|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:11 pm
hmmm.... ide sprzedac ryby bo zanim ktos je kupi to tssss _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:12 pm
french connection - united kingdom. bardzo interesujaca nazwa jak na koncern odziezowy. pamietam, jakie ludzie robili oczy, gdy pierwszy raz to widzieli :; jak dla mnie, dobre. bardzo dobre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:20 pm
Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 10488
nigdy nie uzbieram na lurela ! w kazdym badz razie do konca miesiąca!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:21 pm
M-Teen Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 10488 nigdy nie uzbieram na lurela ! w kazdym badz razie do konca miesiąca!! xp oj Marta... a ja sie tak męczyłam na kotka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:23 pm
Bizzy_G M-Teen Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 10488 nigdy nie uzbieram na lurela ! w kazdym badz razie do konca miesiąca!! xp oj Marta... a ja sie tak męczyłam na kotka xp eh! kotek to nic.. COŚ to były pingwiny a mniejsze coś to jest zloty laur xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:24 pm
M-Teen Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 10488 nigdy nie uzbieram na lurela ! w kazdym badz razie do konca miesiąca!! xp nie przejmuj sie, dasz rade 3nodding cena laurels spadla o 1,5k. grr..a przynajmniej jest o tyle taniej niz u mnie razz zbieraj, zbieraj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizzy_G M-Teen Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 10488 nigdy nie uzbieram na lurela ! w kazdym badz razie do konca miesiąca!! xp oj Marta... a ja sie tak męczyłam na kotka xp ta meka moze sie stac przyjemnoscia... mi sie zdarza w przyjemny sposob bo wylacznie przez pisanie postow dziennie uzbierac od 700g do 1300g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Bizzy_G M-Teen Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 10488 nigdy nie uzbieram na lurela ! w kazdym badz razie do konca miesiąca!! xp oj Marta... a ja sie tak męczyłam na kotka xp eh! kotek to nic.. COŚ to były pingwiny a mniejsze coś to jest zloty laur xp to prawda, ale jak dla mnie to była męka razz *idzie wziac odprezajaca kapiel z babekami biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:26 pm
Ozzwald Bizzy_G M-Teen Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 10488 nigdy nie uzbieram na lurela ! w kazdym badz razie do konca miesiąca!! xp oj Marta... a ja sie tak męczyłam na kotka xp ta meka moze sie stac przyjemnoscia... mi sie zdarza w przyjemny sposob bo wylacznie przez pisanie postow dziennie uzbierac od 700g do 1300g wiesz ja nie siedze cały dzien na Gai ale prawdopodbnie jutro tak zrobie XD kaku zbieram zbieram - staram sie ale donejtorsow nie widze razz hehe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:27 pm
Ozzwald Bizzy_G M-Teen Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 10488 nigdy nie uzbieram na lurela ! w kazdym badz razie do konca miesiąca!! xp oj Marta... a ja sie tak męczyłam na kotka xp ta meka moze sie stac przyjemnoscia... mi sie zdarza w przyjemny sposob bo wylacznie przez pisanie postow dziennie uzbierac od 700g do 1300g P.S. trzeba wziac pod uwage to, ze jeszcze nie nalezalam do gildii, a teraz to sie moze wszystko zmienic i goldy bede zbierala tylko z przyjemnoscia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:29 pm
Bizzy_G Ozzwald Bizzy_G M-Teen Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 10488 nigdy nie uzbieram na lurela ! w kazdym badz razie do konca miesiąca!! xp oj Marta... a ja sie tak męczyłam na kotka xp ta meka moze sie stac przyjemnoscia... mi sie zdarza w przyjemny sposob bo wylacznie przez pisanie postow dziennie uzbierac od 700g do 1300g P.S. trzeba wziac pod uwage to, ze jeszcze nie nalezalam do gildii, a teraz to sie moze wszystko zmienic i goldy bede zbierala tylko z przyjemnoscia biggrin a pamietam jej słowa: ja nie bede sie do tego zapisac tracic 300 goldow!! i jeszcze cos powiedziala ale to sekrecik ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|