|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:46 am
Falcone spoko juz sie przebrałem sweatdrop przecież nic niepowiedziałam *usmiecha sie leciutko * narysowałes cos ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:46 am
Night_Lady Falcone Night_Lady exclaim exclaim exclaim a mozecie sie w nie ubrac che zobaczyc jak wyglada, albo chociaz screany rzuccie exclaim exclaim exclaim czekaj juz sie ubieram ............ odkupie albo skrzydła albo pajaka za4100 wiecej nie mam, napiszcie tutaj czy chcecie sprzedac, idde na sniadanieja nie sprzedaje....potrzymam z rok i potem sprzedam za duza kase XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:52 am
Mam uszka! Mam uszka! Mam uszka!!!! 3nodding 3nodding 3nodding ( nareszcie.... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:53 am
Ita Lockheart Falcone spoko juz sie przebrałem sweatdrop przecież nic niepowiedziałam *usmiecha sie leciutko * narysowałes cos ? nie xp .............. spałem ............. ale teraz rysuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:55 am
Falcone Ita Lockheart Falcone spoko juz sie przebrałem sweatdrop przecież nic niepowiedziałam *usmiecha sie leciutko * narysowałes cos ? nie xp .............. spałem ............. ale teraz rysuje 3nodding a co rysujesz? ja tez bede rysowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:57 am
Ita Lockheart a co rysujesz? ja tez bede rysowac xp ja prubuje se avatarka narysowac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:57 am
Czy ma ktos gdzie na wizji obraz smoka ze zlozonymi skrzydlami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:58 am
mam takie pytanie pozycie chociaz na 10 min pajaka i motyla? zaraz oddam obiecuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:59 am
Neilameane Czy ma ktos gdzie na wizji obraz smoka ze zlozonymi skrzydlami? yyyyyy....... co xd question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:59 am
Falcone Ita Lockheart a co rysujesz? ja tez bede rysowac xp ja prubuje se avatarka narysowac whee to mi pokarzesz , a ja kilka vatarkow sobie narysuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:00 am
Falcone Neilameane Czy ma ktos gdzie na wizji obraz smoka ze zlozonymi skrzydlami? yyyyyy....... co xd question Bo wczoraj wieczorem wena tworcza wreszcie zapukala do mojego pokoju i dala pomysl na smoka. Ale za cholere nie moge sobie wyobrazic zlozonych smoczych skrzydel....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:01 am
Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart a co rysujesz? ja tez bede rysowac xp ja prubuje se avatarka narysowac whee to mi pokarzesz , a ja kilka vatarkow sobie narysuje jak bedzie ładny to OK ........... a jak mi nie wyjdzie to do smieci pojdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:01 am
Falcone Neilameane Czy ma ktos gdzie na wizji obraz smoka ze zlozonymi skrzydlami? yyyyyy....... co xd question Bo wczoraj wieczorem wena tworcza wreszcie zapukala do mojego pokoju i dala pomysl na smoka. Ale za cholere nie moge sobie wyobrazic zlozonych smoczych skrzydel....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:02 am
Falcone Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart a co rysujesz? ja tez bede rysowac xp ja prubuje se avatarka narysowac whee to mi pokarzesz , a ja kilka vatarkow sobie narysuje jak bedzie ładny to OK ........... a jak mi nie wyjdzie to do smieci pojdzie xd twojego tez narysuje ok ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:04 am
Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart a co rysujesz? ja tez bede rysowac xp ja prubuje se avatarka narysowac whee to mi pokarzesz , a ja kilka vatarkow sobie narysuje jak bedzie ładny to OK ........... a jak mi nie wyjdzie to do smieci pojdzie xd twojego tez narysuje ok ? Okej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|