Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10918 10919 10920 10921 10922 10923 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kagenoyami

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 3:47 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 3:48 pm

[ Kaku ]
ninja

mega zieeef.
dobrywieczor.....

opcy

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 3:49 pm

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 3:49 pm

opcy
]Goth bless[
opcy
nawet nie wiedzialem ze to on......... sweatdrop
zacofane bydle ze mnie.......

To raczej nie zacofanie a prawidlowy non-HH styl zycia...
A moja siostra wiecznie tego slucha... sweatdrop stressed
ja tam hh lubie.......
(tyle ze taki ktorego malo kto zna np El-P, Company Flow,Saul Williams,Blackalicious)
ale polskiego nie trawie (oprocz Fisza i Łony)
zagraniczny...ten starszy raczej typu 2pac "changes"to powiem ze nie mam nic do zarzucenia...ale posak scena to dno...gorsze niz to w jakim babrali sie raperzy porod wojen gangow...ta,m przynajmniej mieli cos do przekazania a tutaj...dno poprostu dno

a Fisz jest inny raczej nazwalbym go alternatywnym i off-owym...a "czerwona sukienka"...przykro mi ale na to nic nie poradzimy xp

Vykk

[ Kaku ]

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 3:50 pm

opcy
[ Kaku ]
ninja

mega zieeef.
dobrywieczor.....
mhm.
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 3:51 pm

Kitty ShadowCat
co za sukinkoty niewyżyte! scream skasowali mojego posta w kt�rym się ładnie przywitałam.... bałwany zdałnione scream xd
freud twierdzil, ze agresja slowna jest dowodem seksualnej frustracji.

[ Kaku ]

Vykk

[ Kaku ]
ninja

mega zieeef.

hej kaku

odnosnie poprzedniego ojego posta...to jeszcze dawnego karamby mozna posluchac bo to sie stara gdznieniegdzie przekazac cos glebszego

Kimagure-chan

Vykk

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 3:52 pm

[ Kaku ]
Kitty ShadowCat
co za sukinkoty niewyżyte! scream skasowali mojego posta w kt�rym się ładnie przywitałam.... bałwany zdałnione scream xd
Freud twierdzil wiele rzeczy xd a jednak wszystkie laczyly sie z jednym...sexem xd xd xd
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 3:55 pm

Vykk
zagraniczny...ten starszy raczej typu 2pac "changes"to powiem ze nie mam nic do zarzucenia...ale posak scena to dno...gorsze niz to w jakim babrali sie raperzy porod wojen gangow...ta,m przynajmniej mieli cos do przekazania a tutaj...dno poprostu dno

a Fisz jest inny raczej nazwalbym go alternatywnym i off-owym...a "czerwona sukienka"...przykro mi ale na to nic nie poradzimy xp
tupaca nie znosze.........(west coast xp xp xp )
a co do Fisza...
to jesli Czerwona sukienka byla alternatywna to ciekawe jak bys nazwał kawałki z "Wielkiego Ciężkiego Słonia" xd

//Now Playing:
El-P [Fantastic Damage #01] Fantastic Damage [3:22]
"independent like the ********!!!!!"

opcy

opcy

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 3:56 pm

Vykk
[ Kaku ]
ninja

mega zieeef.

hej kaku

odnosnie poprzedniego ojego posta...to jeszcze dawnego karamby mozna posluchac bo to sie stara gdznieniegdzie przekazac cos glebszego
ze starych to kalibra i grammatika dwie pierwsze plyty..... 3nodding

Vykk
[ Kaku ]
Kitty ShadowCat
Freud twierdzil wiele rzeczy xd a jednak wszystkie laczyly sie z jednym...sexem xd xd xd
mhraaa.... strzeshcie się przed wibrującą Kitty- boginią seksu twisted xd xd

Kimagure-chan

[ Kaku ]

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 3:57 pm

opcy
Vykk

tupaca nie znosze.........(west coast xp xp xp )
a co do Fisza...
to jesli Czerwona sukienka byla alternatywna to ciekawe jak bys nazwał kawałki z "Wielkiego Ciężkiego Słonia" xd

//Now Playing:
El-P [Fantastic Damage #01] Fantastic Damage [3:22]
"independent like the ******** class="clear">
tego slonika nie znam ale kilka piosenek innych mi sie fisza obilo o uszy i raczej jak dla mnei to nie brzmi jak hiphop...przytnajmniej odnosnie tych polskich stylizacji...wspolpracowal z futrem przy jednym z projektow ktory byl wg mnie udany

Vykk

opcy

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 3:57 pm

Kitty ShadowCat
Vykk
[ Kaku ]
Kitty ShadowCat
mhraaa.... strzeshcie się przed wibrującą Kitty- boginią seksu twisted xd xd
O.o??
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10918 10919 10920 10921 10922 10923 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games