|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:41 pm
]Goth bless[ ...Upodobanie do jakiegos konkretnego klanu, panie Vykk? jestem samotnym... Edit: i mialobyc bez panie...ale skoro az taki budze w tobie szacunek to niech strace xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:45 pm
Vykk Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat Vykk wiem ze okres u kobioety to ciezkie chwile ale kiedys ten krway dramat musi sie skonczyc xd xd xd eek scream ty beszczelny ty! *wali kotem po głowie* scream jak na swierzego wampira to powinno cie stac na cos wiecej *zabiera opcemu widły i wbija w głowę vykkowi**wgryza się w szyję* domokun ehhh...*wzdycha wiszac nad swoim cialem*nic nie wiesz prawda??po pierwsze nie poinnas robic innych otworow bo krew ucieka a ty powinnas ja saczyc a nie wylewac jak szampana po wygranej...po 2nie skaczesz od razu na ofiare tylko ja zwodzisz baisz sie nia a to sprawai ze twoj glod jeszcze bardziej rosnie i czujesz juz slodki samk krwi w podswiadomosci po 3 i najwazniejsze wypicie krwi martwego czlowieka zabija wampira...wiec zreobials wlasnie najglupsza rzecz jaka moglas zorbic...i zaraz do mnei dolaczysz*mowiac to przesuwal sie w powietrzu pod postacia ducha stajac za jej plecami i szepscac do ucha* true, true. czuc pratchettem w tym wywodzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:46 pm
Vykk ]Goth bless[ ...Upodobanie do jakiegos konkretnego klanu, panie Vykk? jestem samotnym... Edit: i mialobyc bez panie...ale skoro az taki budze w tobie szacunek to niech strace xd xp whee xd heh, pieprzony narcyz xd A jednak, dobrze miec jest swoj rodowy dom i czuc opieke starszych nad soba... *pokazuje symbol czarnej rozy wytatuowany na ramieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:47 pm
[ Kaku ] Vykk ehhh...*wzdycha wiszac nad swoim cialem*nic nie wiesz prawda??po pierwsze nie poinnas robic innych otworow bo krew ucieka a ty powinnas ja saczyc a nie wylewac jak szampana po wygranej...po 2nie skaczesz od razu na ofiare tylko ja zwodzisz baisz sie nia a to sprawai ze twoj glod jeszcze bardziej rosnie i czujesz juz slodki samk krwi w podswiadomosci po 3 i najwazniejsze wypicie krwi martwego czlowieka zabija wampira...wiec zreobials wlasnie najglupsza rzecz jaka moglas zorbic...i zaraz do mnei dolaczysz*mowiac to przesuwal sie w powietrzu pod postacia ducha stajac za jej plecami i szepscac do ucha* true, true. czuc pratchettem w tym wywodzie. szczerze nie czytalem niczego praczewtowskiego...to wywiad z wampirem mnie tak nauczyl...nie mowie o filmie lecz o kunszcie i stylu panny Anny whee 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:49 pm
]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ ...Upodobanie do jakiegos konkretnego klanu, panie Vykk? jestem samotnym... Edit: i mialobyc bez panie...ale skoro az taki budze w tobie szacunek to niech strace xd xp whee xd heh, pieprzony narcyz xd A jednak, dobrze miec jest swoj rodowy dom i czuc opieke starszych nad soba... *pokazuje symbol czarnej rozy wytatuowany na ramieniu* a co to niby za klan...?? ...ze pieprzony to zrozumiem zale czemu narcyz xp whee xd ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:51 pm
Panny Anny to czytalem tylko erotyczna wersje Spiacej Krolewny xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:53 pm
]Goth bless[ Panny Anny to czytalem tylko erotyczna wersje Spiacej Krolewny xd heart czy my na pewno mowimy o tej samej?? sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:53 pm
Vykk [ Kaku ] Vykk ehhh...*wzdycha wiszac nad swoim cialem*nic nie wiesz prawda??po pierwsze nie poinnas robic innych otworow bo krew ucieka a ty powinnas ja saczyc a nie wylewac jak szampana po wygranej...po 2nie skaczesz od razu na ofiare tylko ja zwodzisz baisz sie nia a to sprawai ze twoj glod jeszcze bardziej rosnie i czujesz juz slodki samk krwi w podswiadomosci po 3 i najwazniejsze wypicie krwi martwego czlowieka zabija wampira...wiec zreobials wlasnie najglupsza rzecz jaka moglas zorbic...i zaraz do mnei dolaczysz*mowiac to przesuwal sie w powietrzu pod postacia ducha stajac za jej plecami i szepscac do ucha* true, true. czuc pratchettem w tym wywodzie. szczerze nie czytalem niczego praczewtowskiego...to wywiad z wampirem mnie tak nauczyl...nie mowie o filmie lecz o kunszcie i stylu panny Anny whee 3nodding blaugh wiec remis, bo ja nie znam niczego anny. ale styl podobny, a obserwacje zblizone. (-_-)Zzzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:56 pm
[ Kaku ] Vykk [ Kaku ] Vykk ehhh...*wzdycha wiszac nad swoim cialem*nic nie wiesz prawda??po pierwsze nie poinnas robic innych otworow bo krew ucieka a ty powinnas ja saczyc a nie wylewac jak szampana po wygranej...po 2nie skaczesz od razu na ofiare tylko ja zwodzisz baisz sie nia a to sprawai ze twoj glod jeszcze bardziej rosnie i czujesz juz slodki samk krwi w podswiadomosci po 3 i najwazniejsze wypicie krwi martwego czlowieka zabija wampira...wiec zreobials wlasnie najglupsza rzecz jaka moglas zorbic...i zaraz do mnei dolaczysz*mowiac to przesuwal sie w powietrzu pod postacia ducha stajac za jej plecami i szepscac do ucha* true, true. czuc pratchettem w tym wywodzie. szczerze nie czytalem niczego praczewtowskiego...to wywiad z wampirem mnie tak nauczyl...nie mowie o filmie lecz o kunszcie i stylu panny Anny whee 3nodding blaugh wiec remis, bo ja nie znam niczego anny. ale styl podobny, a obserwacje zblizone. (-_-)Zzzz nie przysypiaj Kaku...a zapewne slyszales badz widziales filmy takie jak "wywiad z wampirem"albo "krolowa potepionych" to jest pierwszy i ostatni tom trylodii o wampirach ==> by Ann Rice
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:58 pm
Vykk ]Goth bless[ Panny Anny to czytalem tylko erotyczna wersje Spiacej Krolewny xd heart czy my na pewno mowimy o tej samej?? sweatdrop ... Oczywiscie... Co do klanu, myslalem ze masz pojecie o Wampirze: Maskaradzie... Klan Toreadorow... Kochaj piekno, sa niepoprawnymi pedantami, znawcami sztuki, muzki... Takie pieknisie troche ocipiale xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:03 pm
]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ Panny Anny to czytalem tylko erotyczna wersje Spiacej Krolewny xd heart czy my na pewno mowimy o tej samej?? sweatdrop ... Oczywiscie... Co do klanu, myslalem ze masz pojecie o Wampirze: Maskaradzie... Klan Toreadorow... Kochaj piekno, sa niepoprawnymi pedantami, znawcami sztuki, muzki... Takie pieknisie troche ocipiale xd xp w takim razie musisz mi zarzucic chociazby na maila ta spiaca krolewne...adres jakby co podam ci na gg...o ile posiadasz wersje elktorniczn...a posiadasz prawda sweatdrop question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:08 pm
Vykk ]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ Panny Anny to czytalem tylko erotyczna wersje Spiacej Krolewny xd heart czy my na pewno mowimy o tej samej?? sweatdrop ... Oczywiscie... Co do klanu, myslalem ze masz pojecie o Wampirze: Maskaradzie... Klan Toreadorow... Kochaj piekno, sa niepoprawnymi pedantami, znawcami sztuki, muzki... Takie pieknisie troche ocipiale xd xp w takim razie musisz mi zarzucic chociazby na maila ta spiaca krolewne...adres jakby co podam ci na gg...o ile posiadasz wersje elktorniczn...a posiadasz prawda sweatdrop question question question Niestety nie posiadam.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:11 pm
]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ Panny Anny to czytalem tylko erotyczna wersje Spiacej Krolewny xd heart czy my na pewno mowimy o tej samej?? sweatdrop ... Oczywiscie... Co do klanu, myslalem ze masz pojecie o Wampirze: Maskaradzie... Klan Toreadorow... Kochaj piekno, sa niepoprawnymi pedantami, znawcami sztuki, muzki... Takie pieknisie troche ocipiale xd xp w takim razie musisz mi zarzucic chociazby na maila ta spiaca krolewne...adres jakby co podam ci na gg...o ile posiadasz wersje elktorniczn...a posiadasz prawda sweatdrop question question question Niestety nie posiadam.. sweatdrop dupa gonk ..no nic...dorwalem od chrisa Gangrela kilka tomikow mangi[czytaj DB tomy1-15,gundam wing6tomow,megatokyo2tomy] i od ann troszke mniej[Island4tomy,wspo,mnienia demona3tomy] wiec na jakis czas mi wystarczy xd xd xd ...nie ma to jak gaiowe spotkania w lodzi xd xd xd zainteresowanych odsylam na odpowiedni topic by night_Queen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:17 pm
Vykk dupa gonk ..no nic...dorwalem od chrisa Gangrela kilka tomikow mangi[czytaj DB tomy1-15,gundam wing6tomow,megatokyo2tomy] i od ann troszke mniej[Island4tomy,wspo,mnienia demona3tomy] wiec na jakis czas mi wystarczy xd xd xd ...nie ma to jak gaiowe spotkania w lodzi xd xd xd zainteresowanych odsylam na odpowiedni topic by night_Queen No ladnie, to zycze milego czytania.. na mnie tez czeka lektura - dostalem zamowiona ksiazke "Psychoterapia - dla pacjentow" bardzo dobrego autora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:19 pm
]Goth bless[ Vykk dupa gonk ..no nic...dorwalem od chrisa Gangrela kilka tomikow mangi[czytaj DB tomy1-15,gundam wing6tomow,megatokyo2tomy] i od ann troszke mniej[Island4tomy,wspo,mnienia demona3tomy] wiec na jakis czas mi wystarczy xd xd xd ...nie ma to jak gaiowe spotkania w lodzi xd xd xd zainteresowanych odsylam na odpowiedni topic by night_Queen No ladnie, to zycze milego czytania.. na mnie tez czeka lektura - dostalem zamowiona ksiazke "Psychoterapia - dla pacjentow" bardzo dobrego autora do uzytku osobistego jako pacjent czy jako doktor xd ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|