|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:17 pm
no moze to byc ciekawe..... chociaz ja osobiscie watpie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune- potwierdź trade`a 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Illune "kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo kupie noz zostawie tylko dwoje tylko ja i ty..." crying tylko jaaaaaaaaaaai tyyyyyyyyyyyy, jaaaaaaaaaaaaaa i tyyyyyyyyyyy tylko jaaaa i tyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! heart sad heart nikt nas nie chce emciu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:19 pm
opcy no moze to byc ciekawe..... chociaz ja osobiscie watpie....... ja poczekam az wyjdzie a potem pojde do epmpiku i lookne sobie czy warto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:20 pm
Illune M-Teen Illune "kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo kupie noz zostawie tylko dwoje tylko ja i ty..." crying tylko jaaaaaaaaaaai tyyyyyyyyyyyy, jaaaaaaaaaaaaaa i tyyyyyyyyyyy tylko jaaaa i tyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! heart sad heart nikt nas nie chce emciu xd no własnie! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:20 pm
Vykk opcy no moze to byc ciekawe..... chociaz ja osobiscie watpie....... ja poczekam az wyjdzie a potem pojde do epmpiku i lookne sobie czy warto twisted yeah nie ma to jak czytanie komiksów w empiku! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:22 pm
opcy Vykk opcy no moze to byc ciekawe..... chociaz ja osobiscie watpie....... ja poczekam az wyjdzie a potem pojde do epmpiku i lookne sobie czy warto twisted yeah nie ma to jak czytanie komiksów w empiku! twisted calego wolfs raina przeczytalem siedzac na ejdnej z kanapek pezy podajniku z kawa blaugh whee sweatdrop tylko po wyjsciu zoriwnetowalem sie ze ubylo ok 1.5godziny z mojegfo zycia xd tak samo bylo z ranma 1 tomikiem itp itd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:22 pm
opcy Vykk opcy no moze to byc ciekawe..... chociaz ja osobiscie watpie....... ja poczekam az wyjdzie a potem pojde do epmpiku i lookne sobie czy warto twisted yeah nie ma to jak czytanie komiksów w empiku! twisted xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:23 pm
*turlu turl koło niego* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:23 pm
M-Teen Illune M-Teen Illune "kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo kupie noz zostawie tylko dwoje tylko ja i ty..." crying tylko jaaaaaaaaaaai tyyyyyyyyyyyy, jaaaaaaaaaaaaaa i tyyyyyyyyyyy tylko jaaaa i tyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! heart sad heart nikt nas nie chce emciu xd no własnie! gonk witamy w swiecie rzeczywistym....... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:24 pm
opcy M-Teen Illune M-Teen Illune "kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo kupie noz zostawie tylko dwoje tylko ja i ty..." crying tylko jaaaaaaaaaaai tyyyyyyyyyyyy, jaaaaaaaaaaaaaa i tyyyyyyyyyyy tylko jaaaa i tyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! heart sad heart nikt nas nie chce emciu xd no własnie! gonk witamy w swiecie rzeczywistym....... wink stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:25 pm
M-Teen opcy witamy w swiecie rzeczywistym....... wink stare no co......... takie sa fakty.......... nie wiem czy wiesz ale swiat jest kur@#sko niefajny...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:26 pm
M-Teen opcy witamy w swiecie rzeczywistym....... wink stare eMci radość nie zna granic, opcuś.... z resztą twoja szczerość też xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|