|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:47 am
Julka Falcone w GAC ta kolarka ma opis "all mans are dogs" ja tez jestem szopem [plci żenskiej redface ] hej miło mi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:48 am
BeeWolf_san Ger.... Too .. stare gonk cos ty sobie zrobił ?! czy to nie nowa fryzuwa ? nio zrobilem na zelazko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:49 am
Falcone Julka Falcone w GAC ta kolarka ma opis "all mans are dogs" ja tez jestem szopem [plci żenskiej redface ] hej miło mi whee redface [Julka, myśl o Wodzu...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Falcone Ozzwald Holy_Atena gratuluje, wiec teraz na 100% zaslugujesz na założenie fanklubu biggrin to ile osob jest w moim fan klubie... blaugh ja ........... ozzy my hero xd Ozz jeszcze ja, Bali i Tomir[dawniej Gerald] Falcone w GAC ta kolarka ma opis "all mans are dogs" ja tez jestem szopem [plci żenskiej redface ] hmm.. czuje sie zaszczycony.. jeszcze nikt nie nalezal do mojego fanklubu... xd a mo czasem mowia ze jestem "pied na baby"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizzy_G oo dokladnie biggrin niska samoocena to podstawa 3nodding xp i o to chodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodiz* ściagam piosenki Lady Saw ^^ Ostatnio zaczął mnie interesować jamajski dancehall XD
siemka all
widze gabrielo, żes przyszła :> XD to moja dobra kumpela z klasy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:51 am
Lethiel Falcone Ozzwald Falcone Ozzwald Holy_Atena gratuluje, wiec teraz na 100% zaslugujesz na założenie fanklubu biggrin to ile osob jest w moim fan klubie... blaugh ja ........... ozzy my hero xd to skoczyl bys mi po browar do lodowki... wink nie no od tego sa kobiety .............. ja moge razem z toba pic piwo wink eek scream domokun domokun domokun MSŚ !!!!!!!!!! domokun domokun domokun *rzooca w niego fotelem* no juz nie denerwoje sie... *przytula otwierajac za jej plecami piwo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *wchodiz* ściagam piosenki Lady Saw ^^ Ostatnio zaczął mnie interesować jamajski dancehall XD siemka all widze gabrielo, żes przyszła :> XD to moja dobra kumpela z klasy smile ano przyszlam biggrin wiem ze sie cieszysz heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel eek scream domokun domokun domokun MSŚ !!!!!!!!!! domokun domokun domokun *rzooca w niego fotelem* *wychodiz z pod fotela otrzepuje sie* to podasz to piwo mi i ozziemu czy ne question xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka [ Kaku ] hey, milo cie poznac 3nodding Holy, zero? az milo slyszec, choc sam uzywam aktualnie think i everslickowy the firm kumpla, ktorzy juz 'nie ma czasu i zdrowia'. promodel jamie thomas..jamie jest chyba odpowiedzialny za promocje i grafiki zero blaugh nie bardzo... stressed stressed stressed jest odpowiedzialny za zrobienie leap of faithkhm..w takim razie kogo sponsoruje zero, jak nie jamiego? ;;; leap of faith zaliczyl, ale nie widzialem zeby wyladowal xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald a mo czasem mowia ze jestem "pied na baby" pied ?? pierd ?? czy pieS ... ?? ide sobie bo glupieje od nadmiaru potu w powietszu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:52 am
Ozzwald Julka Falcone Ozzwald Holy_Atena gratuluje, wiec teraz na 100% zaslugujesz na założenie fanklubu biggrin to ile osob jest w moim fan klubie... blaugh ja ........... ozzy my hero xd Ozz jeszcze ja, Bali i Tomir[dawniej Gerald] Falcone w GAC ta kolarka ma opis "all mans are dogs" ja tez jestem szopem [plci żenskiej redface ] hmm.. czuje sie zaszczycony.. jeszcze nikt nie nalezal do mojego fanklubu... xd a mo czasem mowia ze jestem "pied na baby" tja a najzabawniejsze jest to ze ja bylem pomyslodawcom tego klubu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *wchodiz* ściagam piosenki Lady Saw ^^ Ostatnio zaczął mnie interesować jamajski dancehall XD siemka all widze gabrielo, żes przyszła :> XD to moja dobra kumpela z klasy smile czesc.. a no przyszla i chyba zlapala klimat.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *wchodiz* ściagam piosenki Lady Saw ^^ Ostatnio zaczął mnie interesować jamajski dancehall XD siemka all widze gabrielo, żes przyszła :> XD to moja dobra kumpela z klasy smile hey em 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:53 am
Ozzwald Julka Ozz jeszcze ja, Bali i Tomir[dawniej Gerald] Falcone w GAC ta kolarka ma opis "all mans are dogs" ja tez jestem szopem [plci żenskiej redface ] hmm.. czuje sie zaszczycony.. jeszcze nikt nie nalezal do mojego fanklubu... xd a mo czasem mowia ze jestem "pied na baby" Ozzwald, bo nie każdy chce cie lepiej poznac i z Toba kumplowac, a ja chcem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|