|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:09 pm
Akiko Tamashii Ja- Yosei rockman_z dobrej nocy ja jush vas opooszcze ale (na złosc) wrooce jutro o tej samej porze (albo zblirzonej) ...ha! ...a wiec tu jestes! ...WON!!! scream ...(kurde - bo jeszcze mnie zbanuja - tylko zartuje z tym won) ...oyasuminasai chlopie! Yosei jak ty sie odzywasz do nowego!!!! scream ty ty ty...........ty..... domokun zbanowac go!!!!!!! ...O TY! ...Ciebie tez nie znam - jestes nowa! WOOON! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:11 pm
M-Teen Aidanna a mozew ktos chce kajdanki lub maske space monster mask to samo sprzedaje i zaden palant nie chce kupic mi z marketu xp ja mam dwie takie maski w markecie i ktos bidna mi je za 500
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...przepraszam - czy ja Ciebie znam? ...ewidentnie zalatujesz nowoscia ...WON!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei rockman_z dobrej nocy ja jush vas opooszcze ale (na złosc) wrooce jutro o tej samej porze (albo zblirzonej) ...ha! ...a wiec tu jestes! ...WON!!! scream ...(kurde - bo jeszcze mnie zbanuja - tylko zartuje z tym won) ...oyasuminasai chlopie! Yosei jak ty sie odzywasz do nowego!!!! scream ty ty ty...........ty..... domokun zbanowac go!!!!!!! ...O TY! ...Ciebie tez nie znam - jestes nowa! WOOON! scream jak smiesz!!!!!! scream to napasc! WON!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:12 pm
Aidanna M-Teen Aidanna a mozew ktos chce kajdanki lub maske space monster mask to samo sprzedaje i zaden palant nie chce kupic mi z marketu xp ja mam dwie takie maski w markecie i ktos bidna mi je za 500 uwazaj zeby ci nie zainkasowali za tanio blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:12 pm
Yosei - Ciebie tez uwzglednilem wink
Akiko - SLICZNIE wygladasz 3nodding heart (jak zawsze zreszta)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:13 pm
Akiko Tamashii Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei rockman_z dobrej nocy ja jush vas opooszcze ale (na złosc) wrooce jutro o tej samej porze (albo zblirzonej) ...ha! ...a wiec tu jestes! ...WON!!! scream ...(kurde - bo jeszcze mnie zbanuja - tylko zartuje z tym won) ...oyasuminasai chlopie! Yosei jak ty sie odzywasz do nowego!!!! scream ty ty ty...........ty..... domokun zbanowac go!!!!!!! ...O TY! ...Ciebie tez nie znam - jestes nowa! WOOON! scream jak smiesz!!!!!! scream to napasc! WON! ...ja Ci dam! WON mi stad ale juz! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:14 pm
]Goth bless[ Yosei - Ciebie tez uwzglednilem wink Akiko - SLICZNIE wygladasz 3nodding heart (jak zawsze zreszta) domo arigato whee scream TY! dotkoles mnie! *pac pac pac poducha* WOOON! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:14 pm
Ja- Yosei ...przepraszam - czy ja Ciebie znam? ...ewidentnie zalatujesz nowoscia ...WON! sad *oczy zapelniaja sie łzami* cry a...a.a..aaale.... crying crying crying łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:17 pm
]Goth bless[ Yosei - Ciebie tez uwzglednilem wink Akiko - SLICZNIE wygladasz 3nodding heart (jak zawsze zreszta) ...wypchaj sie stare ...a zreszta - chwila, chwila - Ty tez jestes nowy! ...a to Ci! ...WON!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:17 pm
M-Teen Ja- Yosei ...przepraszam - czy ja Ciebie znam? ...ewidentnie zalatujesz nowoscia ...WON! sad *oczy zapelniaja sie łzami* cry a...a.a..aaale.... crying crying crying łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying ...Aki?!!? Widzisz co narobilas?! WON!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:19 pm
Ja- Yosei M-Teen Ja- Yosei ...przepraszam - czy ja Ciebie znam? ...ewidentnie zalatujesz nowoscia ...WON! sad *oczy zapelniaja sie łzami* cry a...a.a..aaale.... crying crying crying łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying ...Aki?!!? Widzisz co narobilas?! WON! JAAA!?? teraz to ja jestem wszystkiemu winna?! scream powiem to mamie ...a mama przyjdzie i cie zbije! WON!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:20 pm
Akiko Tamashii JAAA!?? teraz to ja jestem wszystkiemu winna?! scream powiem to mamie ...a mama przyjdzie i cie zbije! WON! ...taaak?! taaak?! ...to ja ide won! ...ha! ...a to Ci! ...a wlasnie! ...sayonara ...i wszyscy - WON MI STAD!!! scream ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|