|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:24 pm
Vykk ]Goth bless[ Vykk dupa gonk ..no nic...dorwalem od chrisa Gangrela kilka tomikow mangi[czytaj DB tomy1-15,gundam wing6tomow,megatokyo2tomy] i od ann troszke mniej[Island4tomy,wspo,mnienia demona3tomy] wiec na jakis czas mi wystarczy xd xd xd ...nie ma to jak gaiowe spotkania w lodzi xd xd xd zainteresowanych odsylam na odpowiedni topic by night_Queen No ladnie, to zycze milego czytania.. na mnie tez czeka lektura - dostalem zamowiona ksiazke "Psychoterapia - dla pacjentow" bardzo dobrego autora do uzytku osobistego jako pacjent czy jako doktor xd ?? Hmm.. powiedzmy ze jako zaciekawiony, aczkolwiek nie przecze ze chce tym sobie pomoc... no, a wiedza przeciez nie zaboli, nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:28 pm
]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ Vykk dupa gonk ..no nic...dorwalem od chrisa Gangrela kilka tomikow mangi[czytaj DB tomy1-15,gundam wing6tomow,megatokyo2tomy] i od ann troszke mniej[Island4tomy,wspo,mnienia demona3tomy] wiec na jakis czas mi wystarczy xd xd xd ...nie ma to jak gaiowe spotkania w lodzi xd xd xd zainteresowanych odsylam na odpowiedni topic by night_Queen No ladnie, to zycze milego czytania.. na mnie tez czeka lektura - dostalem zamowiona ksiazke "Psychoterapia - dla pacjentow" bardzo dobrego autora do uzytku osobistego jako pacjent czy jako doktor xd ?? Hmm.. powiedzmy ze jako zaciekawiony, aczkolwiek nie przecze ze chce tym sobie pomoc... no, a wiedza przeciez nie zaboli, nie? true true xd ...godzinka ladna sie robi a ja mam na poniedzialek do rpzeczytania zbrodnie i kare:/ a jestem na 15stronie naprawie 500...wiec ostawie cie tu samego a sam zasne chyba za 5 minut nad ksiazeczka...mimo ze jak kumpel mi o niej opowiadal to nie odstepuje dobrym filmom psychopatycznym...nie nie zartuje koles zabija prostytutke potem chyba policjanta i kilka innych osob a potem twierdzi ze jest cos z nim nie teges i sie zabija sam...dlatego wlasnie zamierzalem przeczytac ta lekture ale nie wiem czy zdolam do jutra whee edit: no to narx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:52 pm
hej jest o tej godzinie ktoś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:55 pm
lofca hej jest o tej godzinie ktoś ? ja jestem... ale niedłoogo zniq sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:57 pm
Kitty ShadowCat lofca hej jest o tej godzinie ktoś ? ja jestem... ale niedłoogo zniq sad ] hej to jednak ludzie nietoperze istnieja nie tylko w filmach jest nas juz 2 biggrin ... crying a czemu znikasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:00 pm
lofca Kitty ShadowCat lofca hej jest o tej godzinie ktoś ? ja jestem... ale niedłoogo zniq sad ] hej to jednak ludzie nietoperze istnieja nie tylko w filmach jest nas juz 2 biggrin ... crying a czemu znikasz? bo oczka mi się zamykają sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:01 pm
Kitty ShadowCat lofca Kitty ShadowCat lofca hej jest o tej godzinie ktoś ? ja jestem... ale niedłoogo zniq sad ] hej to jednak ludzie nietoperze istnieja nie tylko w filmach jest nas juz 2 biggrin ... crying a czemu znikasz? bo oczka mi się zamykają sad napij sie piwa .... biggrin ... albo i nie ja po piwie spie biggrin *podaje butelke* no spij spij szyderczy usmiech
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:02 pm
Kitty ShadowCat lofca Kitty ShadowCat lofca hej jest o tej godzinie ktoś ? ja jestem... ale niedłoogo zniq sad ] hej to jednak ludzie nietoperze istnieja nie tylko w filmach jest nas juz 2 biggrin ... crying a czemu znikasz? bo oczka mi się zamykają sad a poza tym dzieciaki w moim wieq napewno jush śpią 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:02 pm
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat lofca Kitty ShadowCat lofca hej jest o tej godzinie ktoś ? ja jestem... ale niedłoogo zniq sad ] hej to jednak ludzie nietoperze istnieja nie tylko w filmach jest nas juz 2 biggrin ... crying a czemu znikasz? bo oczka mi się zamykają sad a poza tym dzieciaki w moim wieq napewno jush śpią 3nodding eek a ile masz wiosen ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:03 pm
lofca Kitty ShadowCat lofca Kitty ShadowCat lofca hej jest o tej godzinie ktoś ? ja jestem... ale niedłoogo zniq sad ] hej to jednak ludzie nietoperze istnieja nie tylko w filmach jest nas juz 2 biggrin ... crying a czemu znikasz? bo oczka mi się zamykają sad napij sie piwa .... biggrin ... albo i nie ja po piwie spie biggrin *podaje butelke* no spij spij szyderczy usmiech co najwyżej to mogę się napić szampana ale to nie dziś sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:04 pm
Kitty ShadowCat lofca Kitty ShadowCat lofca Kitty ShadowCat lofca hej jest o tej godzinie ktoś ? ja jestem... ale niedłoogo zniq sad ] hej to jednak ludzie nietoperze istnieja nie tylko w filmach jest nas juz 2 biggrin ... crying a czemu znikasz? bo oczka mi się zamykają sad napij sie piwa .... biggrin ... albo i nie ja po piwie spie biggrin *podaje butelke* no spij spij szyderczy usmiech co najwyżej to mogę się napić szampana ale to nie dziś sweatdrop Eh no trudno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:05 pm
Kitty ShadowCat lofca Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat lofca Kitty ShadowCat lofca hej jest o tej godzinie ktoś ? ja jestem... ale niedłoogo zniq sad ] hej to jednak ludzie nietoperze istnieja nie tylko w filmach jest nas juz 2 biggrin ... crying a czemu znikasz? bo oczka mi się zamykają sad a poza tym dzieciaki w moim wieq napewno jush śpią 3nodding eek a ile masz wiosen ? 13 wink eek łuuuu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:07 pm
niom... wytshymała jestem 3nodding a teraz to idę spać *przytuuuuuuuuuuul* miłych snooff whee wink *idzie do swojego domq heart *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:08 pm
Kitty ShadowCat niom... wytshymała jestem 3nodding a teraz to idę spać *przytuuuuuuuuuuul* miłych snooff whee wink *idzie do swojego domq heart * dobranoc no to i ja idu pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|