|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:26 pm
Omega Sun ale jestes taki grozny jak rzucasz meblami wink Złe meble ... ał jeden mnie ugryzł pokazuje paluszek z wbita drzazga ał ....kopie krzesło .... xp domokun heart Wtula sie ..mrr jesteś bardzo skompo ubrana ...:* całuje gdzie moze:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:27 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Akiko Tamashii neutral *patrzy na scene ktora sie rozgrywa*........ zboki stare *odwraca sie w druga strone sluchajac Dark Moor - Bells Of Notre Dame * zboki odrazu zboki... zbokiem bym byl gdybym tu jakies figle z Bee odstawial... czemu odrazu zboki??ja to tam niemam nic przciwko gejom lezbijkom i bi ja tez nie mam nic przecowko ladnym lezbijkom... ja nic niemowie ale ja to chyba jestem bi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:28 pm
Aidanna jestem telekinetka eek mam ludzi z krainy deszczowcow co was szpiegula muahahhahahahahha *smieje sie z furia w oczch* Mnie to tam nieprzeszkadza... nagrałaś to ?? bo bym popatrzył biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:29 pm
BeeWolf_san Omega Sun ale jestes taki grozny jak rzucasz meblami wink Złe meble ... ał jeden mnie ugryzł pokazuje paluszek z wbita drzazga ał ....kopie krzesło .... xp domokun heart Wtula sie ..mrr jesteś bardzo skompo ubrana ...:* całuje gdzie moze:* ojej :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald ludzie.. powiem wam jedno.. nie mieszajcie piwa ze sledziami w smietanie... mnie przed chwila omalo co do toalety nie wygnalo... ale sie powstrzymalem i zagryzlem chipsem... na sama mysl o takiej miesznce mnie mdli *biegnie po paierowa torebke i trzyma ja w reku z lazmi w oczch* ojojoj nie bedzie tak zle... ja musze chwilowo opuscic ten lokal... *caluje Aidanne na pozegnanie* heart papa.. all... kiedy wrocisz?? *caluje w usta*papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:31 pm
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun ale jestes taki grozny jak rzucasz meblami wink Złe meble ... ał jeden mnie ugryzł pokazuje paluszek z wbita drzazga ał ....kopie krzesło .... xp domokun heart Wtula sie ..mrr jesteś bardzo skompo ubrana ...:* całuje gdzie moze:* ojej :* :* mrr bietrze na raczki i ucieka :* mrr NARA LUDZIE I LUDZISKA >>>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:32 pm
BeeWolf_san Aidanna jestem telekinetka eek mam ludzi z krainy deszczowcow co was szpiegula muahahhahahahahha *smieje sie z furia w oczch* Mnie to tam nieprzeszkadza... nagrałaś to ?? bo bym popatrzył biggrin hehhe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:32 pm
pierwszy sukces ktośmnie zauwarzył biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:33 pm
BeeWolf_san :* mrr bietrze na raczki i ucieka :* mrr NARA LUDZIE I LUDZISKA >>> :*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:33 pm
rockman_z pierwszy sukces ktośmnie zauwarzył biggrin ninja *skacze na niego* *przewraca* *siada okrakiem* wiiidze cie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:36 pm
rockman_z pierwszy sukces ktośmnie zauwarzył biggrin ile to ty masz latek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
rockman_z pierwszy sukces ktośmnie zauwarzył biggrin a ty to kto?? nowy!! podaje reke na powitanie jestem aidanna,aidi,ai,aid, ale nie aida blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf_san Aidanna jestem telekinetka eek mam ludzi z krainy deszczowcow co was szpiegula muahahhahahahahha *smieje sie z furia w oczch* Mnie to tam nieprzeszkadza... nagrałaś to ?? bo bym popatrzył biggrin hehhe ... wiesz... szpiegowanie jest Zle ... Ale wedlug mnie donoszenie jest Jeszcze gorsze ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|