie ucze do egzamow... A z czego masz? Humanistyczne czy mat-przyrodnicze? ...we wtorek human ...w srode mata ... ...Night_Lady - ja sam chetnie bym zobaczyl jak to na mnie wyglada xd ...Aki?! co Ty tu robisz? xd WON! xd co???!!! co ja tu robie??!!! WON YOSEI! WON! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:21 am
Ja- Yosei Neilameane Ja- Yosei ...Ave ...ja tylko na chwile, bo sie ucze do egzamow... A z czego masz? Humanistyczne czy mat-przyrodnicze? ...we wtorek human ...w srode mata ... ...Night_Lady - ja sam chetnie bym zobaczyl jak to na mnie wyglada xd ...Aki?! co Ty tu robisz? xd WON! xd Na mete to sobie powtorz, humana olej, bo i tak opiera sie to tylko na rzoumieniu tekstu a potem na laniu wody w jakim wypracowanku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|