|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...kurde ...juz tego nowego nie ma? ...a chcialem go zjechac i zmieszac z blotem albo przynajmniej skromne "WON" wtracic... ... sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a mozew ktos chce kajdanki lub maske space monster mask
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:03 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:04 pm
Aidanna a mozew ktos chce kajdanki lub maske space monster mask ...jakbys miala kule z lancuchem to chetnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:05 pm
Aidanna a mozew ktos chce kajdanki lub maske space monster mask to samo sprzedaje i zaden palant nie chce kupic mi z marketu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:06 pm
dobrej nocy ja jush vas opooszcze ale (na złosc) wrooce jutro o tej samej porze (albo zblirzonej)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:07 pm
Dobry wieczor panienki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
rockman_z dobrej nocy ja jush vas opooszcze ale (na złosc) wrooce jutro o tej samej porze (albo zblirzonej) ...ha! ...a wiec tu jestes! ...WON!!! scream ...(kurde - bo jeszcze mnie zbanuja - tylko zartuje z tym won) ...oyasuminasai chlopie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockman_z dobrej nocy ja jush vas opooszcze ale (na złosc) wrooce jutro o tej samej porze (albo zblirzonej) papa panie dyslekt stressed Letuś mam taki opis heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zmykam sad branoć wam whee *zwija sie w klebek we wlosach Opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:08 pm
]Goth bless[ Dobry wieczor panienki... ...Nie tylko panienki domokun ...Ave! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:08 pm
Ja- Yosei rockman_z dobrej nocy ja jush vas opooszcze ale (na złosc) wrooce jutro o tej samej porze (albo zblirzonej) ...ha! ...a wiec tu jestes! ...WON!!! scream ...(kurde - bo jeszcze mnie zbanuja - tylko zartuje z tym won) ...oyasuminasai chlopie! Yosei jak ty sie odzywasz do nowego!!!! scream ty ty ty...........ty..... domokun zbanowac go!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:09 pm
Lethiel zmykam sad branoć wam whee *zwija sie w klebek we wlosach Opcego* paps sad I MOŻE SAMA POWIESZ MI! Jak mam powiedziec to tobie? Że juz nie kocham cie nie chce!? sad heart uparciuch XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|