|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:53 am
BeeWolf_san Ozzwald a mo czasem mowia ze jestem "pied na baby" pied ?? pierd ?? czy pieS ... ?? ide sobie bo glupieje od nadmiaru potu w powietszu... pies... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:53 am
Ozzwald no juz nie denerwoje sie... *przytula otwierajac za jej plecami piwo* stare *przytuuuuuuuuuula* *wlewa mu za kolniesh kisiel* whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:54 am
[ Kaku ] M-Teen *wchodiz* ściagam piosenki Lady Saw ^^ Ostatnio zaczął mnie interesować jamajski dancehall XD siemka all widze gabrielo, żes przyszła :> XD to moja dobra kumpela z klasy smile hey em 3nodding *cmok w polik* 4laugh Ozz *cmok w polik* 4laugh gaba taaaa jasne, ale ona nie chce tu iśc, gildia jest głupia, ona nie chce razz XD a jednak przyszła biggrin PS> oh nawet nie wiesz jak whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:54 am
Ozzwald M-Teen *wchodiz* ściagam piosenki Lady Saw ^^ Ostatnio zaczął mnie interesować jamajski dancehall XD siemka all widze gabrielo, żes przyszła :> XD to moja dobra kumpela z klasy smile czesc.. a no przyszla i chyba zlapala klimat.. biggrin to chyba dobrze, nie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:55 am
Falcone Lethiel eek scream domokun domokun domokun MSŚ !!!!!!!!!! domokun domokun domokun *rzooca w niego fotelem* *wychodiz z pod fotela otrzepuje sie* to podasz to piwo mi i ozziemu czy ne question xd *wskakooje na niego* *rozwala mu na glowie poduszke* stare witaj Mciu 4laugh *zlazi z Falca* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:56 am
Bizzy_G Ozzwald M-Teen *wchodiz* ściagam piosenki Lady Saw ^^ Ostatnio zaczął mnie interesować jamajski dancehall XD siemka all widze gabrielo, żes przyszła :> XD to moja dobra kumpela z klasy smile czesc.. a no przyszla i chyba zlapala klimat.. biggrin to chyba dobrze, nie? xd heh.. nio oczywiście whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:56 am
ponoc wykleił Kaku biggrin
s**t ma ktos 1,2 k pozyczyc ??
pilne !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:57 am
M-Teen [ Kaku ] M-Teen *wchodiz* ściagam piosenki Lady Saw ^^ Ostatnio zaczął mnie interesować jamajski dancehall XD siemka all widze gabrielo, żes przyszła :> XD to moja dobra kumpela z klasy smile hey em 3nodding *cmok w polik* 4laugh Ozz *cmok w polik* 4laugh gaba taaaa jasne, ale ona nie chce tu iśc, gildia jest głupia, ona nie chce razz XD a jednak przyszła biggrin PS> oh nawet nie wiesz jak whee wiedzialam biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:57 am
Bizzy_G Ozzwald M-Teen *wchodiz* ściagam piosenki Lady Saw ^^ Ostatnio zaczął mnie interesować jamajski dancehall XD siemka all widze gabrielo, żes przyszła :> XD to moja dobra kumpela z klasy smile czesc.. a no przyszla i chyba zlapala klimat.. biggrin to chyba dobrze, nie? xd to bardzo pozytywnie.. biggrin hm... *patrzy jak kisel wycieka zza koszuli* hm.. moze ktos chce kusl?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:58 am
Julka ponoc wykleił Kaku biggrin s**t ma ktos 1,2 k pozyczyc ?? pilne !! moge dac 900
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Bizzy_G Ozzwald M-Teen *wchodiz* ściagam piosenki Lady Saw ^^ Ostatnio zaczął mnie interesować jamajski dancehall XD siemka all widze gabrielo, żes przyszła :> XD to moja dobra kumpela z klasy smile czesc.. a no przyszla i chyba zlapala klimat.. biggrin to chyba dobrze, nie? xd to bardzo pozytywnie.. biggrin hm... *patrzy jak kisel wycieka zza koszuli* hm.. moze ktos chce kusl? KISIEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 [rzut na Ozza]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka ponoc wykleił Kaku biggrin s**t ma ktos 1,2 k pozyczyc ?? pilne !! moge dac 900 to ja dołoze 300 ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:59 am
Dobra tio dajcie jak mozecie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:59 am
Ozzwald Bizzy_G Ozzwald M-Teen *wchodiz* ściagam piosenki Lady Saw ^^ Ostatnio zaczął mnie interesować jamajski dancehall XD siemka all widze gabrielo, żes przyszła :> XD to moja dobra kumpela z klasy smile czesc.. a no przyszla i chyba zlapala klimat.. biggrin to chyba dobrze, nie? xd to bardzo pozytywnie.. biggrin hm... *patrzy jak kisel wycieka zza koszuli* hm.. moze ktos chce kusl? wole budyn biggrin ale nie czekoladowy nie przeslodzony i nie przypalony (spoglada na julke) stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|