|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:12 pm
M-Teen Kiart M-Teen Ozzwald Aidanna no juz... *siada okrakiem na kolanach ozz* *obejmuje ja i delikatnie caluje w szyjke* nie przy dzieciach! blaugh xd *zakryw asobie oczy* whee xd xd xd ... stare co ci sie nie podoba!? neutral neutral *patrzy na scene ktora sie rozgrywa*........ zboki stare *odwraca sie w druga strone sluchajac Dark Moor - Bells Of Notre Dame *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No co .... :* Patrzy sie na pare młoda biggrin ... whee Aidanko a z kad ty to wiessszzz?? Kirat nie fikaj na tym polaga ... moja anarHia biggrin ... Bee lecz sie na głowe ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Omciu czy to do mnie :*:*:* ninja domokun twisted To byl komunikat ogolny :* Musze czasem i na Ciebie pokrzyczec zeby nikt nie mowil, ze jestem stronnicza ninja PRzytula Kochanie ale ty jesteś stronnicza ... obejmuje ..mrrr zciagne z ciebie te ciuszki chyba zaraz mrar :* .... Pokazuje palcem stare Aidanie nie skraca ..wodzi stupka po podłodze.... O zła kobieta przyszła ty mnie nielubisz eek crying ozz... bee mnie nielybi xp no juz nie smuc sie... taka jego natura... ze ma awersje do innych ludzi... *bierze ja na rece i przenosi ja na fotel poczym siada przed nia i opiera brode o jej kolana* patrzy na ozziego wielkimi oczmi i daje buzi w nosek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ze tak powiem ... anarchista przez "ch" ... blaugh on jest prawdziwy anarchista i bedzie to bojkotowac piszac przez "h"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:13 pm
Ozzwald M-Teen Kiart M-Teen Ozzwald Aidanna no juz... *siada okrakiem na kolanach ozz* *obejmuje ja i delikatnie caluje w szyjke* nie przy dzieciach! blaugh xd *zakryw asobie oczy* whee xd xd xd ... stare co ci sie nie podoba!? neutral poczul sie urazony ze nazwalas go dzieckiem... blaugh Nie nie ... chodzi o to ze dzieci nie powinny sie juz w tych czasach tego wstydzic ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:13 pm
Akiko Tamashii neutral *patrzy na scene ktora sie rozgrywa*........ zboki stare *odwraca sie w druga strone sluchajac Dark Moor - Bells Of Notre Dame * zboki odrazu zboki... zbokiem bym byl gdybym tu jakies figle z Bee odstawial...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:15 pm
BeeWolf_san No co .... :* Patrzy sie na pare młoda biggrin ... whee Aidanko a z kad ty to wiessszzz?? Kirat nie fikaj na tym polaga ... moja anarHia biggrin ... Bee lecz sie na głowe ... co ja wiem???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie wim o czym gadacie, wiec pisze co wiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiart ze tak powiem ... anarchista przez "ch" ... blaugh on jest prawdziwy anarchista i bedzie to bojkotowac piszac przez "h" ..aaa...0k .. nie wnikam ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam pana prosze pana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
crying no .... mnie .... no cos ty ... to ja sobie ide zeby cie tu niestraszyc :* czescŁopcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:17 pm
Aidanna BeeWolf_san .. JEstem bogiem buhaha ... xp bogiem sexsu xd a Ty skad tak dobrze poinformowana eek stare gonk ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|