|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:04 am
Akiko Tamashii ja kupilam naszczescie jeden (chyba przeczowalam ze nie bedzie nic fajnego ^^ ) .....wiesz...jak sie nie raz wygra po 16/18k to mozna sobie pozwolic na male zakupy ^_^ jak to nic fajnego question itemki sa fajne .............. a wygrana pewnie za konkursy artystyczne question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:06 am
Falcone Jifer E.... Słuchajcie... a czy Wy też nie możecie zostawiac komentarzy na Artarenie.... kicha tez jest z dodawaniem z rysunkow... i to nie tylko u mnie! Kilka osob tez ma z tym problemy. A Wy? ja tam nie wchodze na art arene bo mi sie nie chce xd ......... ale spokojnie Gaia juz taka jest ze czasami cos sie psuje .......... i tak dobrze funkcjonuje jak na tak wielka ilosc osob i wspaniałych atrakcji ..... Nio w sumie... Bee też narzekał, że zamiast poprawiać forum i błedy, to admin Ciągle dodaje tylko bajery :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:07 am
Jifer Akiko Tamashii Falcone Akiko Tamashii kupilam sobie dla pocieszenia Zombie G CORP Tshirt za 20k ^^ xd ............... tez chciał bym miec tyle kasy ............ stare ale po kupnie dwoch listow po 5.5 k jestem goły sweatdrop ja kupilam naszczescie jeden (chyba przeczowalam ze nie bedzie nic fajnego ^^ ) .....wiesz...jak sie nie raz wygra po 16/18k to mozna sobie pozwolic na male zakupy ^_^ Mondrala.... bogata jest, to se moze... ja w łachach na dzień dobry chodzę, bo zbieram mamońke.... Witam??? Nio troche juś tu siedzem, ale witam smile Akiko mnie tak miło nie przywitała pare dni temu domokun A właśnie. Czym robisz te rysunki??? Na kompie przy pomocy tableta??? razz i dlatego nie palam do ciebie sympatia tak, rysunki robie na kompie przy pomocy tabletu Falc: nyu whee ale itemki nie sa fajne gonk crying szczegolnie ten pajak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:09 am
Jifer Nio w sumie... Bee też narzekał, że zamiast poprawiać forum i błedy, to admin Ciągle dodaje tylko bajery :/ no troche przesadzaja .............. rybki to był dobry pomysł ....... a co do domkow ........ to tak jakos mnie bardzo nie pociaga robienie sobie domka ..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:11 am
Akiko Tamashii Falc: nyu whee ale itemki nie sa fajne gonk crying szczegolnie ten pajak pajaczek............ whee ........... pikny jest ............. nawet wpadłem na pomysł na rysunek z pajaczkami 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:11 am
Falcone Jifer Nio w sumie... Bee też narzekał, że zamiast poprawiać forum i błedy, to admin Ciągle dodaje tylko bajery :/ no troche przesadzaja .............. rybki to był dobry pomysł ....... a co do domkow ........ to tak jakos mnie bardzo nie pociaga robienie sobie domka .......... tak, to juz jest przesada ^^""" szczegolnie ze sie w nich tylko stoi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:13 am
Mnie też nie.... Za co mnie nie lubisz???? Za to że puki co w łachach chodze??? A ty od czego mondralo zaczynalas???? Od stroju galowego blaugh
Fajnie.... ja tablecik tez musze sobie skolowac.... kompowe narzedzia daja sporo mozliwosci... na paierze to sie strasznie trzeba narobic.... crying tyle ze kasy nie mam.... HLIP....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:13 am
Akiko Tamashii Falcone Jifer Nio w sumie... Bee też narzekał, że zamiast poprawiać forum i błedy, to admin Ciągle dodaje tylko bajery :/ no troche przesadzaja .............. rybki to był dobry pomysł ....... a co do domkow ........ to tak jakos mnie bardzo nie pociaga robienie sobie domka .......... tak, to juz jest przesada ^^""" szczegolnie ze sie w nich tylko stoi sweatdrop mogli se dac z tym spokoj .............. ja tam czekam na battle system .......... to bedzie cos whee ............ a domki powinni wywalic bo tylko miejsce zajmuja stare ........... battle system ............. ja chcem battle system whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:17 am
Jifer Mnie też nie.... Za co mnie nie lubisz???? Za to że puki co w łachach chodze??? A ty od czego mondralo zaczynalas???? Od stroju galowego blaugh Fajnie.... ja tablecik tez musze sobie skolowac.... kompowe narzedzia daja sporo mozliwosci... na paierze to sie strasznie trzeba narobic.... crying tyle ze kasy nie mam.... HLIP.... nie, nie za to cie nie lubie. wtedy sobie robilam zarty z tym WON i wyladowalam przez to na czarnej liscie stare i teraz nie zbym milo mi sie kojazysz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:20 am
Akiko Tamashii Jifer Mnie też nie.... Za co mnie nie lubisz???? Za to że puki co w łachach chodze??? A ty od czego mondralo zaczynalas???? Od stroju galowego blaugh Fajnie.... ja tablecik tez musze sobie skolowac.... kompowe narzedzia daja sporo mozliwosci... na paierze to sie strasznie trzeba narobic.... crying tyle ze kasy nie mam.... HLIP.... nie, nie za to cie nie lubie. wtedy sobie robilam zarty z tym WON i wyladowalam przez to na czarnej liscie stare i teraz nie zbym milo mi sie kojazysz xp dobra nie kłucie sie ............. było mineło stare czasy ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:22 am
Falcone Akiko Tamashii Jifer Mnie też nie.... Za co mnie nie lubisz???? Za to że puki co w łachach chodze??? A ty od czego mondralo zaczynalas???? Od stroju galowego blaugh Fajnie.... ja tablecik tez musze sobie skolowac.... kompowe narzedzia daja sporo mozliwosci... na paierze to sie strasznie trzeba narobic.... crying tyle ze kasy nie mam.... HLIP.... nie, nie za to cie nie lubie. wtedy sobie robilam zarty z tym WON i wyladowalam przez to na czarnej liscie stare i teraz nie zbym milo mi sie kojazysz xp dobra nie kłucie sie ............. było mineło stare czasy ........... ale my sie nie klucimy.....wyjasnamy tylko pewne sprawy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:23 am
Nio to psieplasiam redface Tak szczerze mowiac, to nie moja wina... ja tam siem usmialem z WON! Nawet powiedzialem ze tak bede Cie nazywac blaugh To cala reszta sie na Ciebie rzucila... nie wiem dlaczego, ale milo, ze staneli w obronie Nowego biggrin "Lets be friends" jak to powiedzial Big Bos w SW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:27 am
*wchodzi powoli do pokoju , kładzie sie na kanapie z oklapniętymi uszkami* s..a.lve sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:30 am
czesc nie wiecie czy oplaca mi sie otwierac koperte?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:30 am
Ita Lockheart *wchodzi powoli do pokoju , kładzie sie na kanapie z oklapniętymi uszkami* s..a.lve sweatdrop helo whee ........ jak tam impreza u dziadka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|