|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:49 pm
opcy ]Goth bless[ opcy nawet nie wiedzialem ze to on......... sweatdrop zacofane bydle ze mnie....... To raczej nie zacofanie a prawidlowy non-HH styl zycia... A moja siostra wiecznie tego slucha... sweatdrop stressed ja tam hh lubie....... (tyle ze taki ktorego malo kto zna np El-P, Company Flow,Saul Williams,Blackalicious) ale polskiego nie trawie (oprocz Fisza i Łony) zagraniczny...ten starszy raczej typu 2pac "changes"to powiem ze nie mam nic do zarzucenia...ale posak scena to dno...gorsze niz to w jakim babrali sie raperzy porod wojen gangow...ta,m przynajmniej mieli cos do przekazania a tutaj...dno poprostu dno a Fisz jest inny raczej nazwalbym go alternatywnym i off-owym...a "czerwona sukienka"...przykro mi ale na to nic nie poradzimy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:51 pm
Kitty ShadowCat co za sukinkoty niewyżyte! scream skasowali mojego posta w kt�rym się ładnie przywitałam.... bałwany zdałnione scream xd freud twierdzil, ze agresja slowna jest dowodem seksualnej frustracji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej kaku odnosnie poprzedniego ojego posta...to jeszcze dawnego karamby mozna posluchac bo to sie stara gdznieniegdzie przekazac cos glebszego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:52 pm
[ Kaku ] Kitty ShadowCat co za sukinkoty niewyżyte! scream skasowali mojego posta w kt�rym się ładnie przywitałam.... bałwany zdałnione scream xd freud twierdzil, ze agresja slowna jest dowodem seksualnej frustracji. Freud twierdzil wiele rzeczy xd a jednak wszystkie laczyly sie z jednym...sexem xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:55 pm
Vykk zagraniczny...ten starszy raczej typu 2pac "changes"to powiem ze nie mam nic do zarzucenia...ale posak scena to dno...gorsze niz to w jakim babrali sie raperzy porod wojen gangow...ta,m przynajmniej mieli cos do przekazania a tutaj...dno poprostu dno a Fisz jest inny raczej nazwalbym go alternatywnym i off-owym...a "czerwona sukienka"...przykro mi ale na to nic nie poradzimy xp tupaca nie znosze.........(west coast xp xp xp ) a co do Fisza... to jesli Czerwona sukienka byla alternatywna to ciekawe jak bys nazwał kawałki z "Wielkiego Ciężkiego Słonia" xd //Now Playing: El-P [Fantastic Damage #01] Fantastic Damage [3:22] "independent like the ********!!!!!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:56 pm
Vykk hej kaku odnosnie poprzedniego ojego posta...to jeszcze dawnego karamby mozna posluchac bo to sie stara gdznieniegdzie przekazac cos glebszego ze starych to kalibra i grammatika dwie pierwsze plyty..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk [ Kaku ] Kitty ShadowCat co za sukinkoty niewyżyte! scream skasowali mojego posta w kt�rym się ładnie przywitałam.... bałwany zdałnione scream xd freud twierdzil, ze agresja slowna jest dowodem seksualnej frustracji. Freud twierdzil wiele rzeczy xd a jednak wszystkie laczyly sie z jednym...sexem xd xd xd mhraaa.... strzeshcie się przed wibrującą Kitty- boginią seksu twisted xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:57 pm
opcy Vykk zagraniczny...ten starszy raczej typu 2pac "changes"to powiem ze nie mam nic do zarzucenia...ale posak scena to dno...gorsze niz to w jakim babrali sie raperzy porod wojen gangow...ta,m przynajmniej mieli cos do przekazania a tutaj...dno poprostu dno a Fisz jest inny raczej nazwalbym go alternatywnym i off-owym...a "czerwona sukienka"...przykro mi ale na to nic nie poradzimy xp tupaca nie znosze.........(west coast xp xp xp ) a co do Fisza... to jesli Czerwona sukienka byla alternatywna to ciekawe jak bys nazwał kawałki z "Wielkiego Ciężkiego Słonia" xd //Now Playing: El-P [Fantastic Damage #01] Fantastic Damage [3:22] "independent like the ******** class="clear"> tego slonika nie znam ale kilka piosenek innych mi sie fisza obilo o uszy i raczej jak dla mnei to nie brzmi jak hiphop...przytnajmniej odnosnie tych polskich stylizacji...wspolpracowal z futrem przy jednym z projektow ktory byl wg mnie udany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:57 pm
Kitty ShadowCat Vykk [ Kaku ] Kitty ShadowCat co za sukinkoty niewyżyte! scream skasowali mojego posta w kt�rym się ładnie przywitałam.... bałwany zdałnione scream xd freud twierdzil, ze agresja slowna jest dowodem seksualnej frustracji. Freud twierdzil wiele rzeczy xd a jednak wszystkie laczyly sie z jednym...sexem xd xd xd mhraaa.... strzeshcie się przed wibrującą Kitty- boginią seksu twisted xd xd O.o??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|