|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:03 pm
Ozzwald Omega Sun prosze o skracanie cytatow scream dlaczego na mnie krzyczysz... chcesz mnie wpedzic w depresje... wystarczy ze mam zaburzenia osobowosci... i inne pierdoly crying oj biedeaczku... przynosi kocyk i przykrywa ozziego pozniej biegnie do kuchni i przynosi psychotropy whee Oj przepraszam za nieskrocenie wink domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:03 pm
Ozzwald Omega Sun prosze o skracanie cytatow scream dlaczego na mnie krzyczysz... chcesz mnie wpedzic w depresje... wystarczy ze mam zaburzenia osobowosci... i inne pierdoly crying aha, czyli do Ciebie musze miec podejscie indywidualne blaugh : drogi Ozzwaldzie bylabym Ci niezmiernie wdzieczna gdybys byl łaskaw przestrzegac naszego skromnego regulaminu i skracac cytaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:05 pm
Omega Sun Ozzwald Omega Sun prosze o skracanie cytatow scream dlaczego na mnie krzyczysz... chcesz mnie wpedzic w depresje... wystarczy ze mam zaburzenia osobowosci... i inne pierdoly crying aha, czyli do Ciebie musze miec podejscie indywidualne blaugh : drogi Ozzwaldzie bylabym Ci niezmiernie wdzieczna gdybys byl łaskaw przestrzegac naszego skromnego regulaminu i skracac cytaty zastanowie sie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san PRzytula Kochanie ale ty jesteś stronnicza ... obejmuje ..mrrr zciagne z ciebie te ciuszki chyba zaraz mrar :* .... ciii to tajemnica ninja a z tymi ciuszkami to nie obiecuj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald Omega Sun prosze o skracanie cytatow scream dlaczego na mnie krzyczysz... chcesz mnie wpedzic w depresje... wystarczy ze mam zaburzenia osobowosci... i inne pierdoly crying aha, czyli do Ciebie musze miec podejscie indywidualne blaugh : drogi Ozzwaldzie bylabym Ci niezmiernie wdzieczna gdybys byl łaskaw przestrzegac naszego skromnego regulaminu i skracac cytaty A ja jestem anarhista ... Szpadle gora.... Aaaaaaa Wrzeszczy... ZAczyna rabać stopa krzesła ... scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:07 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Omciu czy to do mnie :*:*:* ninja domokun twisted To byl komunikat ogolny :* Musze czasem i na Ciebie pokrzyczec zeby nikt nie mowil, ze jestem stronnicza ninja PRzytula Kochanie ale ty jesteś stronnicza ... obejmuje ..mrrr zciagne z ciebie te ciuszki chyba zaraz mrar :* .... Pokazuje palcem stare Aidanie nie skraca ..wodzi stupka po podłodze.... O zła kobieta przyszła ty mnie nielubisz eek crying ozz... bee mnie nielybi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun aha, czyli do Ciebie musze miec podejscie indywidualne blaugh : drogi Ozzwaldzie bylabym Ci niezmiernie wdzieczna gdybys byl łaskaw przestrzegac naszego skromnego regulaminu i skracac cytaty zastanowie sie... wink och! dziekuje, ze poswieciles swoj bezcenny czas na rozwazenie mojej skromnej prosby wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart M-Teen Ozzwald Aidanna no juz... *siada okrakiem na kolanach ozz* *obejmuje ja i delikatnie caluje w szyjke* nie przy dzieciach! blaugh xd *zakryw asobie oczy* whee xd xd xd ... stare co ci sie nie podoba!? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:08 pm
Omega Sun BeeWolf_san PRzytula Kochanie ale ty jesteś stronnicza ... obejmuje ..mrrr zciagne z ciebie te ciuszki chyba zaraz mrar :* .... ciii to tajemnica ninja a z tymi ciuszkami to nie obiecuj wink Czemu mam nieobiecywac ??:* ... xd A no tak tajemnica.... JEstem bogiem buhaha ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:09 pm
BeeWolf_san A ja jestem anarhista ... Szpadle gora.... Aaaaaaa Wrzeszczy... ZAczyna rabać stopa krzesła ... scream gonk eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Omciu czy to do mnie :*:*:* ninja domokun twisted To byl komunikat ogolny :* Musze czasem i na Ciebie pokrzyczec zeby nikt nie mowil, ze jestem stronnicza ninja PRzytula Kochanie ale ty jesteś stronnicza ... obejmuje ..mrrr zciagne z ciebie te ciuszki chyba zaraz mrar :* .... Pokazuje palcem stare Aidanie nie skraca ..wodzi stupka po podłodze.... O zła kobieta przyszła ty mnie nielubisz eek crying ozz... bee mnie nielybi xp no juz nie smuc sie... taka jego natura... ze ma awersje do innych ludzi... *bierze ja na rece i przenosi ja na fotel poczym siada przed nia i opiera brode o jej kolana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san PRzytula Kochanie ale ty jesteś stronnicza ... obejmuje ..mrrr zciagne z ciebie te ciuszki chyba zaraz mrar :* .... ciii to tajemnica ninja a z tymi ciuszkami to nie obiecuj wink Czemu mam nieobiecywac ??:* ... xd A no tak tajemnica.... JEstem bogiem buhaha ... xp bogiem sexsu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:11 pm
BeeWolf_san Omega Sun Ozzwald Omega Sun prosze o skracanie cytatow scream dlaczego na mnie krzyczysz... chcesz mnie wpedzic w depresje... wystarczy ze mam zaburzenia osobowosci... i inne pierdoly crying aha, czyli do Ciebie musze miec podejscie indywidualne blaugh : drogi Ozzwaldzie bylabym Ci niezmiernie wdzieczna gdybys byl łaskaw przestrzegac naszego skromnego regulaminu i skracac cytaty A ja jestem anarhista ... Szpadle gora.... Aaaaaaa Wrzeszczy... ZAczyna rabać stopa krzesła ... scream gonk ze tak powiem ... anarchista przez "ch" ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:11 pm
M-Teen co ci sie nie podoba!? neutral poczul sie urazony ze nazwalas go dzieckiem... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|