|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:59 pm
Pisiu!!! *rzut na szyję* *big wtuuuuuuul* witaj... jak dobsh że jesteś whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:01 pm
Illune aaaaa PISIU *rzuca sie na niego i przewraca na ziemie* xd łaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:02 pm
Illune aaaaa PISIU *rzuca sie na niego i przewraca na ziemie* xd *puk puk* a może ty weźmiesz udział w moim avi conteście?? nagroda: 1500g biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Pisiu!!! *rzut na szyję* *big wtuuuuuuul* witaj... jak dobsh że jesteś whee 4laugh witaj Kiciu dawno cie nie widzialem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiciu jasne- czemu nie wink edit: sorka myslalem ze to do mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:03 pm
Kitty ShadowCat Illune aaaaa PISIU *rzuca sie na niego i przewraca na ziemie* xd *puk puk* a może ty weźmiesz udział w moim avi conteście?? nagroda: 1500g biggrin Ano, moge wziasc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:04 pm
"kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo kupie noz zostawie tylko dwoje tylko ja i ty..." crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:05 pm
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Pisiu!!! *rzut na szyję* *big wtuuuuuuul* witaj... jak dobsh że jesteś whee 4laugh witaj Kiciu dawno cie nie widzialem 4laugh ja ciebie tesh *pshytuuuuuuuuuuul* whee 4laugh link do avi contestu jest w moim sigu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:06 pm
Illune "kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo kupie noz zostawie tylko dwoje tylko ja i ty..." crying nie płakaj
Kiciu teraz nie wiem do kogo to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:07 pm
Lavagetas_heqetai Kiciu jasne- czemu nie wink edit: sorka myslalem ze to do mnie xd tio było (sama nie wiem do kogo xd ) ale to się tyczy wshystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:08 pm
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kiciu jasne- czemu nie wink edit: sorka myslalem ze to do mnie xd tio było (sama nie wiem do kogo xd ) ale to się tyczy wshystkich 3nodding to dodaj mnie ja ci mam wyslac 200g? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:09 pm
Illune Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kiciu jasne- czemu nie wink edit: sorka myslalem ze to do mnie xd tio było (sama nie wiem do kogo xd ) ale to się tyczy wshystkich 3nodding to dodaj mnie ja ci mam wyslac 200g? biggrin 3nodding tjak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:12 pm
Illune "kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo kupie noz zostawie tylko dwoje tylko ja i ty..." crying tylko jaaaaaaaaaaai tyyyyyyyyyyyy, jaaaaaaaaaaaaaa i tyyyyyyyyyyy tylko jaaaa i tyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! heart sad heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|