|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:49 pm
M-Teen leti fajnie wygladasz wink jakis frajer kupil ode mnie adroneidowe ciało stem happy! whee Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 13398 nadal maaaało !! sad dziekooje Mciu 4laugh whee papatki kiart xd .. smacznego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:51 pm
Akiko Tamashii Kiart Akiko Tamashii rockman_z jo sem novy proszę nierobić mi krzywdy a latek to nieviele mad *powstrzymuje sie od powiedzenia czegos nie milego*........taaa.......domyslilam sie Mhmm...?? :podsmiewa sie po cichu: :: hi hi hi hi ...: cicho........bo znowu bede na czarnej liscie xp ...je! ...czarna lista rules! ... ...Ave! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
twisted .. O.o .. *chowa poduszke we wlosach opcego* *wyszczerz* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
widzieliscie te nowe ciuchy odblaskowe od Liama xp masakra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:52 pm
Ja- Yosei Akiko Tamashii Kiart Akiko Tamashii rockman_z jo sem novy proszę nierobić mi krzywdy a latek to nieviele mad *powstrzymuje sie od powiedzenia czegos nie milego*........taaa.......domyslilam sie Mhmm...?? :podsmiewa sie po cichu: :: hi hi hi hi ...: cicho........bo znowu bede na czarnej liscie xp ...je! ...czarna lista rules! ... ...Ave! ... xp wink ave
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Yoseiq wink *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen widzieliscie te nowe ciuchy odblaskowe od Liama xp masakra ...boskie sa! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:53 pm
Ja- Yosei ...je! ...czarna lista rules! ... ...Ave! ...oye amigo *cmok w polik* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:54 pm
Lethiel :twised: .. O.o .. *chowa poduszke we wlosach opcego* *wyszczerz* blaugh opcy cos ci sie wplotalo we wlosy!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:55 pm
Aidanna Lethiel :twised: .. O.o .. *chowa poduszke we wlosach opcego* *wyszczerz* blaugh opcy cos ci sie wplotalo we wlosy!!! eee tam.. zaraz wyczesze.. *wyciaga grzebień* *wyczesoje poduszke* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Ja- Yosei M-Teen widzieliscie te nowe ciuchy odblaskowe od Liama xp masakra ...boskie sa! domokun jedyne co mi sie podoba z nowych ciucho chyba te spce i koszulki z serduszkiem ...a mnie wkurza - ze nie moge niektorych ubrac! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:57 pm