|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:30 am
Jifer Nio to psieplasiam redface Tak szczerze mowiac, to nie moja wina... ja tam siem usmialem z WON! Nawet powiedzialem ze tak bede Cie nazywac blaugh To cala reszta sie na Ciebie rzucila... nie wiem dlaczego, ale milo, ze staneli w obronie Nowego biggrin "Lets be friends" jak to powiedzial Big Bos w SW moglas sie odezwac ze sie nie pogniewalas gonk bylabym uratowana sweatdrop .....tylko nie nazywaj mnie WON xp dobra ja nie chce sie grysc ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:31 am
Falcone Ita Lockheart *wchodzi powoli do pokoju , kładzie sie na kanapie z oklapniętymi uszkami* s..a.lve sweatdrop helo whee ........ jak tam impreza u dziadka xd taka sobie ..... sweatdrop niewiem jak na to mam patrzec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:34 am
Night_Lady czesc nie wiecie czy oplaca mi sie otwierac koperte? hmm ja tam otworzyłem ............ i sa skrzydła motylka i mozna je tak rozłozyc ............ i sa ładniejsze od tych w sklepie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:35 am
Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart *wchodzi powoli do pokoju , kładzie sie na kanapie z oklapniętymi uszkami* s..a.lve sweatdrop helo whee ........ jak tam impreza u dziadka xd taka sobie ..... sweatdrop niewiem jak na to mam patrzec spoko ^^ widze ze nie umarłąs z nudow wiec jakos poszło xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:35 am
Falcone Night_Lady czesc nie wiecie czy oplaca mi sie otwierac koperte? hmm ja tam otworzyłem ............ i sa skrzydła motylka i mozna je tak rozłozyc ............ i sa ładniejsze od tych w sklepie wink ja mialam w swojej pajaka tzn nie wiedziala ze to pajak i go wybralam - -" okropnosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:37 am
exclaim exclaim exclaim a mozecie sie w nie ubrac che zobaczyc jak wyglada, albo chociaz screany rzuccie exclaim exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:37 am
Falcone spoko ^^ widze ze nie umarłąs z nudow wiec jakos poszło xd sweatdrop co za dno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:38 am
Night_Lady exclaim exclaim exclaim a mozecie sie w nie ubrac che zobaczyc jak wyglada, albo chociaz screany rzuccie exclaim exclaim exclaim *zalozyla specjalnie dla niej* gonk crying zdejmijcie mi to z plecow!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:38 am
Night_Lady exclaim exclaim exclaim a mozecie sie w nie ubrac che zobaczyc jak wyglada, albo chociaz screany rzuccie exclaim exclaim exclaim czekaj juz sie ubieram ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:41 am
Falcone Night_Lady exclaim exclaim exclaim a mozecie sie w nie ubrac che zobaczyc jak wyglada, albo chociaz screany rzuccie exclaim exclaim exclaim czekaj juz sie ubieram ............ wygladam jak debił w tych skrzydłach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:43 am
Falcone Night_Lady exclaim exclaim exclaim a mozecie sie w nie ubrac che zobaczyc jak wyglada, albo chociaz screany rzuccie exclaim exclaim exclaim czekaj juz sie ubieram ............ odkupie albo skrzydła albo pajaka za4100 wiecej nie mam, napiszcie tutaj czy chcecie sprzedac, idde na sniadanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Falcone Night_Lady exclaim exclaim exclaim a mozecie sie w nie ubrac che zobaczyc jak wyglada, albo chociaz screany rzuccie exclaim exclaim exclaim czekaj juz sie ubieram ............ wygladam jak debił w tych skrzydłach *spogląda* stare *przytula sie do swojego pluszowego misia i dalej lezy na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady Falcone Night_Lady exclaim exclaim exclaim a mozecie sie w nie ubrac che zobaczyc jak wyglada, albo chociaz screany rzuccie exclaim exclaim exclaim czekaj juz sie ubieram ............ odkupie albo skrzydła albo pajaka za4100 wiecej nie mam, napiszcie tutaj czy chcecie sprzedac, idde na sniadanieja nie chce bo mi sie podobaja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:44 am
Falcone Falcone Night_Lady exclaim exclaim exclaim a mozecie sie w nie ubrac che zobaczyc jak wyglada, albo chociaz screany rzuccie exclaim exclaim exclaim czekaj juz sie ubieram ............ wygladam jak debił w tych skrzydłach xd no co ty....wygladasz uroczo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:45 am
Ita Lockheart Falcone Falcone Night_Lady exclaim exclaim exclaim a mozecie sie w nie ubrac che zobaczyc jak wyglada, albo chociaz screany rzuccie exclaim exclaim exclaim czekaj juz sie ubieram ............ wygladam jak debił w tych skrzydłach *spogląda* stare *przytula sie do swojego pluszowego misia i dalej lezy na kanapie* spoko juz sie przebrałem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|