|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:48 pm
Kitty ShadowCat witam ......yay... jeszcze 4 osoby i będziem głosować na moim conteście heart Hejka ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:48 pm
Akiko Tamashii ]Goth bless[ *rozglada sie w okolo* 3nodding cio, na Ibris czekasz? ^^ Nie, niestety nie... ona jest zajeta rysowaniem... opcy ninja *probuje sie ukryc* I seeeeeeeeeeeee youuuuuuu.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:50 pm
niech ktoś z was weźmie udział w moim avi contescie sad wpłacacie 200g a możecie wygrać 1500g sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:50 pm
Kiart Czy cos bylo przez chwilke nie tak z Gaia ...?? question ja w kazdym badz razie mialam z nia klopoty sweatdrop razz kitt ja czekam z niecierpliwoscia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:53 pm
Kitty ShadowCat niech ktoś z was weźmie udział w moim avi contescie sad wpłacacie 200g a możecie wygrać 1500g sad no to podaj linka, zobaczymy czy mam szanse
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:53 pm
M-Teen Kiart Czy cos bylo przez chwilke nie tak z Gaia ...?? question ja w kazdym badz razie mialam z nia klopoty sweatdrop razz kitt ja czekam z niecierpliwoscia wink me too.... *drze się na całą gaię* zapisywać się do mojego avi contestu albo z was zrobię baraninę- barany i darmozjady piepszone exclaim scream scream xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:54 pm
]Goth bless[ Kitty ShadowCat niech ktoś z was weźmie udział w moim avi contescie sad wpłacacie 200g a możecie wygrać 1500g sad no to podaj linka, zobaczymy czy mam szanse jest w moim sigu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:55 pm
Kitty ShadowCat M-Teen Kiart Czy cos bylo przez chwilke nie tak z Gaia ...?? question ja w kazdym badz razie mialam z nia klopoty sweatdrop razz kitt ja czekam z niecierpliwoscia wink me too.... *drze się na całą gaię* zapisywać się do mojego avi contestu albo z was zrobię baraninę- barany i darmozjady piepszone exclaim scream scream xd xd uważam ze lepsze bylyby jednak z zodtakiem soli blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:56 pm