|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:36 pm
Lethiel rockman_z pierwszy sukces ktośmnie zauwarzył biggrin ninja *skacze na niego* *przewraca* *siada okrakiem* wiiidze cie twisted Lethi nie przewracaj niubików!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:38 pm
Kiart Aidanna BeeWolf_san Aidanna jestem telekinetka eek mam ludzi z krainy deszczowcow co was szpiegula muahahhahahahahha *smieje sie z furia w oczch* Mnie to tam nieprzeszkadza... nagrałaś to ?? bo bym popatrzył biggrin hehhe ... wiesz... szpiegowanie jest Zle ... Ale wedlug mnie donoszenie jest Jeszcze gorsze ... xd no coz... ja to taka bestia jestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel rockman_z pierwszy sukces ktośmnie zauwarzył biggrin ninja *skacze na niego* *przewraca* *siada okrakiem* wiiidze cie twisted Lethi nie przewracaj niubików!!! xd oj.. ale Opcoosiu.. on jest taki niubikowaty whee heart whee nie moglam sioe powstrzymac crying *zlazi z rockmana* *wdrapooje sie opcemu po ramieniu na glowe* ... :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel rockman_z pierwszy sukces ktośmnie zauwarzył biggrin ninja *skacze na niego* *przewraca* *siada okrakiem* wiiidze cie twisted Lethi nie przewracaj niubików!!! xd ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:39 pm
jo sem novy proszę nierobić mi krzywdy a latek to nieviele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:41 pm
rockman_z jo sem novy proszę nierobić mi krzywdy a latek to nieviele ale ja nie chciala krzywdy robic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:41 pm
BeeWolf_san :* mrr bietrze na raczki i ucieka :* mrr NARA LUDZIE I LUDZISKA >>> Narka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:43 pm
rockman_z jo sem novy proszę nierobić mi krzywdy a latek to nieviele mad *powstrzymuje sie od powiedzenia czegos nie milego*........taaa.......domyslilam sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:44 pm
Lethiel rockman_z jo sem novy proszę nierobić mi krzywdy a latek to nieviele ale ja nie chciala krzywdy robic crying wybaczam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:44 pm
Akiko Tamashii rockman_z jo sem novy proszę nierobić mi krzywdy a latek to nieviele mad *powstrzymuje sie od powiedzenia czegos nie milego*........taaa.......domyslilam sie Mhmm...?? :podsmiewa sie po cichu: :: hi hi hi hi ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:45 pm
Kiart Akiko Tamashii rockman_z jo sem novy proszę nierobić mi krzywdy a latek to nieviele mad *powstrzymuje sie od powiedzenia czegos nie milego*........taaa.......domyslilam sie Mhmm...?? :podsmiewa sie po cichu: :: hi hi hi hi ...: cicho........bo znowu bede na czarnej liscie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:45 pm
rockman_z Lethiel rockman_z jo sem novy proszę nierobić mi krzywdy a latek to nieviele ale ja nie chciala krzywdy robic crying wybaczam oooo.. slodkie :] ... to teraz :> masz poducha !! mwhahahhaha !! *rzoots poducha z glowy opcego* xd xd xd domokun xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:47 pm
Lethiel rockman_z Lethiel rockman_z jo sem novy proszę nierobić mi krzywdy a latek to nieviele ale ja nie chciala krzywdy robic crying wybaczam oooo.. slodkie :] ... to teraz :> masz poducha !! mwhahahhaha !! *rzoots poducha z glowy opcego* xd xd xd domokun xd xd xd ... xd ..Mykam na Kolacyje ...^^ ..Za niedlugo moze wroce ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:47 pm
Lethiel rockman_z Lethiel rockman_z jo sem novy proszę nierobić mi krzywdy a latek to nieviele ale ja nie chciala krzywdy robic crying wybaczam oooo.. slodkie :] ... to teraz :> masz poducha !! mwhahahhaha !! *rzoots poducha z glowy opcego* xd xd xd domokun xd xd xd leti fajnie wygladasz wink jakis frajer kupil ode mnie adroneidowe ciało stem happy! whee Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 13398 nadal maaaało !! sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|