|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:17 pm
]Goth bless[ Vykk Kitty ShadowCat Vykk opcy Kitty ShadowCat mhraaa.... strzeshcie się przed wibrującą Kitty- boginią seksu twisted xd xd )O.o?? kitty zmiksowala poglady freudowski wlasna ambicje i jeden z epkow Megatokyo xd ...efekt marny...zwlaszcza gdy ktos mowi ze sex jest "ble" mhraaaa twisted *rzuca się z zębami na szyję vykka* krew... krwi sie boisz sex jest ble??jak ty masz byc boginia czy wampirem razz nawet na kota sie nie nadajesz bo nie jestes jeszcze wsytarczajaco owlosiona xp whee xd hahahaha xd xd xd wkoncu ktos zajarzyl xd odnosnie tego pana od sexulanosci ameryki Kinsey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:17 pm
Kitty ShadowCat Vykk krwi sie boisz sex jest ble??jak ty masz byc boginia czy wampirem razz nawet na kota sie nie nadajesz bo nie jestes jeszcze wsytarczajaco owlosiona xp whee xd ja jestem vampirzycą... krwi się nie lękam domokun jasne jasne wczesnije inaczej szczekalas domokun xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:21 pm
Vykk Kitty ShadowCat Vykk krwi sie boisz sex jest ble??jak ty masz byc boginia czy wampirem razz nawet na kota sie nie nadajesz bo nie jestes jeszcze wsytarczajaco owlosiona xp whee xd ja jestem vampirzycą... krwi się nie lękam domokun jasne jasne wczesnije inaczej szczekalas domokun xp whee ale dzisiejsza noc mnie zmieniła w wampira domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:22 pm
Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat Vykk krwi sie boisz sex jest ble??jak ty masz byc boginia czy wampirem razz nawet na kota sie nie nadajesz bo nie jestes jeszcze wsytarczajaco owlosiona xp whee xd ja jestem vampirzycą... krwi się nie lękam domokun jasne jasne wczesnije inaczej szczekalas domokun xp whee ale dzisiejsza noc mnie zmieniła w wampira domokun wiem ze okres u kobioety to ciezkie chwile ale kiedys ten krway dramat musi sie skonczyc xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:25 pm
Vykk Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat Vykk krwi sie boisz sex jest ble??jak ty masz byc boginia czy wampirem razz nawet na kota sie nie nadajesz bo nie jestes jeszcze wsytarczajaco owlosiona xp whee xd ja jestem vampirzycą... krwi się nie lękam domokun jasne jasne wczesnije inaczej szczekalas domokun xp whee ale dzisiejsza noc mnie zmieniła w wampira domokun wiem ze okres u kobioety to ciezkie chwile ale kiedys ten krway dramat musi sie skonczyc xd xd xd eek scream ty beszczelny ty! *wali kotem po głowie* scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:27 pm
Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat dzisiejsza noc mnie zmieniła w wampira domokun wiem ze okres u kobioety to ciezkie chwile ale kiedys ten krway dramat musi sie skonczyc xd xd xd eek scream ty beszczelny ty! *wali kotem po głowie* scream jak na swierzego wampira to powinno cie stac na cos wiecej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:28 pm
Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat Vykk krwi sie boisz sex jest ble??jak ty masz byc boginia czy wampirem razz nawet na kota sie nie nadajesz bo nie jestes jeszcze wsytarczajaco owlosiona xp whee xd ja jestem vampirzycą... krwi się nie lękam domokun jasne jasne wczesnije inaczej szczekalas domokun xp whee ale dzisiejsza noc mnie zmieniła w wampira domokun eek Ciekawe co bedzie z Ciebie jutro? Zolta wesola gabka morska? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:28 pm
Vykk Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat dzisiejsza noc mnie zmieniła w wampira domokun wiem ze okres u kobioety to ciezkie chwile ale kiedys ten krway dramat musi sie skonczyc xd xd xd eek scream ty beszczelny ty! *wali kotem po głowie* scream jak na swierzego wampira to powinno cie stac na cos wiecej *zabiera opcemu widły i wbija w głowę vykkowi**wgryza się w szyję* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:30 pm
]Goth bless[ Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat Vykk krwi sie boisz sex jest ble??jak ty masz byc boginia czy wampirem razz nawet na kota sie nie nadajesz bo nie jestes jeszcze wsytarczajaco owlosiona xp whee xd ja jestem vampirzycą... krwi się nie lękam domokun jasne jasne wczesnije inaczej szczekalas domokun xp whee ale dzisiejsza noc mnie zmieniła w wampira domokun eek Ciekawe co bedzie z Ciebie jutro? Zolta wesola gabka morska? xp niom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:32 pm
Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat dzisiejsza noc mnie zmieniła w wampira domokun wiem ze okres u kobioety to ciezkie chwile ale kiedys ten krway dramat musi sie skonczyc xd xd xd eek scream ty beszczelny ty! *wali kotem po głowie* scream jak na swierzego wampira to powinno cie stac na cos wiecej *zabiera opcemu widły i wbija w głowę vykkowi**wgryza się w szyję* domokun nic nie zabierasz bo: *opcy zamienia sie w chmure logiki i neguje swoje istnienie.....* dobrejnocy zycze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:32 pm
Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat dzisiejsza noc mnie zmieniła w wampira domokun wiem ze okres u kobioety to ciezkie chwile ale kiedys ten krway dramat musi sie skonczyc xd xd xd eek scream ty beszczelny ty! *wali kotem po głowie* scream jak na swierzego wampira to powinno cie stac na cos wiecej *zabiera opcemu widły i wbija w głowę vykkowi**wgryza się w szyję* domokun ehhh...*wzdycha wiszac nad swoim cialem*nic nie wiesz prawda??po pierwsze nie poinnas robic innych otworow bo krew ucieka a ty powinnas ja saczyc a nie wylewac jak szampana po wygranej...po 2nie skaczesz od razu na ofiare tylko ja zwodzisz baisz sie nia a to sprawai ze twoj glod jeszcze bardziej rosnie i czujesz juz slodki samk krwi w podswiadomosci po 3 i najwazniejsze wypicie krwi martwego czlowieka zabija wampira...wiec zreobials wlasnie najglupsza rzecz jaka moglas zorbic...i zaraz do mnei dolaczysz*mowiac to przesuwal sie w powietrzu pod postacia ducha stajac za jej plecami i szepscac do ucha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:33 pm
opcy nic nie zabierasz bo: *opcy zamienia sie w chmure logiki i neguje swoje istnienie.....* dobrejnocy zycze...... narka opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:35 pm
Vykk Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat dzisiejsza noc mnie zmieniła w wampira domokun wiem ze okres u kobioety to ciezkie chwile ale kiedys ten krway dramat musi sie skonczyc xd xd xd eek scream ty beszczelny ty! *wali kotem po głowie* scream jak na swierzego wampira to powinno cie stac na cos wiecej *zabiera opcemu widły i wbija w głowę vykkowi**wgryza się w szyję* domokun ehhh...*wzdycha wiszac nad swoim cialem*nic nie wiesz prawda??po pierwsze nie poinnas robic innych otworow bo krew ucieka a ty powinnas ja saczyc a nie wylewac jak szampana po wygranej...po 2nie skaczesz od razu na ofiare tylko ja zwodzisz baisz sie nia a to sprawai ze twoj glod jeszcze bardziej rosnie i czujesz juz slodki samk krwi w podswiadomosci po 3 i najwazniejsze wypicie krwi martwego czlowieka zabija wampira...wiec zreobials wlasnie najglupsza rzecz jaka moglas zorbic...i zaraz do mnei dolaczysz*mowiac to przesuwal sie w powietrzu pod postacia ducha stajac za jej plecami i szepscac do ucha* koorcze... co ja narobiłam eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:38 pm
Kitty ShadowCat koorcze... co ja narobiłam eek zginelas *patrzy an jej ducha unoszacego sie obok*a teraz twoje cialo zapadnie sie calkowicie krew ktora wlasnie wypials bedzie przezrac twoje cialo niczym kwas a na koniec pozostanie po tobie tylko ubranie bo nawet nie garstka prochu...jestes pogarda dla Boga wiec nie bedzie zadnego dowodu twojego istnienia zdecydowanie musze jeszcze wrocic do lektory Anny Rice xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:38 pm
...Upodobanie do jakiegos konkretnego klanu, panie Vykk?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|