|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:47 pm
M-Teen Bizzy_G Ozzwald Bizzy_G M-Teen Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 10488 nigdy nie uzbieram na lurela ! w kazdym badz razie do konca miesiąca!! xp oj Marta... a ja sie tak męczyłam na kotka xp ta meka moze sie stac przyjemnoscia... mi sie zdarza w przyjemny sposob bo wylacznie przez pisanie postow dziennie uzbierac od 700g do 1300g P.S. trzeba wziac pod uwage to, ze jeszcze nie nalezalam do gildii, a teraz to sie moze wszystko zmienic i goldy bede zbierala tylko z przyjemnoscia biggrin a pamietam jej słowa: ja nie bede sie do tego zapisac tracic 300 goldow!! i jeszcze cos powiedziala ale to sekrecik ninja ludzie sie zmieniaja, nieprawdaz?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *wyciąga z kąta poduchę i sie na niej kładzie* Zzzz... ...zzz... sweatdrop śpioch blaugh stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizzy_G ludzie sie zmieniaja, nieprawdaz?? biggrin ci z mojego towarzystwa nie koniecznie na dobre... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:48 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald M-Teen Ozzwald M-Teen *je serek homogenizowany waniliow8 domokun wole piwo... a nie przypadkiem gorącej kobiety? xd domokun siemka Aida no teraz jak Aida sie pojawila to musze przyznac ci racje.. biggrin popierwsze nie aida!! aid.... adi...ai ale nie aida!!! ozz heart przepraszam.. heart whee no juz... *siada okrakiem na kolanach ozz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:50 pm
Ozzwald Bizzy_G ludzie sie zmieniaja, nieprawdaz?? biggrin ci z mojego towarzystwa nie koniecznie na dobre... sweatdrop igzakli xd xd xd Now playing: Gregory Isaacs - Night Nurse
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:51 pm
Ozzwald Bizzy_G ludzie sie zmieniaja, nieprawdaz?? biggrin ci z mojego towarzystwa nie koniecznie na dobre... sweatdrop Eh... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sebastian (21:50) tęskniłaś marcior (21:50) NIE marcior (21:50)
Sebastian (21:50) kłamczucha
badaj jaki kozieł jest durny! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald M-Teen Ozzwald M-Teen *je serek homogenizowany waniliow8 domokun wole piwo... a nie przypadkiem gorącej kobiety? xd domokun siemka Aida no teraz jak Aida sie pojawila to musze przyznac ci racje.. biggrin popierwsze nie aida!! aid.... adi...ai ale nie aida!!! ozz heart przepraszam.. heart whee no juz... *siada okrakiem na kolanach ozz* SZpadlum szpadlus szpadelloOooooo .... Szpadlić szpadlem szpadlować szpadelloooo .... Ogłaszam was merzem i zona robi znak szpadla mozesz pocałować panne mloda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:53 pm
*otwierza patrzałki* *wstaje i ciągnąc za sopbą poduchę idzie pod kominek i tam się kładzie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:54 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald M-Teen Ozzwald M-Teen *je serek homogenizowany waniliow8 domokun wole piwo... a nie przypadkiem gorącej kobiety? xd domokun siemka Aida no teraz jak Aida sie pojawila to musze przyznac ci racje.. biggrin popierwsze nie aida!! aid.... adi...ai ale nie aida!!! ozz heart przepraszam.. heart whee no juz... *siada okrakiem na kolanach ozz* *obejmuje ja i delikatnie caluje w szyjke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:55 pm
SZpadlum szpadlus szpadelloOooooo .... Szpadlić szpadlem szpadlować szpadelloooo ....
Ogłaszam was merzem i zona robi znak szpadla mozesz pocałować panne mloda. whee heart a gdzie standardowe tak czy nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:55 pm
BeeWolf_san SZpadlum szpadlus szpadelloOooooo .... Szpadlić szpadlem szpadlować szpadelloooo .... Ogłaszam was merzem i zona robi znak szpadla mozesz pocałować panne mloda. ... :Rzuca grosikami w Mloda Pare wychodzaca z kosciola ..:... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|